уторак, 27. септембар 2016.

"Jaka Srbija": PUPS I SNS UBICE PENZIONERA No.1

Ako su hteli da smanjenjem penzija uklone stare ljude, onda su uspeli u tome.Po jednom penzioneru u Srbiji ,dolazi jedan mladi bračni par koji živi o trosku tog istog penzionera .

Pod maskom brige, i tobožnjeg zalaganja za najstariju populaciju u Srbiji, onu koja je ( iz)gradila tadašnju SFRJ i punila penzione, i ostale fondove, oni svoje delanje
pretvaraju u najprljavije politikanstvo.
Porodicna stranka PUPS

Upoređujući podatke za poslednjih šest meseci sa istim periodom prošle godine videli smo da je broj umrlih porastao za čak 26 odsto.  Penzioneri su sada došli u situaciju da posle plaćanja komunalnih usluga moraju da biraju između hrane i lekova.
Zbog toga imamo sve veći broj umrlih. Jer  penzioner prosečno na lekove i preglede troši mesečno između 10.000 i 12.000 dinara.
 Nisu svim penzionerima smanjena primanja,nije smanjeno onima koji su imali ispod 25.000 dinara. Ali oni su realno sada u goroj situaciji. Sve cene su se povećale. Poskupelo je gorivo, struja, grejanje, lekovi… Uveli su i veći porez na imovinu, što mislimo da je krajnji udarac na penzionere. Zato se i zalažem da se taj zakon kojim se povećao porez na imovinu ukine ili izmeni. Srbija ima najveći porez na imovinu u Evropi.
PUPS je najveći krivac za smanjenje penzija. PUPS i Savez penzionera. Oni ne rade u interesu penzionera, već su se podvukli Vladi da bi ostali na pozicijama koje su zauzeli. PIO fond raspolaže sa 23.000 kvadrata poslovog prostora koje je dao Savezu penzionera i PUPS-u besplatno, a ovi to iznajmljuju drugima i tako se finansiraju.
Nije cilj PUPS - a, kako cesto isticu : briga za najstarije, pomoc invalidima, visok nivo socijalne zastite najstarijima, vec gramziva zelja za vlascu sacice glavesina i jedne porodice  PUPS - a, te u tom smislu i poslednja odluka - pripajanje onima koji su citavo stanovnistvo doveli do krajnje bede i siromastva, a penzionerima, koji svojim malim primanjima ionako izdrzavaju svoje porodice stavili omcu oko vrata, i gurnuli u kontejnere da prebiraju po otpacima.
 Zasto ne promenite naziv i kazete istinu da ste vi  PUUP -  Partija Ujedinjenih Ubica Penzionera. Zarad vlasti za koju se uvek zakacite .

  Predsednik
"Jaka Srbija"
Igor D. Jakšić

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...