четвртак, 23. фебруар 2017.

ИГОР Д. ЈАКШИЋ|Подмукли потез АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА са НОТАРИМА|Спрема се невиђена изборна ПРЕВАРА|Народна Јака србија


Од 1. марта 2017. године општинске управе и основни судови неће више моћи да оверавају потписе, рукописе и преписе а овај посао у потпуности прелази у руке јавним бележницима односно нотарима. 

Ова одредба из члана 29. Закона о оверавању потписа, рукописа и преписа учиниће да прикупљање потписа постане немогућа мисија за многе странке и групе грађана убудуће  и представљати немогућу мисију.
У Србији има око 150 јавних бележника који су изабрани у свим београдским општинама, свим већим градовима али и многим општинама по Србији. Од 1. марта ће искључиво они бити овлашћени да оверавају потписе кандидата за председника. Ако томе придодамо раније оптужбе  да су јавни бележници постављани по партијском кључу из редова Српске напредне странке могуће је да листа кандидата за председника Србије овог пута буде са само ЈЕДНИМ КАНДИДАТОМ..
 Од 1. марта овером потписа баве се искључиво јавни бележници којих у многим општинама има само по један. Како су они превасходно људи блиски СНС-у могу на различите начине да ометају прикупљање потписа, да тврде да не могу одређених дана да раде или да нису обавезни да овере више од 80 потписа дневно. Потписи неће моћи да се скупљају у страначким просторијама ако они не желе да изађу на терен.Довољно да "НЕНАМЕРНО" погреше једно слово у имену ,адреси или двоструком презимену да потпис не буде признат и валидан од РИКА.Који су опет чланови и блиски сарадници СНС а.

ДЕСИЋЕ НАМ СЕ ИЗБОРИ КОЈИ У ТОТАЛИТАРНОМ РЕЖИМУ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА НИ НЕ ПОДСЕЋАЈУ НА ДЕМОКРАТСКЕ . А КАМОЛИ НА ФЕР

ДА ЛИ ЈЕ УСИЈАНА ГЛАВА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА  ТОЛИКО ЗАСЛЕПЉЕНА ВЛАШЋУ ДА ЋЕ УЧИНИТИ СВЕ  САМО ДА СЕ ОДРЖИ ПА МАКАР ТО БИЛО И НА СИЛУ.
ЗАБОРАВЉАЈУЋИ ОСНОВНО ,ДА СЕ НА СИЛУ РЕАГУЈЕ СИЛОМ .

РАЗМИШЉАЈТЕ ....

Народна Јака Србија
Председник
Игор Д. Јакшић

2 коментара:

Анониман је рекао...

Pa onda nebtreba bojkotovati ove izbore....već izaći na iste... E sad što nažalost nema se glasati za moralnu i odgovornu osobu i osobu kpja neće večeras reći jedno a ujutru drugo e tu nam već nije kriv vučić...Da ima neko ko mu se može suprostaviti ne ji se i sam AVtako bahato ponašao....jer se on ponaša kabadahijski jer misli da je sve u superlativu a to mu i nameću oni što mu ne izlaze iz stražnjice...

Анониман је рекао...

Ima ko se već suprotstavlja Vučiću. Zato se Vučić i bavi ovakvim podmuklim manipulacijama.

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...