петак, 23. септембар 2016.

ЧИСТО ПОДСЕЋАЊА РАДИ...ДА СЕ НЕЗАБОРАВИ


Пре 72 године (20. октобра 1944) БЕОГРАД је "ослобођен" од германске окупације.Тито је стрељао 300,000 Православнх Срба !
Неки данас причају да је Београд ослобођен на дан 20. октобра 1944. године. Па ако ми је неко стрељао чукун-деду и прадеду на данашњи дан само зато што су били Српски родољуби ја то не могу да доживљавам као ослобођење. Око 300 000 Српских родољуба је стрељано само зато што су били Срби. Слава свим Српским родољубима који су мучки убијани од 20. октобра 1944-47. године.
Треба рећи да је Тито забранио Србима да се врате на КиМ, треба рећи да је 360 000 Шиптара из Албаније дошло на КиМ и да после рата нису враћени у Албанију. Треба рећи да је Тито пустио Шиптаре да насељавају Косово и да Србе протерују са Косова. Треба рећи да је УСТАВ ИЗ 1974. године дао право свим републикама на оцепљење. Треба рећи да су А.П. Војводина и А.П. Косово имале право да Србији ставе ВЕТО на сваку одлуку. Треба рећи да је Тито од Срба направио нове нације, а да је Хрватима дао државу као награду за геноцид над Србима.
Треба рећи да је та Црвена армија од 1917. године до 1930. године убила преко 10 милиона Руса само зато што су имали имовину на селима. Треба рећи да је та Црвена армија жртвовала 27 милиона Руса у другом светском рату, а да је у другом светском рату погинуло само 6 милиона Немаца. Треба рећи да је СССР анти-Руска творевина, а да је СФРЈ анти- Српска творевина и да данас те државе не постоје....
И ДА СЕ НА КРАЈУ ЗНА ЈЕДНО ,ДАНАС ПОСТОЈЕ САМО РУСИ И СРБИ...
Данас је у току Берлински калифат и окупација балкана ,да ли дозволити да се историја понови ....ДА ЛИ ЋЕТЕ ДОЗВОЛИТИ РАСПАД СРБИЈЕ

           ПРЕДСЕДНИК
"НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА" 

       ИГОР Д. ЈАКШИЋ

Нема коментара: