среда, 15. фебруар 2017.

Време тишине, ћутања и сагињања главе је прошло- Народна Јака Србија"|ВИДЕО


Доста је глава Народа била у песку,као и свој интелигенцији и радничкој класи Србије.
Време је социјалне револуције и поништавање ове политике која нас води у амбис и неповратни пут у пропаст. У Србији више не постоји грађанско друштво и лична приватност. Нама треба СНАГА УДРУЖЕНИХ НЕЗАДОВОЉНИХ ГРАЂАНА КОЈА ЋЕ СЕ ПРЕТОЧИТИ У НАРОДНИ ОТПОР ПРОТИВ ПЉАЧКАЊА НАРОДА БЕЗУМНИМ ЗАКОНИМА о приватним извршитељима,комуналним полицајцима,нотарима. Нама треба држава КОЈА ЋЕ обезбедити домаће фабрике, да врати радничку класу, да нас штити од екстремиста и сепаратиста , да нас лечи, да нам омогући рађање, ДА НАМ ОМОГУЋИ ПРАВО НА ДОСТОЈАНСТВЕН ЖИВОТ.
Народна Јака Србијa

ESPRESO ISTRAŽUJE

ONI SU DRŽAVNA MAFIJA KOJA PO ZAKONU PLJAČKA NAROD! Ko su i šta rade privatni izvršitelji? (VIDEO)

Nezadovoljstvo i primedbe na rad izvršitelja koji upadaju u stanove i plene imovinu sve su učestalije, a već osiromašeno društvo još više tone na dno
Objavljeno: 12.02.2017. 11:03h


foto: Printscreen/Adriamedia.tv
FOTO: PRINTSCREEN/ADRIAMEDIA.TV

Pre nekoliko dana cela Srbija bila je uz porodicu Vasić, koja je i dalje u strahu da će izgubiti krov nad glavom zbog tuđeg duga i neprofesionalnog ponašanja izvršitelja koji koriste ovlašćenja koja su im data, u svoju korist. 


Julijana Vasić i njen sin Kosta uspeli su da preguraju bitku, ali borba i dalje traje. Prema njihovim rečima i rečima advokata, privatna izvršiteljka Mirjana Dimitrijević zloupotrebila je položaj radi ostvarivanja sopstvene dobiti, a na štetu porodice koja usred zime može ostati na ulici, ni kriva ni dužna!

Nezadovoljstvo i primedbe na rad izvršitelja koji upadaju u stanove i plene imovinu, sve su učestalije, te već osiromašeno društvo još više tone na dno. Stoga je osnovana i inicijativa za njihovo ukidanje!

Privatni izvršitelji su uvedeni na osnovu Zakona o izvršenju i obezbeđenju koji je usvojen 5. maja 2011. godine. 

Iako je trebalo da počnu sa radom krajem 2012. požurilo se, tvrde mnogi, jer je to išlo na ruku tadašnjoj vlasti, DS, koja je na izborima imala loš rezultat. A sprovođenjem ovog zakona u delo, bilo je moguće zaposliti što više odlazećih kadrova - demokrata. 

Većina tada zaposlenih izvršitelja su mahom bili iz pravosuđa i policije. 

Od 1. jula 2016. godine počinje da se primenjuje novi Zakon o izvršenju i obezbeđenju, koji propisuje nova pravila i u izvršnom postupku uvodi niz sistemskih novina i daje još veća ovlašćenja javnim, odnosno privatnim izvršiteljima. 

"Narodna jaka Srbija" podnela je zakon za ukidanje privatnih izvršitelja Narodnoj skupštini i bila inicijator protestnog skupa povodom iseljavanja porodice Vasić. Predsednik NJS Igor Jakšić, u razgovoru za naš portal naveo je zbog čega se zalažu za ukidanje privatnih (javnih) izvrišitelja, i objasnio kako rade i na koji način uzimaju novac od već osiromašenog naroda. 
Pravnog leka za rad i greške izvršitelja sem žalbe nema. U većini slučajeva ta ista žalba ne bude prihvaćena, a građanima samo ostaje da prave "živi zid" i čekaju, a do tad korupcija sve više uzima maha...

BONUS VIDEO: 

(M. B.)

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...