недеља, 5. новембар 2017.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА МЕЊАМО СТВАРНОСТ - ЖИВИ ЗИД ДОНЕО ОДЛУКУ "НА ИЗБОРЕ САМОСТАЛНО "


Да ће избори ускоро, јасно је и Београдским врапцима. Да ће уједно бити и парламентарних избора то мало ко зна али их ми очекујемо спремно. Сваког дана све је мање људи које странка на власти држи у заблуди или страху па је природно да им се баш и не мили да ми постојимо. Нећемо се служити офуцаним фразама да ово нису обични избори, ни једни избори нису обични и на сваким се отвара могућност промена. 

Већ ћемо рећи да су ово први избори где дајемо алтернативу грађанима да могу да изаберу од понуђених "тркача" за власт , управо себе и своје заступнике. Лагано али сигурно прелазимо  из прикривене  у отворену диктатуру власти, и не смемо дозволити да на нашим народним леђима се управо башкаре они који нас угњетавају.



Кључно је да ни један глас не буде изгубљен, да се спречи масовна изборна крађа и да на власт дођу квалитетни људи из народа, са правим начелима правде .
 Грађанима поручујемо: ВИ СТЕ ТИ КОЈИ МЕЊАТЕ ВЛАСТ, ВИ СТЕ ТИ КОЈИ СЕ БОРИТЕ ЗА СЕБЕ, СВОЈУ ДЕЦУ И СВОЈУ ДРЖАВУ. ОВОГА ПУТА ИМАТЕ ЗА КОГА ДА ГЛАСАТЕ  
А МИ ЋЕМО НАСТАВИТИ НАРОДНУ БОРБУ КОЈУ ВЕЋ СПРОВОДИМО 
МИ ЋЕМО НАСТАВИТИ СВЕ ОНО ШТО СМО ЗАПОЧЕЛИ 
ИЗА НАС СТОЈЕ ДЕЛА А НЕ ОБЕЋАЊА - као код других
ОСВЕСТИТЕ СЕ, РАЗМИСЛИТЕ И ДАЈТЕ ГЛАС ИЛИ КАЗНИТЕ СВЕ ОНЕ КОЈИ СУ ВАС ЛАГАЛИ ИЛИ БИЛИ ОД РЕЧИ И СПРОВОДИЛИ СВЕ ОНО ШТО СУ ЗАСТУПАЛИ

Не заборавите једно: све странке на власти или у опозицији се уједињују и праве коалиције не за ваше добро, већ за њихово очување на политичкој сцени.
А ВАС ЋЕ ЗАБОРАВИТИ ЧИМ ДОБИЈУ ИЗБОРНЕ РЕЗУЛТАТЕ.



Што се тиче финансирања изборне кампање, не брините: немамо „тетку у Канади“, немамо "државни буџет за финансирање странака", немамо тајкуне, немамо стране силе да стоје иза нас, немамо НВО организације које се финансирају из иностранства.

Имамо грађане који су стали иза нас, имамо донације људи који у нас верују и имамо СНАГУ У БОРБИ ЗА ПРАВДУ. 
Ако нам неверујете, осврните се око себе, погледајте у свој фрижидер и џеп и чујте увреде здравог разума на "слободним медијима" на којима нас нема, чујте о „историјским успесима“ ове и сваке власти од 2000.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА МЕЊАМО СТВАРНОСТ - ЖИВИ ЗИД НАРОДНЕ ЈАКЕ СРБИЈЕ 

1 коментар:

Анониман је рекао...

Ljudi, svaka vam cast ali hocemo li da pobedimo ovo zlo mora da dodje do ujedinjenja. Samo ujedinjeni mozemo da pobedimo

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...