четвртак, 24. новембар 2016.

Срамно улизивање подгузне муве НАТО окупатору против 97 % ВОЉЕ народа | Игор Јакшић " Јака Србија"

Премијер Александар Вучић рекао је да је Србија војно неутрална, али да жели да настави сарадњу са НАТО, јер без те сарадње нема мира и стабилности у региону.


Томе у прилог иде и потписивање најновије ноте, наше учешће у борбеној групи у којој се поред Грчке, Кипра, Румуније и Бугарске налази и Украјина.

 Наша делегација боравила је и на Парламентарној скупштини, на јесењем заседању у Истанбулу. Петочлана делегација је присуствовала, мало је рећи, пљувању по Русији, они су остали и ћутали

 Ни једну реч није изустио  око решавања питања упућивања Руског  одбрамбено|безбедносног одреда у склопу Резолуције 1244 у нашу јужну покрајину.Коју је де факто предао.
Ни слово није рекао око  укидање посебних тимова НАТО-а, који су формирали војску Косова, један тим је у Министарству безбедносних снага Косова, а други у њиховом Генералштабу. То је војска формирана по НАТО стандардима, под руководством НАТО-а као савезника, посебно водећих земаља чланица“


– Желимо да у оквиру Партнерства за мир и ИПАП ту врсту сарадње наставимо. То је од изузетног значаја за грађане и верујем да ћемо моћи да се похвалимо управо таквим добрим односима у будућности, јер они значе мир и стабилност на Балкану – рекао је Вучић.


Наравно да споразум омогућава и бољу сарадњу у области снабдевања и набавке оружја, али и у НАТО кодификацији средстава наоружања и другог војног материјала, Србија је до сада кодификовала више од 300 производа наше војне индустрије у складу са НАТО кодификационим системом

Одредбе споразума које се односе на право приступа војним објектима  НАТО војне јединице, које ћебити ангажовано за неку конкретну активност сарадње. Право приступа објектима регулише се у складу са одредбама безбедносне политике НАТО-а, која је иначе доста стриктна, а коју је Србија прихватила 2008. године потписавши споразум са НАТО-ом о безбедности информација.
 СОФА споразум о статусу снага НАТО-а које бораве, или пролазе територијом Србије, али и наших снага када су на територији неке чланице НАТО-а, Скупштина Србије је ратификовала у јулу 2015. године.
Али, поштења ради, и СОФУ су иницирале и потписале неке раније издајничке власти. Садашње су га само ратификовале.

Да ли је то ТА  војна неутралност?


Лицемер Столтенберг је поручио је да НАТО поштује суверену одлуку наше земље о војној неутралности ,земље која је већ окупирана и под чизмом НАТО алијансе.
Такође је подсетио да је сврха и циљ ваздушних акција НАТО-а 1999. године била заштита цивила, у чему се, каже, успело.
“Губитак живота невиних људи је била трагедија и због тога дубоко жалим”, рекао је шеф НАТО-а
– Увек сте добродошли у Београд, желимо да вас виђамо што је могуће чешће и у Београду и у Србији – поручио је на крају Вучић Столтенбергу.
 Само се питам у чије име је Столтенберг позван ?
 Грађана Србије? 
У име родитеља погунилух војника у бомбардовању 99 године? 
Родитеља и деце радника РТС а погунилум у бомбардовању ?
 Нишлија,Београђана ,Новосађана,Косовских Срба.... или у чије име?

Игор Јакшић 
председник "Јака Србија"  

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...