петак, 23. септембар 2016.

Vučićeva spinovana laž za gradjane Srbije uz pomoć svojih medija PINK,B 92,RTS...oko posete Francuskoj.


– "Doček koji je teško videti, veličanstven i gotovo neverovatan, počast je koja je ukazana Srbiji, ne meni, rekao je Vučić i dodao da to pokazuje da je Srbija ponovo poštovana, da je Srbija ponovo zemlja sa značajnom reputacijom i ugledom u svetu i u prijateljskoj Francuskoj."- rekao je STRUČNJAK . 

A u stvari u Parizu ga je dočekao obični državni sekretar za evropske poslove Arlem Dezir i to ne ni aerodromu kao što je u takvim prilikama obavezna procedura.
Dok "STRUČNJAK" Vučić sve strane zvaničnike dočekuje na aerodromu,pokušavajuci narodu da se predstavi kao veliki prijatelj istih... njega je u Parizu, ne na aerodromu, dočekao obični državni sekretar.
Možda Srbija ima značajnu reputaciju i treba da je ima, ali ne i naš premijer, inače bi ga dočekao neko od visokih državnih zvaničnika kao što nalaže protokol prilikom posete jednog premijera neke države.

Predsednik
"Jake Srbije"
Igor D. Jakšić

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...