субота, 24. септембар 2016.

Igor D. Jakšić:OVO NEĆETE ČUTI NA RTV-PINK ,RTS,B-92 ili PRVOJ

OVO NEĆETE ČUTI NA RTV-PINK ,RTS,B-92 ili PRVOJ NI PROČITATI U KURIRU ,INFORMERU ILI NA BILO KOJIM MEDIJIMA U SRBIJI  
Vučicev intervju CNN 06.08.2016 . : https://youtu.be/zzhQLHt6oh4
JASNO JE POKAZAO KOLIKI JE I KAKAV JE PRIJATELJ RUSIMA GURAJUĆI PRST U OKO PUTINU, DAJUĆI PODRSKU UKRAJINCIMA ZA KRIM. DA VAS UPOZNAM SA BLISKOM ISTORIJOM MALO :
Raspadom Sovjetskog Saveza 1991. godine, Ukrajina je postala nezavisna država. Između 1992. i 1995. godine, Krim je bio samoproglašena polunezavisna republika, koja se protivila centralnim vlastima Ukrajine.Na
kon toga, vlasti Krima su primorane da prihvate status autonomne republike u Ukrajini.
Do marta 2014. godine, područje Krima je bilo u sastavu Ukrajine, ali su poslanici u parlamentu Autonomne Republike Krim deklaracijom o nezavisnosti Krima 11. marta 2014. proglasili nezavisnost Krima od Ukrajine (u čemu su učestvovali i predstavnici grada Sevastopolja), dok su na referendumu koji je održan 16. marta 2014, stanovnici Krima glasali za pripajanje Krima Rusiji. Ukrajina nije priznala rezultate ovog referenduma, kao ni njegovu legalnost. 17. marta 2014. godine, Vrhovni sovjet Krima usvojio je rezoluciju o nezavisnosti od Ukrajine i obratio se Rusiji za prijem Republike Krim u sastav Ruske Federacije, da bi 18. marta 2014. Republika Krim ušla u sastav Ruske Federacije, na osnovu sporazuma koji su potpisali ruski predsednik Vladimir Putin i krimski lideri. Grad Sevastopolj je istog dana takođe postao deo Ruske federacije, kao grad sa federalnim statusom.
SPROVEDEN REFERENDUM ,
NEOTUDJIVO DEMOKRATSKO PRAVO JEDNOG NARODA

APSOLUTNO JE MOGAO DA SAOPSTI DA SE SLAZE SA VOLJOM NARODA KRIMA I NJIHOVOG OPREDELJENJA I IZBORA DA SE PRIPOJE RUSIJI
I DA TIME NE DOTAKNE STANJE OKO KOSOVA ,JER SU DRUGACIJE ULOGE OKOLNOSTI 

MNOGO PODSEĆA NA ONO KOLIKI JE PRIJATELJ I SRBIMA U REPUBLICI SRPSKOJ 
KAO I NAMA U SRBIJI
ČIJI JE OVO ČOVEK?
ZA KOGA RADI?

Predsednik
"Jake Srbije"
Igor D. Jakšić

Нема коментара: