КОНТАКТ


НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА 
ЦЕНТРАЛА (klikom na adresu otvorice vam
 se mapa)
Tel/011 4095643
Email : 
jakasrbija.info@gmail.com

4 коментара:

petar bosnjak је рекао...

Poštovana gospodo, ja želim da pomognem u skupljanju potpisa građana na teritoriji grada SUBOTICA, sa okolinom, stoga vas molim da mi pošaljete materijal, moja adresa je : Bošnjak Petar ul. Peščarina br. 50 24108 Subotica . Pozzz.

Jaka Srbija је рекао...

Poštovani Petre,

Molimo Vas da nas kontaktirate na telefon broj 011-4095-643, da se dogovorimo oko pokretanja akcije. Hvala Vam na podršci!!!

Vladislav Krstic је рекао...

Инвалид сам, углавном се крећем у колицима. Био сам корисник Орион-а. и када је истекао уговор, одјавио сам се и склопио раскид уговора. Свашта сам још платио наредних месеци за њих.
На крају су тражили да им донесем опрему, коју су они инсталирали. На крову је антена, па некадођу по њу, међутим тражили су ми 9990 динара за опрему.
Наравно да нисам могао да се попнем, са инвалидношћу од 80% натколеном ампутацијом, оштећењем кичме и 40% инвалиднојти у руку.
Продали си свој дуг, СВЕА агенцији, ови ме сада малтретирају.Траже 18300 дин, и зову сваки дан.
МОРАО САМ ПОБЕЋИ ИЗ БЕОГРАДА И НАПУСТИТИ КУЋУ
Стварно незнам шта да радим, ПОМОЗИТЕ, АКО МОЖЕТЕ
ВЛАДИСЛАВ КРСТИЋ, ТЕЛ 069) 1985 298

tanja topalovic је рекао...

Bila sam u ratu 99-te na KiM, od pocetka do kraja, kao dobrovoljac. Od drzave nisam dobila bas nista, sada zivim u Srbiji gde svi drugi imaju veca prava od Srba..Romi i emigranti, zasticena vrsta, evo u Nisu u tzv "stocnom trgu" gde zive "romi" srbin ili srpkinja ne smeju da prodju a da ne bude opljackan ili silovana, policija cuti. Sta treba da radimo?!Ovo je nepodnosljivo, imaju prava na neprekidnu socijalnu pomioc, a moja drugarica koja je diplomirani pravnik, samo na 9 meseci, ostala tri valjda da pase travu..Dokle vise da dozvoljavamo da nas ponizavaju?