петак, 23. септембар 2016.

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ "ЈАКА СРБИЈА"





Дан пошто је ”JAKA СРБИЈА” одустaла од организације најављеног окупљања „МИТИНГ СРПСКЕ ЧАСТИ И ТРАДИЦИЈЕ“ заказаног за 18. септембар 2016. испред Народнe скупштине из БЕЗБЕДНОСНИХ разлога Министарство унутрашњих послова накнаднo је забранило наш скуп.
Сакупивши информације из обавештајних кругова из региона и обавештајних структура Србије као лидер “Јаке Србије” одлучио сам да се не организује контрамитинг срамној паради поноса и да не доводиm у опасност људе који би се окупили око ове идеје. О разлозима одустајања од митинга и акцији “Врела јесен” која је у току говорио сам јуче када сам отказао окупљање испред Народне скупштине као и 4. септембра.https://www.facebook.com/notes/%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%80-%D0%B4-%D1%98%D0%B0%D0%BA%D1%88%D0%B8%D1%9B-%D1%98%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0/novi-rat-na-balkanu-i-okupacija-srbije-u-oktobru/1100457660033548
Са друге стране Решење Министарства унутрашњих послова невештим образложењем одлуке којом се не дозвољава скуп “ЈАКЕ СРБИЈЕ” наводи ме на помисао да је у Србији пожељније промовисати ЛГБТ популацију од породице, части и традиције, али то последњих година није ништа ново.
Са друге стране лепо је знати да држава сматра исправном одлуку “ЈАКЕ СРБИЈЕ” да се одустане од организације „МИТИНГА СРПСКЕ ЧАСТИ И ТРАДИЦИЈЕ“ заказаног за 18. септембар 2016. испред Народне скупштине па ма из ког разлога то било. Упркос томе што је у данашњем Решењу Министарство унутрашњих послова дало предност Паради поноса уместо скупа “ЈАКЕ СРБИЈЕ” који промовише породичне вредности, остајемо при свом ставу да различита сексуална опредељења не треба испољавати јавно на улицама.
Председник
"ЈАКЕ СРБИЈЕ"
ИГОР Д. ЈАКШИЋ

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...