недеља, 15. јануар 2017.

Vučićev VOZ i njegov lični interes dovode nas Srbe sa Kosova u životnu opasnost|Branislav Marković Narodna Jaka Srbija


Da probamo da nađemo nešto dobro u svemu ovome...

Sada znate kako živimo na Kosovu i koliko je naša bezbednost krhka. 
Sada znate da neko može da pošalje policiju i kvazi vojsku na nas kako hoće i kad god hoće ne strepeći ni malo od Srbije koja je 1000 puta jača od ''Kosova''. 
Sada znate zašto ne smemo da pričamo javno na glas kada odemo u kupovinu 5 kilometara dalje od naše kuće i zašto moramo da ućutkujemo svoju decu u nekom supermarketu kada se raspričaju.
 Sada znate koliko smeta i srpsko slovo a kamoli nešto drugo. 
Sada vidite nelogičnost u kojoj živimo i u kojoj Država Srbija šalje voz u Srpskoj trobojki a potpisuje Briselski sporazum kojim gasi Srpske institucije, Srpski Ustav i Srpske boje. 
Sada vidite kako nam je kada nas okupiraju i upere duge cevi prema nama, sada vidite da mogu da nas satru i pobiju sve redom a da Vučić može sazvati konferenciju za štampu i Skupštinu u kojoj će Vulin sa 400 kilometara razdaljine pretiti i izdrati se na ''Kosovo'' i nakon čega će biti isto ili gore nego što je bilo. 
Sada znate zašto Kosovci prodaju imanja i beže sa svojom decom u nadi da će negde živeti kao ljudi. Sada znate da ne treba da nas nazivate ''Šiptari'', 
Sada znate da smo probali da nađemo i nešto dobro u svemu ovome ali osim saznanja da ne valja ništa, ništa dobro i nismo našli...

Poverenik za Kosovo i Metohiju
Narodna Jaka Srbija 


Branislav Markovic 

Нема коментара: