уторак, 19. март 2019.

ЗДРУЖЕНИ-Организовани криминал ЈАВНИХ ИЗВРШИТЕЉА, ВРХОВНОГ КАСАЦИОНОГ СУДА И УСАИД-а


На Златибору 29. и 30 марта 2019 године у хотелу Мона под покровитељством УСАИД-a (Америчке агенције коју је власт ДС -а довела, а власт СНС-а прећутно допустила да спроводи реформу правосуђа Србије и која је у наш закон ЗИО 2012' увела јавне извршитеље), КОМОРЕ ЈАВНИХ ИЗВРШИТЕЉА (приватни предузетници-приватна лица) и ВРХОВНОГ КАСАЦИОНОГ СУДА, одржава се пето годишње саветовање ЈАВНИХ ИЗВРШИТЕЉА , како ће јаче, боље и што суровије наставити да спроводе ПРОТИВУСТАВНИ закон, пљачкајући и осиромашујући грађане Србије, отимајући им некретнине, примања и пензије КРШЕЋИ УСТАВ као НАЈВИШИ ПРАВНИ АКТ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.

Наиме УСТАВ СРБИЈЕ ЈЕ ЈАСАН и каже...да се чак ни један део судских овлашћења НЕ МОЖЕ пренети, чак ни на други ДРЖАВНИ орган, власт та овлашћења ПРОТИВУСТАВНО крши и преноси на ПРИВАТНА ЛИЦА, која да би довели народ у заблуду (и створили правну конфузију), назива их правно не постојећим називом ЈАВНИ ИЗВРШИТЕЉИ и довели грађане у заблуду да су они државни орган, даје ПРИВАТНИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА (јавним извршитељима) на коришћење грб Републике Србије и назив "РЕПУБЛИКА СРБИЈА" да користе на својим документима!!

Следи... у Уставу Србије да држава МОЖЕ да пренесе само ЈАВНА ОВЛАШЋЕЊА из области државне управе која је извршна , али ни у ком слуцају НЕ СМЕ И НЕ МОЖЕ пренети СУДСКУ ВЛАСТ.
У Уставу Републике Србије који се односи на Судску власт, прецизирано је следеће:
Члан 143 Устава Србије:
Судска власт у Републици Србији ПРИПАДА СУДОВИМА ОПШТЕ И ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ.
Не могу се оснивати преки, привремени и ванредни судови.
Врховни Касациони суд је највиши суд у Републици Србији.

Видимо да на овом саветовању које је организовано на Златибору, управо највиши суд у Србији Кациони суд, подржава и управо чини КРИВИЧНО ДЕЛО и постаје саизвршилац у ПРОТИВУСТАВНОМ деловању ЈАВНИХ ИЗВРШИТЕЉА. И то у делу где ЈАВНИ ИЗВРШИТЕЉИ доносе решења о извршењу на основу, писаног рачуна Јавних предузећа заобилазећи Судску власт, односно доносе САМОСТАЛНО решења о извршењу, што их сврстава у ПРАВОСУДНИ СИСТЕМ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ и даје им СУДСКУ ВЛАСТ.

ЗВАНИЧНИ ДОКУМЕНТ АГЕНДЕ ОРГАНИЗОВАЊЕ САВЕТОВАЊА ИЗВРШИТЕЉА:




И ако је ова Власт донела и усвојила закон да се на основу ПИСАНОГ РАЧУНА- тзв. ВЕРОДОСТОЈНЕ СУДСКИСПРАВЕ може спроводити извршење, она се по Уставу мора и може  употребити као доказ САМО У СУДСКОМ ПРОЦЕСУ а не дати ОВЛАШЋЕЊЕ једном ПРИВАТНИКУ да може да донесе закључак-решење и крене у поступак извршења и наплате дуга.
Питам се где је у нашој држави НАЈВИШИ ПРАВНИ АКТ И ЗАШТО НЕ РЕАГУЈЕ УСТАВНИ СУД и Председник Уставног суда на очигледно кршење истог.

УСАИД Америчка невладина организација којој су издајничке власти Србије дозволиле да спроводи реформу Српског правосуђа на овом саветовању активно учествује и део су организације уз Јавне извршитеље и Касациони суд Србије, исти су они који су 2012 године инплементирали ПРИВАТНЕ УТЕРИВАЧЕ у закон о извршењу правдајући тај чин да ће наплата бити ефикаснија. Иза којег се уствари крије наменско осиромашење грађана Србије, отимање некретнина и приватног власништва од стране глобалне силе и спровођења .
Ако би се вратили кроз историју, Србија која има законе од Цара Душана, ДУШАНОВ ЗАКОНИК ДОНЕСЕН 1349 год. И која је постајала као културно друштво од 14. века. Америка која је откривена 1492 год. која је тада била скупина дивљачких племена, у којој ПРИМЕЊЕНО РОБОВЛАСНИЧКО ДРУШТВО у којој је најизразенија РАСНА ДИСКРИМИНАЦИЈА у којој никада није примењена изворна права демократија.
Америка која је убијала наше грађане у више наврата, та иста Америка нам сада уређује законе и формира нам правосудни систем.

СВЕ ВЛАСТИ ОД 99' год. ДО ДАНАС РАДЕ ПРОТИВ СРПСКОГ НАРОДА, РАДЕ ПРОТИВ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ, УНИШТАВАЈУ СВЕ СРПСКЕ СТУБОВЕ ДРУШТВАИ ДРЖАВЕ.

НЕЋЕ СЕ ЗАБОРАВИТИ ЧИЊЕЊЕ, ОДНОСНО НЕ ЧИЊЕЊЕ ПРАВОСУДНОГ СИСТЕМА, СУДСКЕ ВЛАСТИ И СВИХ СУДИЈА КОЈИ НЕ РАДЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ПОСАО СУДИЈЕ ПО ЗАКОНУ, ВЕЋ ПОДЛЕЖУ УТИЦАЈУ ИЗВРШНЕ ВЛАСТИ, ПОЛИТИЧАРИМА.
ЈЕДНОГА ДАНА ЋЕ СВИ ОДГОВАРАТИ ПО СПРОВЕДЕНОЈ ЛУСТРАЦИЈИ СУДСТВА.

ЗАР ТРЕБА ДА ДОЗВОЛИМО ТАКВИМА ДА СПРОВОДЕ ЗАКОНЕ У СРБИЈИ И ВОДЕ ДРЖАВУ.
KLIK NA LINK (SLIKU-TEKST) 
ЗБОГ ВЕЛИКОГ БРОЈА ВАШИХ ЗАХТЕВА ДА СЕ ОРГАНИЗУЈЕМО И ОФОРМИМО "ОН ЛАЈН"ПОТПИСИВАЊЕ ПЕТИЦИЈЕ , ОМОГУЋИЛИ СМО ВАМ ОВОМ ПЛАТФОРМОМ ДА ИЗ ВАШЕ ДНЕВНЕ СОБЕ МОЖЕТЕ ДАТИ ЛИЧНУ ПОДРШКУ У БОРБИ ЗА УКИДАЊЕ „ПРИВАТНИХ“ ЈАВНИХ ИЗВРШИТЕЉА (УНЕСИТЕ ТРАЖЕНЕ ПОДАТКЕ А МИ ЋЕМО ДОЋИ КОД ВАС)

ЗАТО ВАС ПОЗИВАМ ДА СЕ УДРУЖИМО,
ДА СЕ УЈЕДИНИМО,
ДА СВИ ЗАЈЕДНО ИЗВРШИМО ПРВИ КОРАК
И УКИНЕМО ПРИВАТНЕ ИЗВРШИТЕЉЕ - ЗУЛУМЋАРЕ
Велика дела се остварују прављењем првог корака.


            Игор Д. Јакшић
               Председник
ЖИВИ ЗИД-Народна Јака Србија 

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...