среда, 2. мај 2018.

"Србија је једно од најбољих места на свету. Срушени Генералштаб, највећи споменик Европи у Београду, оставити за наук као ЋЕЛЕ-КУЛУ"


                Што се мене тиче најважнији споменик Европе у Београду је и мора бити                                ГРАНАТИРАНИ ГЕНЕРАЛШТАБ.

        Уједно нам то мора бити велики подсетник да се не залећемо у ту исту Европу, која нам вековима приређује разне сплетке. А којој смо ми са друге стране ЖИВИ ШТИТ и брана исламизацији те исте Европе. Што у преведеном значењу произилази да смо ми Европу бранили и штитили од свих напада и најезде ИСЛАМА ВЕКОВИМА, чији је  основни циљ био и биће ИСЛАМИЗОВАТИ ЕВРОПУ.
И како нам та иста Европа враца.?
Ратовима, бомбардовањем и окупацијом!

У задњих 20 година над нама се примењује ЕВРОПСКА ОКУПАЦИЈА, како територије, тако и модерног "ратовања". Под тим сматрам ЕКОНОМСКУ ОКУПАЦИЈУ, такозваним страним "Европским" инвеститорима, који нам уз помоћ домаћих извођача радова који раде за њих "АКТУЕЛНОМ ВЛАСТИ", ОТИМАЈУ СВУ ДОМАЋУ ИНДУСТРИЈУ И ПРОИЗВОДЊУ, ПОЉОПРИВРЕДУ, РУДНИКЕ И ПРОРОДНА БОГАТСТВА, ВОДЕ И ШУМЕ.
А грађане претварају у модерне робове, раднике у безличну масу прилагодивши све законе о раду у корист тих "СТРАНИХ ИНВЕСТИТОРА" а на уштрб радника, којима се прави норматив и повећање радног учинка на толики ниво. Да човек не стиже да има паузу за тоалет па носи пелене, без паузе за ручак или цигарету.
Србија је на пола пута између запада и истока, сведоци смо јаке пропаганде како Србија треба да уђе у Европу, како треба да припада Европским народима и Европској култури. За све оне који не знају, нека узму карту и видеће да Србија већ јесте у Европи милионима година. Да културу имамо најстарију на свету, коју нам тендециозно уништавају ратовима који покрећу против нас, јер прво шта руше, руше наше библиотеке и записе. С тенденцијом да ако нема записаног завештања, нема ни обавезе, нема ни историје и порекла.
Стално се пропагира како је живот у Европи лепши, бољи, задовољавајући ...како тамо људи лепше и боље живе. Како ћемо и ми то бити само, неке тамо године која се стално помера, као шаргарепа пред магарцем.
Морам вам рећи да су највећи гласноговроници ЕВРОПЕ исти они који у ту Европу нису ни крочили, који су све то што је лепо видели на сликама или интернету. А не знају да разликују основ. А то је да једно када одете у ту Европу као туриста, а да је нешто сасвим друго РАДИТИ у тој истој Европи.
Неко рече да смо део те "изгубљене генерације" која је кад је требала да отпочне живот, да оснивамо породице, да отварамо фирме, путујемо, живимо живот...нама су уведене санкције, пропадање друштва, економије, државних фирми...потом су дошли ратови читаву деценију. Наш живот је одложен до даљњег, то даљње никада није дошло.
Јер као што рекох РАТ И ОКУПАЦИЈА је настављено, али на другачији начин од свега знаног кроз историју.
Могао сам отићи, могао сам наћи неки свој "рај" , могао сам "приуштити" својој деци да забораве свој матерњи језик... И ишао сам, обилазио разне земље Европе. Проводио се, туристички обилазио разне дестинације. Упознао разне припаднике других народа али ретко стицао искрене пријатеље, некога ко би ти без питања и поговора пружио помоћ у, за тебе, битном тренутку. И ако смо тренутно налазили заједнички језик и разуевање, заједнички интерес, никада се то није одржало на дуже стазе. Разликујемо се, по крви, по емоцији, по топлоти, по дружељубивости, по цркви.
ЈЕР ЈЕДАН ЈЕ СРБИН. ТА ЕМОТИВНА СЛОВЕНСКА ДУША
Они су хладни, себични, шовинисти, воле себе изнад свега. И ми смо, где год да одемо па и као туристи ГРАЂАНИ ДРУГОГ РЕДА а да не говорим када се тамо запослите. Не можете ви на каси у самоуслузи бити услужени пре Немца у Немачкој, или Швајцарца у Швајцарској и ако сте на ред дошли пре њега. И онда нам ти исти држе моралну придику да ми не смемо бити Националисти, да не смемо преко мере поштовати себе и ако у том нашем Национализму ми нисмо Шовинисти, и као Мултиетничка држава поштујемо све националности који у њој живе, и који живе на остој равни као и ми већински народ , то њима није довољно. Чак и у нашој држави већински народ мора бити НАРОД ДРУГОГ РЕДА.
Упознао много наших људи по Свету који РМБАЈУ од данас до сутра, одвојени од својих најмилијих, од родитеља, породице, заплетени у разне кредите, дугове...које само својим радом могу вратити. А кака их питаш какве услове имају, само сагињу главе и помињу ОСНОВНЕ УСЛОВЕ ЗА РАД. Без бенефиција.
И онда видиш наше медије, како од свих тих "ЦРНАЦА" нађу једног који успео и направио нешто, који је имао среће или једноставно је посебан по свим аспектима и као такав би вероватно успео и овде. И спинују како је тамо ВАУ, како тамо сви могу тако, како је тамо мед и млеко и обећани рај на кугли земаљској, уствари хватају у замку оне који нису мрднули из Србије никада, доводе у заблуду о обећаној земљи омладину која нема искуства а са друге стране види да у Србији нема просперитет. Јер нам је назадна и издајничка политика у задњих 20 година , довела државу и све стубове државе на ивицу пропасти.
Демагогија које се користи у облику разних тумачења дефиниција демократије, слободног тржишта и слободних медија. Демократија то је када у медијима објасне и онда то већина аминује. Инвестиције су када странци дођу и добију промену закона и субвенције. Слободно тржиште то је када су њихови производи јефтинији и наше фабрике пропадну, а слободни медији су ту да нам све то објасне и зачине са фармама и паровима.
С друге стране, чак и они који не би отишли на "привремени рад" у Европу, гласају за странке које пропагирају те Европске вредности и очекују да им Европа и тај стандард дођу преко ноћи овде у Србију. Да плате и зараде, преко ноћи, скоче на неколико хиљада евра. А не знају да до тога може доћи само ако сами радимо на томе, градимо фабрике у државном власништву и недозволимо да нам странци преузимају монопол над нашом производњом, јер у том смислу ми постајемо јефтина радна снага, као што је пример ХОНГ КОНГ и разне друге државе које су биле претече овоме што се сада ради над нама.
Скоро сам дошао до неких информација о цени радног сата у Европи и код нас ....
знали смо да је најефтинија радна снага плаћена у Кини, тренутно смо ми дотакли то дно и ми смо ти МОДЕРНИ РОБОВИ у нашој држави, коју већ немамо. Која се не бори за просперитет, већ тренутна власт, као и власт пре ње, или она пре...ОТУЂУЈУ СВЕ СТРАНИМ ИНВЕСТИТОРИМА ШТО ИМ ПАДНЕ ПОД РУКУ. Или што се учини странцима као интересантно.

Што се Европе тиче, људи морају знати да нас тамо нико не дочекује раширених руку, да су сва места под сунцем заузета. Да можемо заузети неко место у некој хладовини далеко од главног збивања, и до првог тима тамо никада нећемо доћи. И не подржавам рад и ред Јосипа Броза, али зар мислите да он није могао да приступи Европи, да нас уведе на велика врата да је то тамо било добро. И ако је гледао сопствени, лични  интерес нашао је да је боље бити далеко од Европе и тих пирана и отишао у неки други загрљај који је изнашао да би био бар неко време заштићен.
Енглези чија је идеја била уједињење Европских држава и који на томе раде више векова, је држава у којој су се робови могли наћи и 19 веку. Иста она држава која је колонизовала Америку и Јужну Африку. И до пре десетак година држала робове на тлу Јужне Африке. Зар таква држава и таква Европа треба да нам држи слово о култури и наслеђу.
Немци који су као "страни инвеститори" од 41' до 45' на нашем тлу "инвестирали" КОНЦ ЛОГОРЕ и имали Србе као робове на принудном раду.
 Не видим велику разлику ни данас

 Учите историју.
 Та демократска Европа је пре 50 и 100 година бесила наше људе на Теразијама, а данас нас уче демократији. Имамо ми и демократију и културу, али седимо хипнотисани за телевизором и интернетом.

Људи не умеју да цене оно што имају или су имали, а многи не знају ни шта имају ни шта желе… а интернет је идеалан медиј да се та порука пренесе свуда.
Географски наша земља је једна од најлепших у Свету.
Није залеђена, није испод нивоа мора, није каменита, зелена је и клима је умерена.
Овде роди све што посадиш.
Треба да знате да цените оно што имате.
Да тога нема у Европи.

Није до земље, већ је до нас и начина како гледамо на ствари.
Ја не идем нигде и остајем да браним ову груду у покушају да обновимо државу какву треба да имамо и саветујем друге да остану и покрену се. Без кукања.
Устани и уради нешто ако умеш, можеш и желиш или иди и искушај срећу и провери моје речи тамо негде.
Само немој да кукаш.

                    Игор Јакшић
                     Председник
ЖИВИ ЗИД-НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА


Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...