АКЦИЈЕВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ:Покренута је петиција "НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА" Народна иницијатива за забрану НВО које финансирају Сорош и ЗАПАДНИ ЦЕНТРИ

 


"НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА" поднела је данас 02. новембра 2016 год. у 11 часова у складу са законом ,
предлог о изменама и допунама закона СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ у којој захтева да у скупштинску процедуру уђе расправа о забрани НВО које пропагирају сепаратизам,баве се политичким деловањем против националних интереса Републике Србије а притом се финансирају од страних донатора са више од 50% свог буџета .
Уз предлог о измени и допуни закона , најављена је и  петиција "НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА" Народна иницијатива у којој је потребно сакупити више од 30.000 потписа да би предлог ушао у скупштинску процедуру.

СМАТРАМО ДА НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ ДЕЛУЈЕ ВЕЛИКИ БРОЈ УДРУЖЕЊА КАКО ДОМАЋИХ ТАКО И СТРАНИХ КОЈИ ИТЕКАКО ПРОПАГИРАЈУ СТАВОВЕ СУПРОТНЕ НАЦИОНАЛНОМ ИНТЕРЕСУ НАШЕ ДРЖАВЕ.
ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ О ИНТЕРЕСИМА И ЦИЉЕВИМА  ТАКВИХ УДРУЖЕЊА КОЈА СЕ СВЕ ВИШЕ ДЕКЛАРИШУ КАО НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ . ИСТОРИЈА НАМ ЈЕ ПОКАЗАЛА ДА ВЕЋИНА ЗАКВИХ НВО ЗАРАД  НОВЦА КОЈИ ДОБИЈАЈУ ВЕЛИЧАЈУ СВОГ ИПЛАТИОЦА И ПРОПАГИРАЈУ ЊЕГОВЕ ИДЕЈЕ ,НЕ ОБАЗИРУЈУЋИ СЕ ПРЕ СВЕГА НА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕС, НЕГО ИСТИ ПОДРИВАЈУ И УРУШАВАЈУ ЗАЛАЖУЋИ СЕ ЗА ИДЕЈЕ КОЈЕ СУ КОНТРАПРОДУКТИВНЕ  КАКО ЗА ДРЖАВУ СРБИЈУ ТАКО И ЗА ЊЕНЕ ГРАЂАНЕ.
СМАТРАМО ДА СЕ ТАКВИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА МОРА ЗАБРАНИТИ ДЕЛОВАЊЕ КОЈЕ ЈЕ СУПРОТНО ИНТЕРЕСИМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.Овим чином учињен је први корак у сложеној процедури за строгу контролу и забрану НВО посредством  народне иницијативе што је први пут у историји Србије. 

Документа за потписивање петиције преузмите овде и са унетим подацима пошаљите нам на адресу или скенирано на емаил : (испод слике)


        Narodna Jaka Srbija 

Све информације на контакт телефон централе Јаке Србије
Обратите се маил поруком да вам пошаљемо документ за прикупљање потписа 

email: jakasrbija.info@gmail.com


СОРОШ И ЗАПАДНИ ЦЕНТРИ МОЋИ ФИНАНСИРАЈУ ХАОС У СРБИЈИ


КРОЗ СВОЈЕ ПРОЈЕКТЕ
-АМЕРИЧКА НАЦИОНАЛНА ЗАДУЖБИНА ЗА ДЕМОКРАТИЈУ(НЕД)
-ИНСТИТУТ ЗА ОТВОРЕНО ДРУШТВО ,ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ ЏОРЏ СОРОШ
-САВЕТ ЕВРОПЕ,ШВЕДСКА МЕЂУНАРОДНА АГЕНЦИЈА ЗА РАЗВОЈ И  САРАДЊУ (СИДА)
-ШВЕДСКИ ХЕЛСИНШКИ КОМИТЕТ ЗА ЉУДСКА ПРАВА (СХЦ)итд.
ФИНАНСИЈСКИ ПОДРЖАВАЈУ УМЕТНИЧКЕ ПОКРЕТЕ,ОПОЗИЦИОНЕ ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ,МЕДИЈЕ И НАВОДНЕ "ХУМАНИТАРНЕ" НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ У НАШОЈ ДРЖАВИ. 
У СРБИЈИ ПОСТОЈИ НЕКОЛИКО ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈЕ СУ ВЕЋ ПОЗНАТЕ ШИРОЈ ЈАВНОСТИ И КОЈЕ ДЕЈСТВУЈУ ПРОТИВ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ:НАТАША КАНДИЋ(ФОНД ЗА ХУМАНИТАРНО ПРАВО),СОЊА БИСЕРКО(ХЕЛСИШКИ ОДБОР ЗА ЉУДСКА ПРАВА У СРБИЈИ),ЈЕЛЕНА МИЛИЋ(ЦЕНТАР ЗА ЕВРОАТЛАНСКЕ СТУДИЈЕ ЦЕАС),СТАША ЗАЈОВИЋ(ЖЕНЕ У ЦРНОМ)... У МНОГО ДРУГИХ ЗА КОЈЕ СРПСКА ЈАВНОСТ ЈОШ НИЈЕ УПОЗНАТА А ЗА КОЈЕ ПОСЛЕДЊУ РЕЧ И МОГУЋУ ОСУДУ ТРЕБА ДА ДОНЕСЕ УСТАВНИ СУД РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.

САДА ЈЕ ТРЕНУТАК ДА ГРАЂАНИ СРБИЈЕ ВИШЕ НЕ ГЛЕДАЈУ НА СТРАНАЧКО ОПРЕДЕЉЕЊЕ И ПРИПАДНОСТ ПАРТИЈАМА

САДА ЈЕ ТРЕНУТАК УДРУЖИВАЊА ДА ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА И ЈЕДИНСТВОМ ,СТАНЕМО НА ПУТ СОРОШЕВИМ И ЗАПАДЊАЧКИМ МАРИОНЕТАМА У УНИШТЕЊУ СРПСКОГ НАЦИОНАЛНОГ БИЋА .
МИ НЕСТАЈЕМО КАО НАЦИЈА  И УМИРЕМО КАО НАРОД  И МОРАМО ДА  САЧУВАМО ДРЖАВУ КОЈУ НАМ УЗ ПОМОЋ ДОМАЋИХ ИЗДАЈНИКА УНИШТАВАЈУ ЗАПАДНИ ЦЕНТРИ МОЋИ .

Буди се опет национална свест о нашем опстанку као нацији...
Буди се здрав разум и поимање ситуације која нас води директно у амбис!!!


Ово није време за тишину!!!
Ово је време за револуцију!!!Председник
Народна Јака Србија
Игор Д. Јакшић

Борба за мајке тек почиње-Предата петиција са 103691. потписом Народној Скупштини за демографску накнаду 09.12.2016. годинеСаопштење за јавност

„ Народна јака Србија“ и удружење „ Мајке са троје деце“ обавештавају јавност да је акција прикупљања потписа за подршку“ Петицији за демографску накнаду родитељима за треће дете“, приведена крају. Петицију је својим потписима подржало 103691 грађана, што је у складу са законом више него довољно. Потписи су данас 09.12.2016. године,  уз званичан захтев предати на писарници Народне скупштине Републике Србије.


Предаји потписа су уз активисте удружења и чланова покрета присуствовали и председник „ Народна јака Србија“, Игор Јакшић и потпредседница удружења „ Мајке са троје деце“, Ксенија Павловић .
-„ Удружење Мајке са троје деце“ је на иницијативу "Јаке Србије" и њеног председника Игора Јакшића учествовало и својим залагањем допринело да се прикупи оволики број потписа у борби да помогне свим мајкама у остваривању права из домена права мајке и детета. Овог пута смо ставили акценат на демографску накнаду која по Грађанском законику припада мајци по основу рођења трећег детета до његовог пунолетства. У предизборној кампањи владајућа коалиција нам је обећавала да ће исплата демографске накнаде почети најкасније до септембра 2016. године. Нажалост показало се да смо још једном обманути од стране наших политичара, а све зарад победе на изборима. Грађански законик још увек није ни ушао у скупштинску процедуру. Овом петицијом желимо да убрзамо усвајање Законика и његову примену- истакла је потпредседница удружења „ Мајке са троје деце“,  Ксенија Павловић.


-Игор Јакшић лидер „ Народна јака Србија“  овим путем се захваљује Удружењу "Мајке са троје деце" у пожртвовању и залагању у спроведеној акцији. Ми као политички субјект нисмо желели да овом акцијом прикупљамо јефтине политичке поене и истичемо себе у први план. Као што су покушали да примарну улогу преузму неке друге странке дајући у одређеном тренутку подршку и позивајући мајке на протест испред владе. Што нећемо чинити и надаље. Нама ће увек бити примат борба за грађане . Демографска накнада је само полазна тачка у остваривању права мајке и детета. Ми смо себи поставили за циљ да идемо и даље, па смо својим Програмом предвидели  враћање примата жени, мајци, и правно и законодавно.  Ни једну мајку у Србији нико не сме и не може називати нерадником и осудити чин рађања као што је у једном трену то учинио премијер Србије.Назвавши мајке нерадницима. Нама приоритет као држави мора бити највећа инвестиција у рађање деце и наталитет ,јер ми у протеклом периоду по свим статистичким подацима као народ и као нација изумиремо .У последњих 10 година нам је резултитат . 600,000 хиљада грађана Србије је више умрло него се родило. И то је катасрофалан и погубан резултат. То убудуће не смемо и нећемо дозволити.
Уунаредном периоду Јака Србија ће се борити да свака мајка која роди троје деце оствари право на просечни национални лични доходак по рођењу трећег детета. Након истека радног периода моћи ће да поднесе захтев за пензију. По рођењу четвртог, петог, итд., детета, раст плате на републичком нивоу Републике Србије биће пропорционално увећаван. Улагање у нашу децу јесте улагање у будућност. Ми ћемо уложити све напоре да жене рађају што више деце и да примају надокнаде за време трудноће и након порођаја. Желимо да им омогућимо осмех на вратима породилишта и сигурност са бебом у наручју где год да су. Да у страховитој борби против беле куге не опорезујемо беби храну и опрему. Стимулишући младе родитеље. Само тако наша нација има наде у опстанак. Само улажући у наше жене, мајке, децу можемо имати стабилну и јаку будућност.
Захваљујем се свим грађанима који су се одазвали и сами организовали у прикупљању потписа, још увек има наде да се можемо удружити као народ са правом идејом у борби за бољу будућност.
- поручио је председник покрета „ Народна јака Србија“, Игор Јакшић.
Информативна служба
Народна Јака Србија 

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...