петак, 13. јануар 2017.

Придружите нам се у петицији за забрану приватних извршитеља|Држава не брине о својим грађанима и дозвољава пљачку|Народна Јака Србија

ДА ЛИ СЕ ОВАКО РАДИ У ЦИВИЛИЗОВАНОМ СВЕТУ?????ДА ЛИ ДРЖАВА КОЈА БРИНЕ О СВОЈИМ ГРАЂАНИМА СМЕ ДА ДОЗВОЛИ ПЉАЧКУ ТОГ ИСТОГ НАРОДА???

ДА ЛИ СЕ ЗА ОВО БОРЕ НАШИ ПОЛИТИЧАРИ???


Поштовани грађани Републике Србије
Подсетићемо вас само на нека зверства која чине приватни извршитељи. Да ли су оваква овлашћења и сила коју спроводе у складу са законом и уставом???


МИ КАЖЕМО ДА НИСУ!!!


  1. Драган Арсић се закључао у свом стану у Златиборској улици, полио бензином и претио да ће се запалити уколико га присилно иселе.
2 Leskovčanin preti da će se zapaliti foto D.M.
Арсић је наиме 2015. године купио стан од власника који је направио дуг на име судских трошкова од око 800.000 динара, а његова једина грешка је била што стан није укњижио на своје име, иако има уредно потписан купопродајни уговор оверен код нотара, док порез и сви рачуни стижу управо на његово име. Како каже Арсићева супруга, приватни извршитељи су још 3. јула ове године, на аукцији продали овај стан на име дуга, и то бившег власника. Приватни извршитељи, наиме, тврде да нису могли да нађу бившег власника стана, а једини папир до кога су дошли је из катастра - да се стан још води на његово име. Наш адвокат им је неколико пута показао захтев који је однет у катастар за укњижење, али они су одбијали да га погледају – каже Арсић.


  1. ПРИВАТНИ ИЗВРШИТЕЉИ су иселили породицу Благојев из куће у Новом Саду на дан када је та породица положила урну на Градском гробљу и опрастила се са чланом породице, иако имају станарско право још из шедесетих година.
http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/YXUktkpTURBXy8zZDUzOWE5MzIzZGJiZWE0ZmQ2Y2E2YmNlZTZmYmZlYy5qcGeSlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCww
Док су у кући породице Благојев многобројни пријатељи изјављивали саучешће, након чега су планирали да оду на Градско гробље и да присуствују полагању урне, извршитељ је с полицијом и новим власником куће закуцао на врата и тражио да се иселе.
Након једносатног преговарања, одлучено је да се исељење одложи за 16 сати, како би породица обавила церемонију на Градском гробљу. До тада извршитељ је седео испред куће и чекао да се породица врати с гробља. Када су се вратили са полагања урне очуха на гробљу, исељавање породице Благојев је почело.
У кући живим 35 година и ништа нисмо знали о исељењу. Сазнали смо о новој одлуци суда када смо организовали испраћај за очуха. Дошла је полиција и саопштила нам да је заказано исељење за четвртак – каже пасторак покојника Милан Дачевић. Каже да је са мајком због смрти очуха тражио одлагање исељења макар на осам дана, што није одобрено.


  1. КОМШИЈЕ су спречили судске извршитеље да иселе трочлану породицу Панајатов из породичне куће у нишком насељу Паси пољана. Породичну кућу су изгубили због дуга за струју од 700.000 динара за који је потписан репрограм, али динамика уплата рата није испоштована, јер како кажу Панајатови, за тај склопљени уговор нису ни знали.
 Kuća od 90 kvadrata prodata za 7.000 evra Foto TV Zona plus
- Ми смо само добили решење да је кућа продата, а нисмо ни знали, а власник куће је мој отац кога је по закону комора требало да обавести, а то нису учинили - изјавила је Христина Панајотов. - Тај репрограм је 2013, моја сада већ покојна мајка потписала у очево име, и ми све до њене смрти нисмо ни знали за то, јер нам није рекла.
Христина Панајотов каже да породица планира да тужи Електродистрибуцију због тога што је тај уговор о репрограму потписан са њеном мајком, која није власница куће.

ПРИВАТНИ извршитељи пописали су целокупну имовину упркос томе што се породични адвокат жалио на неправилности, али су комшије Панајотових и околни мештани телима блокирали одвоз покућства и намештаја.



Поштовани грађани, биће нам драго да нам се придружите. 



Позивамо Вас да дођете у наше просторије у Београду, Булевар деспота Стефана 105 (бивша 29. новембра) или да нам се јавите на тел 011-4095-643 пон-петак од 10-18 часова или се јавите на емаил

<<<< <<<< jakasrbija.info@gmail.com >>> >>>  

Да се организујемо детаљније ..
Да би могли да спроведемо остале кораке .... тужбу Уставном суду, излазак на улице у СВИМ ГРАДОВИМА СРБИЈЕ и тражење својим Уставом загарантованих права.

све што вас интересује ,контактирајте нас ,ту смо за вас... 





ИДЕМО ДО КРАЈА

   информативна служба 
"НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА"

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...