недеља, 15. април 2018.

Амерички напад на Сирију је ЗАСТРАШИВАЊЕ СРБИЈЕ и оних који неће да "мисле" као они


Шта год да био циљ удара на СИРИЈУ, СПИНОВАНИМ ИЗВЕШТАЈИМА ИЗ ДАМАСКА И СИРИЈЕ Србији и још по неким државама у Европи је покушано послати  јасну поруку: Америка са остатком Евро - Атлантске заједнице је једина "СИЛА" на планети Земљи која може и хоће да одржава "ред и демократију" својом МИЛОСРДНОМ ПОЛИТИКОМ и ВОЈНОМ АГРЕСИЈОМ према свакоме кога они зацртају на својој ЕКОНОМСКО  интересној мапи. Шта су овим нападом (као уосталом и свим осталим у последњих 50 година) да кажу, да сви остали, а посебно тренутне власти у Русији, много причају али чим загусти они одмах издају и побегну.
Јасно је шта желе да постигну овим спином и ДЕМОНСТАРАЦИЈОМ СИЛЕ, показујући да алтернатива не постоји ВЕЋ ДА СРБИЈА МОРА ХИТНО ДА ПРИХВАТИ СВЕ УСЛОВЕ  И ОБАВЕЗЕ КОЈЕ ИМ НАЛАЖЕ ЕУ. ПРИЗНА КОСОВО И УЧИНИ СВЕ УСТУПКЕ ТЕРОРИСТИЧКИМ ВЛАСТИМА НА СРПСКОЈ ТЕРИТОРИЈИ. ДА ШТО ПРЕ ПРИСТУПИ НАТО САВЕЗУ, јер једино чланство том савезу гарантује МИР, УВЕДЕ САНКЦИЈЕ РУСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ КАО И ДА ЗАТВОРИ "РУСКО СРПСКИ ХУМАНИТАРНИ ЦЕНТАР" У НИШУ.
И ДА ТИМ АКТИМА ЗАПЕЧАТИ СВОЈУ СУДБИНУ БЕЗ МОГУЋНОСТИ БИРАЊА У ДАЉОЈ БУДУЋНОСТИ.
 Подсетимо се и претпоставимо шта би било да 99 године приликом НАТО НАПАДА НА СРБИЈУ, Русија на власти није имала ИЗДАЈНИЧКУ И ПОДМЕТНУТУ ВЛАДУ која је сарађивала са САД. Која је уништила Руску економију, све стубове Руске државе. Као што безмало 20 година разне власти раде у Србији.
Да су нам тада Руси допремили системе против-ваздушне одбране као  што је Путин допремио Асаду, застареле али функционалне С-200 или шта би било да смо имали С-300 и какав би исход тог напада тада УСЛЕДИО. Да ли би се ЗЛИКОВАЧКА ЕУ са САД, залетела тада на нас и немилосрдно бомбардовала и убијала све што се креће по Србији? Да су тада Руси направили војну базу на Копаонику, да ли би Американци градили Бондстил ДА ЛИ БИ НЕКО МОГАО ТАДА ДА НАМ ОТМЕ ТЕРИТОРИЈУ, ДА НАС ЕКОНОМСКИ УНИШТАВА 20 ГОДИНА?
Не треба нико никога да брани ако није потписник неког војног савеза, што Сирија није . Али је сасвим довољно да као савезник уђе на вашу теротирију, направи војну базу. Наоружа ваш одбрамбени систем, обучи војску и НАУЧИ ДА СЕ БРАНИТЕ САМИ. 
Сачекаћемо расплет ситуације и следећи корак како Америке тако и Русије
За сада Руси користе све правне могућности Савета Безбедности УН.
ПОРУКА ОВИМ СПИНЕРИМА ЈЕ ДА  ОЧЕКУЈУ ОНО ШТО НЕОЧЕКУЈУ
                  Игор Д. Јакшић
                  Председник 
ЖИВИ ЗИД-НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...