уторак, 24. октобар 2017.

„Živi zid“ u Srbiji i Nišu protiv javnih izvršitelja sakupio preko 20.000 potpisa građana

„Živi zid“ u Srbiji i Nišu protiv javnih izvršitelja sakupio preko 20.000 potpisa građana

Organizacija „Živi zid“ koja se bori za ukidanje javnih izvršitelja do sada je u Nišu i Srbiji sakupila preko 20.000 potpisa koji ntrži da se ovo telo ukine. U subotu je ova organizacija sakupljala potpise kod Tvrđavskog mosta i zabeležen je veliki odziv naroda koji su svojim potpisom zatražili ukudanje izvršitelja.
Ovoj organizaciji je potrebno još 10.000 potpisa da bi predlog „ušao“ u skupštinsku proceduru kao što je to murađeno u Hrvatskoj gde su izvvršitelji ukinuti.
Igor Jakšić, predsednik organizacije narodna jaka Srbija „Živi zid“ kaže da se procene prilikom izvršenja obavljaju paušalno i da je jedan od takozanih privatnih izvršitelja posebno bahat.
Meni su zbog parking kazne ušli u kuću, hteo sam da vidim kako to izgleda, i onda Samsung televizor procenjuje jedan na recimo 3.000 dinara. Ne mogu da dokažem, ali i kod prodaje stanova se sumnja u malverzacije. Svako ko nam se javi (Jeremije Živanovića 35- kod pijace u Durlanu) mi detsaljno pogledamo predmete i nekadaq je stvarno potrebno da napravimo „Živi zid“ jer su političari izvršiteljima dali takvu moć da je to jedini način odbrane građanstva – saopštio je on.
M.S.

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...