КОНТАКТ


НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА 
ЦЕНТРАЛА (klikom na adresu otvorice vam
 se mapa)
Tel/011 4095643
Email : 
jakasrbija.info@gmail.com

6 коментара:

Unknown је рекао...

Poštovana gospodo, ja želim da pomognem u skupljanju potpisa građana na teritoriji grada SUBOTICA, sa okolinom, stoga vas molim da mi pošaljete materijal, moja adresa je : Bošnjak Petar ul. Peščarina br. 50 24108 Subotica . Pozzz.

Unknown је рекао...

Poštovani Petre,

Molimo Vas da nas kontaktirate na telefon broj 011-4095-643, da se dogovorimo oko pokretanja akcije. Hvala Vam na podršci!!!

Unknown је рекао...

Инвалид сам, углавном се крећем у колицима. Био сам корисник Орион-а. и када је истекао уговор, одјавио сам се и склопио раскид уговора. Свашта сам још платио наредних месеци за њих.
На крају су тражили да им донесем опрему, коју су они инсталирали. На крову је антена, па некадођу по њу, међутим тражили су ми 9990 динара за опрему.
Наравно да нисам могао да се попнем, са инвалидношћу од 80% натколеном ампутацијом, оштећењем кичме и 40% инвалиднојти у руку.
Продали си свој дуг, СВЕА агенцији, ови ме сада малтретирају.Траже 18300 дин, и зову сваки дан.
МОРАО САМ ПОБЕЋИ ИЗ БЕОГРАДА И НАПУСТИТИ КУЋУ
Стварно незнам шта да радим, ПОМОЗИТЕ, АКО МОЖЕТЕ
ВЛАДИСЛАВ КРСТИЋ, ТЕЛ 069) 1985 298

tanja topalovic је рекао...

Bila sam u ratu 99-te na KiM, od pocetka do kraja, kao dobrovoljac. Od drzave nisam dobila bas nista, sada zivim u Srbiji gde svi drugi imaju veca prava od Srba..Romi i emigranti, zasticena vrsta, evo u Nisu u tzv "stocnom trgu" gde zive "romi" srbin ili srpkinja ne smeju da prodju a da ne bude opljackan ili silovana, policija cuti. Sta treba da radimo?!Ovo je nepodnosljivo, imaju prava na neprekidnu socijalnu pomioc, a moja drugarica koja je diplomirani pravnik, samo na 9 meseci, ostala tri valjda da pase travu..Dokle vise da dozvoljavamo da nas ponizavaju?

Unknown је рекао...

Bravo... PUNA PODRŠKA ZA Peticiju.. I za sve napore koje čini Vaša stranka na čelu sa g-din. Igrom Jakšićem... Samo sve bi trebalo da bude masovnije... Dosta kasno pojedini ljudi saznaju i to nažalost samo preko društvenih mreža.. (šta je sa onima koji nisu aktivni na društv. mrežama... a rado bi Vas podržali)??? U javnim medijima Vas nema.. NAŽALOST... Trebalo bi naći istomišljenike možda u koalicionim partnerima... ako je moguće... Bez obzira da li se programi političkih kampanja razlikuju.. U Vašem delu programa svako bi mogao da Vidi interes i sebe i svoje učešće... da Vas podrži, ali ne samo radi skupljanja politički poena, već da gleda i šire, jer pomoći namučenom i iscedjenom narodu... znači danas-sutra dobar temelj za nastavak političke borbe i za napredak, ne samo opozicije.. već i vladajuće partije... koja bi trebala da prepozna da da se vlast stiče, održava... itd, ne samo izborima, medijima, otvaranjem fabrika, puteva... i dobrim oratorstvom u mediskom prostoru.... Već se stiče, učvršćuje upravo ovakvim(za neke možda radikalnim) akcijama i inicijativama, koje g-din Jakšić pokušava da sprovede.... Gospodo političari razmislite dokle planirate da trajete... Pronadjite druge načine kako da punite budžete.. dokazali ste da to znate... Radite svi zajedno...jer svaki od Vas (osim par izuzetaka), dovoljno je pametan, da nešto stvori, ili već stvara, što je za pohvalu, ALI ZA PROMENU... NEMOJTE NAM PRIČATI O NEBESKIM STVARIMA... biće vremena i za njih i za Evropu... REŠITE PRVO ZA VAS MALE STVARI A ZA NAROD VELIKE.... PODRŽITE PROGRAM OVE STRANKE I g. din-a Igora Jakšićem... koji je izabrao možda teži put, ali mnogo zdraviji... krenuo je od možda malih stvari za Srbiju.. posmatrano sa medjunarodne scene... ali veoma bitnih za obične ljude... Dajte mu podršku da to i sprovede... neće Vas to koštati političke karijere... već naprotiv, samo će je učvrstiti. Naša politička scena je velika i ima prostora za sve... Nemojte dozvoliti, da zbog toga što ste nešto ignorisali.... se sve uruši jednog dana... jer to neće biti dobro ni za Vas ni za Srbiju... a bilo bi šteta, jer svako od Vas i svaka stranka ima i nešto dobro što je uradila... ZATO DAJTE I VI VAŠ DOPRINOS PRVENSTVENO U MEDISKOM PROSTORU, kako bi ova peticija.. a i program koji ona zastupa izašao na videlo... ma koliko to bilo bolno za neke strukture.. koje trenutno haraju Srbijom u pozadini

Анониман је рекао...

Želim Vam puno uspeha. Dobro je da ste se pojavili na ovom nasem prostoru. Pokusajte samo da se zastitite od upliva raznih kompromitovanih preletacevica koji ce , kako budete jacali , sve vise hrliti u Vasu stranku.

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...