петак, 10. фебруар 2017.

Време тишине, ћутања и сагињања главе је прошло- Игор Д. Јакшић председник"Народна Јака Србија"|ВИДЕО

Време тишине, ћутања и сагињања главе је прошло.
Доста је глава Народа била у песку,као и свој интелигенцији и радничкој класи Србије.
Време је социјалне револуције и поништавање ове политике која нас води у амбис и неповратни пут у пропаст. У Србији више не постоји грађанско друштво и лична приватност.
Ја сам овде због генерација које долазе и које су интелигентне, срчани млади људи, које требамо гледати у очи поносно, а не посрамити се учињених дела. Ми својим НЕЧИЊЕЊЕМ те младе људе терамо од своје државе и гурамо у свет, да се сналазе за преживљавање. Зар смо неспособни да уредимо државу за будућност, да уведемо систем, да бранимо част,морал и етику,кроз Устав и грађанско право и сопствену привреду .
Емотивац по вокацији,патриота по убеђењу и части,васпитан и учен као Србин. Трудићу се да покренемо промене за све оно што су урадили својим неделима према овом напаћеном народу. Доктор може уништити један живот својим немаром,нечињењем или погрешним чињењем...и за то пред законом одговара.
А све ове политичке странке и субјекти који ординирају на политичкој сцени Србије задњих 20 година својим ЛАЖИМА,малверзацијама,лобирањем,поткупљивањем ,гласањем убијају хиљаде људи одједном, јер њихови интереси нису заступање грађана,истих оних који су их гласали. или те исте резултате продају и пребегну на другу страну. Јер њихов стид има цену и у народу је добро знана цена њиховог стида.Више имамо прелетача на нашем политичком небу,него птица свих врста заједно у Србији. Све њих треба отерати са политичке сцене Србије.
Они су издали свој народ коме су се заклели да ће га штитити по сваку цену и водити правим путем ПУСТИХ ОБЕЋАЊА.
Они мисле да народ то не види, да народ не зна шта се ради и ко са ким прави разне договоре и дилове.
Испред Народне Јаке Србије ја једино могу обећати да ћемо ми бити ТАМПОН-ЗОНА између НАРОДА и свих политичких актера на политичком небу Србије који делују и раде против свог народа. Они пропагирају и доносе законе и воде ову земљу како се коме ћефне оног тренутка када заседну у владајућу фотељу. Сви различито и по сопственом нахођењу у свом знању а најчешће у свом ОЧИГЛЕДНОМ НЕ ЗНАЊУ. Оглушујући се о највиши ПРАВНИ АКТ - УСТАВ СРБИЈЕ.
Неки кажу да га не треба поштовати као свету краву у Индији, а ја се баш супротно томе залажем да УСТАВ СРБИЈЕ БУДЕ СВЕТО СЛОВО НА ПАПИРУ. Које мора бити путоказ генерацијама после нас,пажљиво написан, заштитнички према народу Србије,заштитнички према Националним интересима и путу којим ће се држава Србија кретати у бидућности, па ма ко да седи на њеном челу.
Понашају се као да над Србијом имају наследно право, као да су крунисани краљеви или предстолонаследници па их нико никада не може свргнути са власти. Али заборављају где је моћ, заборављају где је снага и заборављају оно најважније да је народ тај који мења све, да је народ МОЋ, ДА ЈЕ НАРОД СНАГА.
А тај исти народ би их сада линчовао да их сретне на улицама шта су им све урадили. И не прозивам никога појединачно ни снс , који су само наставиили путем дс-а који је пре њих 12 година водио у бездан нашу земљу,спс који је давао подршку свима њима са својом дијаметрално супротном политиком,а лако им се прилагодио. И остале фракције и одпадци распаднутих странака сви они су исти, сви они су криви, СВИ ОНИ НАМ ПИЈУ КРВ НА СЛАМКУ 17 година.
Сви они су славољубиви и само се њима чини кад себе хвале да то некако лепше звучи и да је то племенито
Нама треба СНАГА УДРУЖЕНИХ НЕЗАДОВОЉНИХ ГРАЂАНА КОЈА ЋЕ СЕ ПРЕТОЧИТИ У НАРОДНИ ОТПОР ПРОТИВ ПЉАЧКАЊА НАРОДА БЕЗУМНИМ ЗАКОНИМА о приватним извршитељима,комуналним полицајцима,нотарима.
Нама треба држава КОЈА ЋЕ обезбедити домаће фабрике, да врати радничку класу, да нас штити од екстремиста и сепаратиста , да нас лечи, да нам омогући рађање, ДА НАМ ОМОГУЋИ ПРАВО НА ДОСТОЈАНСТВЕН ЖИВОТ.
А МИ ЋЕМО УЈЕДИНИТИ НАРОД И ТУ СНАГУ ПРЕТОЧИТИ У СРЕДСТВО ЗА ИЗЛЕЧЕЊЕ ОВОГ И ОВАКОВОГ БОЛЕСНОГ ДРУШТВА
Народна Јака Србија
Председник
Игор Д. Јакшић

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...