четвртак, 5. јануар 2017.

ВАЖНО|Поднет захтев за укидање ПРИВАТНИХ ИЗВРШИТЕЉА|Позивамо грађане на уједињење|Игор Јакшић"Јака Србија"

"НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА" је у складу са законом и у складу са својим програмом  а у циљу залагања за социјалну правду грађана Србије,30.12.2016 године. Народној скупштини Републике Србије предала захтев за укидање приватних(јавних) извршитеља.Државне мафије која по закону а против уставно пљачка народ.

Позивамо све грађане да нам се придруже у овом захтеву и својим потписом подрже народну иницијативу ,да дођу код нас у просторије Јаке Србије ,да нас позову или нам се обрате мејлом . Да се сви оштећени грађани посаветују са нашим правним тимом ,да сви  заједно поднесемо тужбу Уставном суду и остваримо своја Уставна права . Да изађемо на улице и покажемо власти да овај народ зна шта му се дешава и ко га и како осиромашује и доводи у дужничко ропство.

Постојање приватних(јавних) извршитеља је ништа друго до озакоњено разбојништво. Делегирана су им одређена јавна овлашћења Судске власти а не само Извршне ,што је ПРОТИВ-УСТАВНО. А они никако нису ЈАВНИ,већ ПРИВАТНИ ИЗВРШИТЕЉИ. Јавни извршитељ обавља делатност као ПРЕДУЗЕТНИК или као члан ортачког друштва ,чији чланови могу бити само извршитељи. Што значи да они своју делатност обављају једино у циљу стицања личног профита.Исти тај предузетник може ангажовати друга лица на послове извршења који лако могу бити из криминогене средине,у прописима не пише да не смеју бити кажњавани нити под истрагом.Такође им је обезбеђен несметани приступ личним подацима грађана. Као и банковним рачунима .Тако је члан 31. ЗОИ у потпуности у колизији са чланом 8. Закона о заштити података о личности.

Ми не пропагирамо да се обавезе не измирују ,све потрошено и што следује држави мора да се плати.Спорна је РЕПРЕСИЈА ПРИВАТНИХ ИЗВРШИТЕЉА на осиромашене грађане ,који су послове изгубили у држави у којој извршна власт води лошу политику. Уништава домаће фабрике и домаће производне капацитете,политичке неистомишљенике тера на биро незапослених а људе уз чланску карту политичких партија на власти запошљава на њихова места. Власт која пензионерима отима од пензија и доводи у незавидан положај ,где пензионери бирају да ли ће од те цркавице која им је остала ,да купе храну или лекове.
Стављају банковне блокаде на пензије и доводе их у безнађе.

По својим тарифама ПРИВАТНИ ИЗВРШИТЕЉИ увећавају основни дуг и до десет пута и баснословно се богате  на терет грађана.Управо је држава овим законом омогућила појединцима богаћење а да при томе није обезбедила истим тим грађанима могућност запослења и основне услове за живот.

Колика су дуговања појединих политичких партија ,СПС је тренутно у блокади 16,9 милиона динара  ,да ли је ико послао приватне извршитеље код њих на пленидбу и попис имовине? Ко куца на врата појединих јавних предузећа као што су нпр. спортски клуб Црвена Звезда ,Партизан....великих дужника који дугују милионе за струју,воду ,инфостан.

Међу предузећима у Београду чији дугови иду од неколико стотина хиљада динара до изнад милион,јесу и фирме газди који имају елитне куће на Дедињу,Сењаку...
Када би се спојили дугови свих домаћинстава која нису платила струју,они би износили 8 милијарди динара,трећину мање него што дугује привреда,чије су обавезе "тешке" 12 милијарди динара.

Ово је безобразлук постојеће  власти и одраз нестручности,некомпетентности и бахатости .Оних који одлучују о нашим животима. А са друге стране та иста Влада опрашта дуговања ЕР СРБИЈИ за прошлу годину на име пружених услуга од 01. јануара до 30. септембра у износу од 1,5 милијарди динара или 17,6 милиона долара.

Водећи погрешну политику ,која се може назвати издајничка .Посланици Народне Скупштине и Влада Србије безглаво стремећи ка путу Европске Уније и монетарне политике ММФ а,довели су свој народ на руб пропасти и дужничког ропства.


Јоше једном упућујем апел свим грађанима Србије да подрже наше напоре у спровођењу НАРОДНЕ ИНИЦИЈАТИВЕ и заједнички укинемо ПРИВАТНЕ ИЗВРШИТЕЉЕ.

Позивамо све заинтересоване и оштећене грађане да нас посете у просторијама Народне Јаке Србије у улици Булевар деспота Стефана бр. 105 да нас позову на тел. 011-4095-643,или да нам се обрате маилом на jakasrbija.info@gmail.com

Дођите ,станите уз нас да направимо ЖИВИ ЗИД у одбрани и заштити својих УСТАВНИХ загарантованих права !!!

 НЕДОЗВОЛИМО  ДА СЕ МАФИЈАШКИ ЗАКОНИ А ПРОТИВУСТАВНИ ПРИМЕЊУЈУ НА ОБИЧНЕ ГРАЂАНЕ И ЧЛАНОВЕ "ПОГРЕШНЕ" СТРАНКЕ

С поштовањем .                                                                        
              
     НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА 
                                                                        Председник
                                                                       Игор Јакшић
У ПРИЛОГУ ОРИГИНАЛАН  

 ЗАХТЕВ ПРЕДАТ НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ |

24 коментара:

Анониман је рекао...

Ja bih volela da bude usvojen. Za dug od 18.000. oo hiljada dinara sudski izvršitelj je uvećao dug na 36.000.00 hiljada din.zbog koga mi je penzija umanjena za dve trećine.

Ljiljana је рекао...

Ne vidim link za peticiju? Kako bolje podrzati nego velikim brojem potpisnika?

Unknown је рекао...

Poštovana gospodo, napokon se neko setio i naroda, ja pozdravljam i naravno PODRŽAVAM vašu inicijativu da se stane na kraj ovom BANDITIZMU što se događa u ovoj jadnoj i bednoj SRB. odnosno, još JADNIJEM narodu koji živi u njoj ! Sve su gamad izmislila samo da se narod OPLJAČKA, JER OVO NIJE NIŠTA DRUGO, DO PLJAČKA! Sve ću da uradim da vas podržim u ovim vašim naporima da se ukine ova pljačka !

Unknown је рекао...

hvala bogu da se neko setio da pokrene inicijativu protiv drzavnih reketasa da prestanu da maltretiraju svoje sugradjane da je sud kakav treba da bude nebi im trebali ovi reketasi da drzavi uteruju dugove i pride debelo naplacuju svoje usluge jer ti to ta evropska srbija g.vucicu?

jakasrbijainfosluzba.blogspot.com је рекао...

Поштовани грађани
јавите нам се на маил .... послаћемо вам документа за прикупаљање потписа
Можете нам помоћи за сад скупљањем потписа да се удрућимо што више нас да би имали интегритет пред Народном Скупштином а за касније кораке ,излазак на улице и тужбе уставном суду. Бићете обавештени .
Информативна служба
Народна Јака Србија

Unknown је рекао...

daj bože da se ovo i ostvari

Bane HHO је рекао...

Posaljite mi mejlom obrazac za prikupljanje potpisa i kada se počinje sa prikupljanjem potpisa.Bane iz Paraćina

Jakšić Bora је рекао...

Dajte,gde može da se potpiše peticija?

Анониман је рекао...

Moze da se napravi peticija na Peticije 24

Анониман је рекао...

A sta treba da rade oni koji imaju privatni dug koji preko izvrsitelja pokusavaju da uteraju?Drzava kao ni sud nista nepreduzimaju za takve dugove,zato su ljudi prinudjeni da dugove potrazuju preko privatnih izvrsitelja

jakasrbijainfosluzba.blogspot.com је рекао...

Поштованi ,

Позивамо Вас да дођете у наше просторије у Београду ,Булевар деспота Стефана 105 (бивша 29. новембра) или да нам се јавите на тел 011-4095-643 од пон-петак, ако сте у могућности. Да се организујемо детаљније и представимо како то доликује .
А документа вам шаљемо и добро би било да сакупимо што више потписа ради интегритета пред установама државе .
Да би могли да спроведемо остале кораке .... тужбу Уставном суду,излазак на улице и тражење својим Уставом загарантованих права.
Јавите се на jakasrbija.info@gmail.com нашој информативној служби да вам пошаљу документацију
ХВАЛА


​с поштовањем и хвала

Ljiljana је рекао...

Drugi put pisem, a vidim jos neko je predlozio: Zasto ne pokrenete elektronsku peticiju na "peticije24'?? Najisplativije, milioni ce se potpisati,zakonski je odobreno!!! Molim vas razmotrite, sa skupljanjem potpisa ce ici 1000 puta manji rezultat.

Novosadjani је рекао...

Svaka cast ja sam na zalost zrtva i to da jos uvek se borim sa njima i to ne svojom krivicom nego malim nemarom jer sam dozvolila da mi postanari naprave dug ka informatici sad vadim kestenje bez posla i ostalo a oni nemilosrdni nikad doci do glavnice stalno kamate i to kao dogovore se sa vama pa vam kao izadju u susret daju vam na rate i tako to.
Dajte gde moze da se potpise peticija
Postovanje

Novosadjani је рекао...

Svaka cast da se neko setio, ja sam zrtva takvih dela na zalost ne svojom krivicom ali svojom nemarnoscu jer sam dozvolila da mi postanari naprave dug Informatike i sad ne mogu vec godinama da se rotosiljam izvrsitelja a o glavnici da ne govorim ni naslonila se nisam a ne da pocnem da odplacujem. Oni ti kao izadju u susret pa ti daju na rate a zanemaruju to sto sam bez posla i dok sam radila obustavljali su mi platu i to od minimalca od dvadeset i kusur hiljada dinara skidali po petnaest sedamnaest hiljada i sta reci nikad kraja. Na zalost nisam jedina i sve nas je vise i vise tako da sam zaista razocarana, svaka cast dajte gde moze da se potpise i recite kako stoji Novi Sad sa tim gde bih mogli da se obratimo za potpise i naravno da se informisemo u kom smeru i dokle je stiglo sa tim.
Svako dobro i puno bericeta Vam zelim

jakasrbijainfosluzba.blogspot.com је рекао...

ХВАЛА СВИМА НА ПОДРШЦИ
СВИ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА СЕ УКЉУЧЕ У НАРОДНУ БОРБУ ЗА УКИДАЊЕ ПРИВАТНИХ ИЗВРШИТЕЉА НЕКА НАМ СЕ ЈАВЕ НА ТЕЛЕФОН 011-4095643 ИЛИ НА ЕМАИЛ jakasrbija.info@gmail.com
ШТО СЕ ТИЧЕ ОН ЛАЈН ПЕТИЦИЈЕ НА "ПЕТИЦИЈЕ 24" ОНЕ СУ НЕ ВАЛИДНЕ И НЕ ЧЕЛИМО ДА ТРОШИМО НАРОД НА НЕШТО ШТО ЧЕ НАМ ИНСТИТУЦИЈЕ ПРОГЛАСИТИ НЕВАЖЕЋИМ
ОВАКО ЈЕ СИГУРНО ПРАВНО И ВЕРОДОСТОЈНО

Дракче Тормак је рекао...

Podržavam peticiju protiv haračlija !!!!

Ljiljana је рекао...

Pa onda objavite kada budete organizovali potpisivanje negde, da se dodje

Unknown је рекао...

I MI CEMO POTPISATI

Unknown је рекао...

POTPISACEMO

Unknown је рекао...

dobro bi bilo kad dodju haraclije da imate neku utokicu kuci

Unknown је рекао...

bilo bi dobro kad dodju haraclije imati neku utokicu ili bar sekiricu da se malo nasekiraju

Unknown је рекао...

Komora privatnih izvrsitelja i sami izvrsitelji su bahati razbojnici koje zakon "pokriva" u svemu sto rade. Naime, trenutno su moji prijatelji u velikom problemu jer privatni izvrsitelj je doneo Zakljucak o pridaji njihovig stana iako oni nisu izvrsni duznici, vec bivsi vlasnici stana. Stan su kupili 2005.godine, uredno placali infostan, struju, porez na imovinu. Nazalost, zbog sopstvenig nemara nisu se uknjizili na stan. Nakon pokretanja izvrsnog postupka pisali su prigovir trecih lica izvrsitelju i nadleznom sudu i iste predali 15.12.2016.god. Sud do danas nije reagovao po prigovoru, iako se radi o hitnoj stvari, a o izvrsitelju da ne pricamo. Napominjem da,se postupak izvrsenja vodi po predhodnom zakonu. Danas su dobili Zakljucak izvrsitelja o prodaji stana i zakazanoj licitaciji za 08.03.2017. Kako spreciti ovo izvrsenje? Sta uraditi?

Hermellion је рекао...

Ako neko privatno pozajmljuje nekome on prihvata taj rizik da mu dug ne bude vraćen.
Ovi izvršitelji takođe, ne rade prinudnu naplatu institucijama , tj. recimo firmama koje ne isplaćuju ili isplaćuju umanjene dohotke. Takođe nije pošteno da vlada koja vodi ovakvu genocidnu politiku prema svom stanovništvu ne snosi nikakve posledice, nego još šalje otimače ljudima da bi punili budžet koji se zloupotrebljava.

Unknown је рекао...

Ни турци ово нису радили!

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...