среда, 9. новембар 2016.

Игор Јакшић лидер "Јаке Србије" каже: Вучић се спрема да прода читаву Србију, ПЛАЋА ЦЕХ АМЕРИКАНЦИМА

Сви ми добро знамо да су саветници  и консултанти Вучића у ствари исти људи из западних центара моћи. У случају Николића, један од таквих саветника-стратега, био је бивши амбасадор САД-а у Србији.

ВЛАСТ ЈЕ ЗА ВУЧИЋА ОПИЈАТ , КОЈИМ  ПЛАЋА ЦЕХ АМЕРИКАНЦИМА


Прихватио је ултиматум. да би му дозволити да остане на власти.  али само ако испуни неколико услова да: Србија  мора ући у NATO, минимизирати утицај Русије и изабрати у својству вектора развоја, европске вредности, тј. напустити традиционалну породицу, одгурати православље на сметлиште историје, дозволити геј бракове итд.
Руководство Србије је  прихватило такву радикализацију у односу према Русији и кренуло у зближавање са NATO. То да друштво то неће прихватити је такође јасно. Али, у савременом свету, нажалост, није довољна само једна друштвена иницијатива да би се сменио вектор политичког режима.
Вучић иде у америчку амбасаду чешће него на сусрете са својим министрима . Али, при том, не заборавља да привуче на своју страну велики део народа проруско орјентисаних , позитивно се изражавајући о свом историјском савезнику Русији.Стално истичући да се  власт Србије  никада неће придружити санкцијама против Русије. Што Русима и не значи пуно али с друге стране итекако то знају да цене са стране стратешке сарадње. Више је него очигледно да Власт у Србији иде стопама Црне Горе и уласка у војну алијансу САД -Нато. Тамо где је за NATO већина грађана што у Србији није случај– у тим земљама се спроводе референдуми, а у Црној Гори – на пример – све су дали на поткупљивање парламента, по тој истој шеми ће  деловати и у Србији. Потребна је 2/3 већина у скупштини Србије а за остатак финансијског дела побринуће се А. Вучић преко својих пријатеља.

Вучићев историјат је посебна тема. Стасао уз "лажног" родољуба Шешеља ,није ни могао израсти у Српског патриоту ,из лажи се увек рађа лаж. Истакнути ученик у обмани и учитељ,заједно су успели да преваре и јадничка Бориса,теледириговано из Хага. На правом месту за прављење "ПРАВИХ" договора,Шешељ врши притисак преко својих тутора на слабашног Тадића,који улази у пакт с' ђаволом и даје ресурсе СНС. Финансијски помаже,ослобођа му медије и прави од њега своју замену,признаћу , не баш добровољно.
Али затим, после великих спонзорских утицаја . Млади "В'АДИКАЛ" окреће леђа и новом сараднику.И шта очекивати од такавог човека,издао би и маму Ангелину са све родбином само да се дочепа жељене власти а сада се спрема да изда своју земљу.
Светлост на крају тунела не постоји ,док год на власти опстаје тренутни политички естаблишмент на власти.Сво дешавање у Србији је за сваку осуду, јер политика која се спроводи није израз и воља грађанства,тек шачица људи у тренутном Српском политичком руководству води ову земљу у безнађе ЕУ. И ако то није воља грађања,коју показује свака анкета и истраживање у Србији. Срби су про-руски орјентисани и чињење против народне воље није суверени избор народа Србије. Овде се ради само о личном интересу једног слоја прозападних политичара Србије.

Сви они који учестало пред сваке изборе посећују "мајку" Русију, све оне политичке партије ,странке,покрети...Тражећи новце,за своје кампање,промовишући своје лидерске личности ради већег  котирања на тржишту поткупљивања на политичкој сцени у Србији. И по правилу ти исти издају такве  интересе и савезничке договоре. Ти велики русофили су по мени у истој мери са НВО које финансирају Западни центри моћи Наташе Кандић,Соње Бисерко и осталих ,јер дају исти  резултат. СРБИ су увек били поносни русофили а такви нас доводе у стање неповерења и изузетно лошег геостратешког савезника Русије.

Русија има могућност и снагу да нас  подржава како на  Балкану тако и у глобалној политици и свету.Али треба директно рећи ,наравно да то неће и не жели урадити јер Вучић јасно и недвосмилено показује пут Србије ка НАТО и евроинтеграцијама против воље свог народа.
А ти јадни комплименти повремено упућени на адресу Русије могу утицати само на најнижи слој Српског становништва ,онај рурални и неписмени ,затуцани. Онај који носи тв пријемнике уместо својих глава,верујући овом све што у безброј дневних конференција за новинаре саопшти.
Избори у Србији  у такозваној  „развијеном демократијом“ – одавно су изгубили свој првобитни смисао као израз воље већине становништва. Данас су исходи свих избора – превасходно, резултат политичких технологија, које користе ови или они учесници избора, и ти резултати зависе од оних средстава која су уложена у политичку кампању.

Власт  премијера А. Вучића и његовог саиграча  председника Србије Томислава Николића (мада он периодично и упућује комплименте Русији) тесно су повезани са западним земљама и вођени су из Вашингтона и Брисела. То се јасно види из њихове јавне реторике и уз знање неких закулисаних прича.

Ни Николић, ни Вучић не скривају своју оданост Западу. У самој европској интеграцији, на први поглед, као да нема ништа лоше, али је ствар у томе да ниједна од земаља из такозване „нове европске породице“ није постала члан ЕУ без проласка кроз „топлог зеца“.
Александар Вучић се често сусреће са државним секретаром Џоном Керијем. Потребно је у почетку веома се ниско спустити да би те примили у NATO, а, затим, можда ће те примити и у ЕУ, мада то још не значи да ћеш се одмах наћи у шенгенској зони, која даје право слободног кретања радне снаге, робе, услуга итд. Вучић као да покушава да кокетира са одређеним делом становништва које жели отвореније контакте са Европом како би тамо отишли да уче и раде. И не ради се овде, пре свега, о несвршеним студентима и неквалификованом радном снагом, зато што је основна маса квалитетних стручњака – доктора, инжењера, грађевинара – већ одавно отишла из Србије. Испада да, ради посла најнижег нивоа у ЕУ, Срби морају прво да испуне све услове агресивног NATO-а.

 Руководство Србије се спрема да понови пут својих комшија Црногораца .према уставу Србије за улазак у NATO није потребан референдум. А  ако би се спровео референдум да би мишљење народа било потпуно другачије. То јест, Запад чини све како њему одговара.Тамо где је за NATO већина грађана – у тим земљама се спроводе референдуми, а у Црној Гори – на пример – све су дали на поткупљивање парламента, по тој истој шеми ће сигурно  деловати и у Србији.

Ако у парламенту Србије  сада учествују партије које финансирају западни фондови, чији лидери имају тесне везе са западним политичарима, па и сами су дошли на власт захваљујући јакој подршци Стејт департмента и бриселских емисара, онда ће они, разуме се, одрађивати свој хлеб.

Према официјелним социолошким испитивањима, у Србији сада је свега око 40% становништва за ЕУ, за NATO тај показатељ је неколико пута мањи. Успут, то је и сигнал за узбуну. ЕУ ,ти  „цивилизовани народи“ увелико славе геј-параде, тамо већ у ТВ-шоу показују како људи једу сопствено месо, што се мигранти са Блиског истока осећају као газде у Немачкој и другим земљама ЕУ – све је то нека цивилизација нама незнана. Власт тврди да је баш тамо наше место.
И, на крају крајева, људи с уским видиком, рођени у епохи глобализације, хватају се на ту удицу.

Геј-параде у Београду чувају хиљаде полицајаца и војника, хеликоптери и оклопна техника. Ту делује принцип „спирале ћутања“: када сви около тебе као говоре о нечем позитивном а ти се плашиш да искажеш супротно мишљење. Теби се чини да не можеш бити у праву, да већина боље види.

Још један важан моменат – образовање у Србији се такође налази под пуном контролом западних земаља. Буквално пре двадесет година сваки Србин је знао руски језик или у најмању руку, могао је да се споразуме, али је данас код њас приоритет енглески језик, а руски језик већ тешко разумемо. Природно, Срби излазе из орбите руске културе мада је потреба за њеним познавањем код њих увек постојала.

"Јака Србија"
Игор Јакшић









1 коментар:

B.Jak је рекао...

Srbiji ne treba ni jaka ni nova Srbija .Srbima treba Narodni Front da ocisti kukolj od
zita i da zemlju vode pravi posteni ljudi ako ih je uopste ostalo.Uglavon sve prodane duse.

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...