уторак, 3. октобар 2017.

ОВИ НАМ ВОДЕ ДРЖАВУ: ИНТЕРПОЛ тражи терористу Дахлана-Вучић му дао држављанство а Николић орден

Главни циљ придруживања Палестинаца Интерполу јесте да се десетине одбеглих криминалаца који су нашли уточиште у другим земљама приведу правди, посебно они који су покрали јавне фондове, а Даxлан и његова група нису изузетак
Мохамед Дахлан, трговац оружјем и двоструки агент који је радио за врх палестинске ослободилачке организације ПЛО док није откривено да је и на платном списку Израелаца. За Дахлана се основано сумња да од 1994. ради за израелску унутрашњу обавештајну службу Шин Бет.
Дахлан je за америчке тајне службе 2006. требало да изведе пуч и ликвидира демократски изабрано руководство Палестинаца у Гази. Дахлан дефинитовно напушта Палестину 2011. пошто је оптужен да је учествовао у убиству Јасера Арафата. 

“Budite sigurni da su Jaser Arafatu dani odbrojani. I budite sigurni, da ću ga likvidirati kao što sam svečano obećao pred predsednikom Bushom, daću svoj život za to.” – Mohamed Dahlan


Од тада се он налази под заштитом династије ал Нахјан и у Абу Дабију има канцеларије одакле се координирају терористичке активности и трговина оружјем.

Дахлан је добио и држављаство Србије, а председник Николић га је одликовао! Упућени тврде да има и црногорско држављанство.
Шта је договорено у „Бурж Калифи” и шта је Вучић разговарало са Дахланом иза затворених врата није познато до у детаље, али после тога се кренуло у реализацију пројекта „Београд на води” који обухвата и трговину оружјем.
Вучић, Дахлан и Ђукановић
VUČIĆ, DAHLAN I ĐUKANOVIĆ
Још пре доласка напредњака на власт, под владом Демократске странке и СПС а , Србија је прихватила обавезу да изменом пешадијског наоружања исто усклади са потребама сарадње српске војске са НАТО пактом. Старо оружје биће расходовано, конзервирано и по договору из „Бурж Калифе” предато УАЕ за даљу продају. Ова трговина, међутим, Србији не доноси никакав приход, јер је Вучић са шеиком бин Заједом и Дахланом разрадили план по коме Србија не само да даје оружје без надокнаде, већ новац улаже и у „Београд на води”, одакле се одливају провизије за учеснике ове пљачке српског буџета.
Једини јасан и јавности делимично доступан уговор о куповини оружја је онај из фебруара 2013. када је Вучић потписао споразум са шеиком Мохамедом бин Заједом вредан 33 милиона долара у вези развоја и испоруке ракетних система АЛАС.
Министарство одбране Србије је 2. фебруара 2015. објавило како у поступку ревитализације оружаних снага намерава да прода више од 480 тенкова и хаубица, 220 оклопних возила, 20.000 пушака и пиштоља, као и велику количину муниције.Уговора у јавности нема, а сазнаје се да су тенкови и ова оруђа ускладиштена "на Косову".
Израз „купљено у Србији” у овом случају није потпуно тачан, јер се цео посао финансира кроз Србији дате кредите и кроз, наводне, уплате за „Београд на води”. Наша држава тај новац мора да врати, тако да је оружје фактички поклоњено, ако не рачунамо десетине милиона долара које ће као мито шеици дати овдашњим властодршцима.
ЦИА и Мосад већ деценијама имају исту политику на Блиском Истоку: дестабилизацију овог региона, како би свет прихватио да су војне интервенције Израела и Сједињених Америчких Држава једино решење да се поврати мир. Преко својих савезника, између осталог и династије ал Нахјан и Дахлана ове две службе оружјем снабдевају милитантне побуњенике на простору Сирије и Ирака, а дуго времена (могуће и данас) на том списку су били и исламисти из покрета „Исламска држава” и „Ал Нусра Фронт” (близак „Ал Каиди”). Мохамед бин Зајед се сматра особом која за потребе Американаца и Израелаца делује у Источној Европи .
 Требало је још само наћи начин да се цео посао обави тако да медији и јавност ништа не примете.
А ви и даље подржавајте Вучића и све његове сателите




Игор Д. Јакшић
Живи зид-Народна јака Србија 

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...