четвртак, 21. јул 2016.

SRPSKI DIKTATOR-MANDATAR VUČIĆ SE DODVORAVA AMERIKANCIMA – I PODRŽAVA NEZAVISNOST KOSOVA


Sa pozicije neprikosnovenog Vođe, tokom prethodnog mandata, dao je velika obećanja zapadnim silama. A sad je došao trenutak kad Zapad od njega očekuju brzu realizaciju tih obećanja.
Predsednik prelazne vlade Aleksandar Vučić, apsolutno je upoznat sa planom Amerike za uništavanje autonomije Srba na Severu Kosova koju i on sam apsolutno podrzava i radi protiv svog naroda i Nacionalnog interesa Republike Srbije.
Ali mu to nije smetalo niti mu i dalje smeta ,da "zamoli" vladu SAD da ne povlače svoje trupe sa Kosova, navodno, zbog potrebe da "čuvaju Srbe"!
Od decembra 2012., pa sve do danasnjeg dana bilo koji Americki diplomata ne zeli da ga primi i pozove u Vasington , Nasuprot tome salju mu drugorazredne i trecerazredne da mu daju smernice i odrednice ,kako i sta raditi nadalje.
AleksandarVučić, tokom svoje višednevne posete Americi (decembar 2012.), zamolio je vladu SAD da američke trupe ostanu na Kosovu, iako zna da je Pentagon zajedno sa Albancima pripremao napad na Srbe severno od Ibra, i da taj plan ni danas nije suspendovan. On je, istom prilikom, tu molbu uputio i Leonu Paneti, državnom sekretaru za odbranu.
Vikiliks, je objavio korespodenciju američkih diplomata o planovima uništavanja autonomije Srba na Severu Kosova. Američke oružane snage i njihove diplomate ovaj plan vode pod šifrom "Severna Strategija" 

Mnogo pre stupanja na bilo koju funkciju Aleksandar Vučić je bio upoznat sa američkim planovima.Dokumenta su čak dostavljena i medijima u kojima je Vučić imao uticaj pre dolaska na vlast. Povlačenje američkih snaga, ili dela njihovih snaga otežalo bi ostvarenje "Severne strategije".Amerikanci nisu pristupili ostvarenju plana zbog ranijeg ne planiranog povlačenja dela KFORA, koji ne pripada američkim snagama.Zarad Istine, više lokalnih komandanata, američkog i drugih kontigenata na terenu, zgroženo je ponašanjem ekstremista prema verskim objektima. Mnogi vojnici KFORA-a samoinicijativno su uzimali u zaštitu srpska groblja, crkve i civile, od albanskih ekstremista. Najviše pripadnici Italijanskih trupa.Navodi se da je uspeh na severu Kosova ključ za uspešno smanjenje broja pripadnika KFOR-a. U tekstu piše da je planirano smanjenje trupa sa 10.000 na 5.000, ali da se pre tog mora uspešno sprovesti „Severna Strategija". Zamereno je tada španskom premijeru Zapateru, što je njegova zemlja unilateralno povukla trupe sa Kosova posle proglašenja nezavisnosti ovog dela Srbije.Baskijski teroristi ubili su više od 900 španaca u pokušajima otcepljenja od Španije. Svaki potez Španske Vlade koji bi podržao razbijanje zemlje u regionalne komponente bio bi politički senzitivan i ohrabrio bi naše separatiste. Zato Španija ne može da nastavi sa podrškom misije na Kosovu.Rekao je tada Zaper .
Nekom imalo ozbiljnijem Srpskom ministru odbrane, koji misli dobro Srbima na severu Kosova, išlo bi u prilog svako povlačenje Američkih snaga, ali… tadasnjem NE.
U jednom od Americkih predloga se predlaže veće učešće Srbije na Severu i u pet manastira na jugu.Kako bi se utesio narod Srbije i kako se ne bi izazvale velike turbulencije i izazvali moguci sukobi i bunt .
U tom slučaju Beograd bi prihvatio, ali ne i priznao nezavisnost.
Nova Vlada Srbije, i Aleksandar Vučić danas se ponašaju baš kao što su i obećali , dok Vučićev poziv američkim trupama da ostanu KOJU JE PONOVIO I OVE GODINE ,zasigurno je izjava ranije dogovorena sa Amerikancima.
S druge strane...bivši predsednik Srbije Boris Tadic
U dokumentu 10BELGRADE19, Serbia:
"Ambassador’s First Meeting with President Tadic", američke diplomate u Beogradu prenele su razgovor bivšeg predsednika Srbije sa bivšim Američkim ambasadorom Meri Vorlik:
“U isto vreme Srbija je veoma zabrinuta zbog planova Prištine da silom uspostavi vlast nad većinski srpskim stanovništvom u Severnom Kosovu. Ako bi takva strategija bila usvojena to bi imalo nepredvidive konsekvence za stabilnost u regionu,” reako je Tadić Vorlikovoj. Iz ovoga se vidi da je Tadic bio upoznat itekako ali je samo trazio blazi izlaz iz situacije . A ni u jednom trenutku kao Predsednik Srbije, nije stao u zastitu Srpske teritorije i Srpskog naroda u juznoj pokrajini .
Takva strategija ipak je usvojena i vidi se iz drugih dokumenata objavljenih na Vikiliksu. Plan pod nazivom „Severna Strategija" predviđa da vojnom intervencijom u kojoj ključnu ulogu treba da odigra 10.000 pripadnika KFORA uticaj države Srbije ne Sever Kosova, bude u potpunosti eliminisan, dok će de facto autonomija Srba severno od Ibra biti jednom zauvek ukinuta.
Predstavnici Srba sa Severa Kosova biće zamenjeni strukturama i institucijama Vlade Kosova (nepriznate od naše države), dok će svaki uticaj Srbije i njene suverenosti na Severu biti suzbijen, predviđa ovaj plan. (Ranije pomenuta dokumenta)…
Ambasade glavnih Evropskih sila Sjedinjene Američke države (SAD), Međunarodna Kancelarija i EULEKS , dogovorili su se o „Severnoj Strategiji" koja će detronizovati ilegalne paralelne strukture, i uvesti legitimne, legalne strukture Vlade Kosova, a to su carina, policija i sudovi na Severu Kosova.
Vlada takozvane drzave Kosova je ovu strategiju usvojila kao svoju i obezbedila za istu sredstva iz budžeta, pišu američke diplomate u dokumentu pod šifrom 10PRISTINA44. Ovaj dokument je njegova ekselencija, tadašnji ambasador u Prištini Kristofer Dell, označila kao poverljiv i uputila ga na druge diplomatske destinacije, ali je kao i druga dokumenta ne planirano iscureo na Vikiliks.
Obzirom da je u Srbiji, sve gore navedeno prošlo bez kritike, pa i Tadićevo “šurovanje” sa Eštonovom krajem 2010. godine, kada je promenio predlog naše rezolucije pred UN prihvatajući “maglu EU”, čime je umrtvio važeću Rezoluciju 1244, pošto se nije pristupilo vojnom rešavanju “severa Kosova”
Cilj je da tako osakaćena Srbija nestane kao državni i politički faktor na ovom delu Balkana, a da ono što eventualno ostane od nje, bude mala i sirota kolonija, zgodna za obuku diplomatskog ološa, za transfer prljavog novca i još prljavijih tehnologija, za odlaganje nuklearnog otpada, izvoz najgoreg prehrambenog otpada, eksperimentalnih lekova ali i kao prostor za lagerovanje islamskih imigranata i lažnih azilanata…
Zašto je EU u našoj vlasti?
Zašto MMF diktira i vodi državu?
Zašto je važniji Tačijev Ustav, od Ustava Republike Srbije???
Zakljucak donesite sami ...a do tada ...
Razmišljajte ko nam vodi državu danas i za koga ste glasali !
Poslednji čin Vučićeve vladavine, privremeno je produžen.
Ostaje mu samo još rasprodaja poslednjih velikih državnih preduzeća i brisanje Kosova i Metohije iz Ustava. Posle toga, doći će strani protektori i ukinuti ga kao da nikada nije ni postojao.
Pre toga Srbija će biti zgažena, i neće nas biti, ako ga sami ne oteramo.
Igor D. Jaksic 
Predsednik "Jaka Srbija"

3 коментара:

Unknown је рекао...

Nikakav komentar ovde nije potreban, ništa se ne može promeniti dok se ne promeni vlast, milom ili silom.

DRAGANeskovic@Gmail.com је рекао...

Kad če te već jednom da se suočite i sagledate opšti uzročnik opšteg rastakanja i udropljavanja Srpskog naroda i Srpske države. Vučić je šiptarsko dete, Vučićev biološki otac je šiptarv Fahri Musliju. Ujedno Vučić ima polu brata po ocu koji se zove Fatmir Ljimaj. Ono krucijalno da Vas podsetim "KRV NIJE VODA". Srbi, krajnje je vreme da se probudite i da u Srbiji može biti samo jedna politička partija a ne kao danas preko 80 političkih partija. To nije slučajno, strani uticaj time je izazvao deobu Srpskog naroda na i kroz razne, bezbrojne političke partije. Izlaz postoji. Izlaz uvek postoji. pozz. DRAGANešković

DRAGANeskovic@Gmail.com је рекао...


Немате то право да мој коментар проценјујете или одмеравате из свог накарадног система вредности да ли би можда могао мој коментар бити јавно на вашем сајту обзнањен. Тиме кршите моје Уставно право и и право из Мешународне повељњ о правима човека


МЕЂУНАРОДНА ПОВЕЉА О ПРАВИМА ЧОВЕКА
1. Универзална декларација о правима човека
Усвојена и прокламована од стране Генералне скупштине резолуцијом 217А(3,римско) од 10.децембра 1948 године.
Члан 19.
Свако има право на слободу мишљења и изражавања, што обухвата и право да не буде узнемираван због свог мишљења, као и право да тражи, прима и шири обавештења и идеје било којим срествима и без обзира на границе.
Члан 20.
Тачка 1. Свако има право на слободу мирног окупљања и удруживања.
Тачка 2. Нико не може да буде приморан да припада неком удружењу.
Члан 21.
Тачка 1. Свако има право да учествује у управљању својим земљом, непосредно или
преко слободног представника.
Тачка 2. Свако има право на равноправан приступ јавним службама у својој земљи.
Тачка 3. Воља народа је основа државне власти; ова воља мора да буде изражавана на повременим и слободним изборима, који ће да буду спровођени према општим и
једнаком праву гласа, тајним гласањем или одговарајућим поступком који
обезбеђује слободно гласање.

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...