понедељак, 21. новембар 2016.

Marija Jokić-Generalni sekretar"Jaka Srbija": Sonja Biserko, Nataša Kandić, Žene u crnom,,,Primaju američke dolare i bez stida rade na rušenju Srbije

Postojanje sve većeg broja NVO u Srbiji, nikako nije dobro za našu državu. 

Postavlja se pitanje sa kojim ciljem su osnovane, za sta se zalažu i ko su pre svega njihovi osnivači. Sve češće možemo videti da se pojedinim osnivačima pre svega huškačkih NVO daje  ogroman medijski prostor, a njihove izjave u istim tim medijima, prevazilaze okvir demokratije i predstavljaju direktno mešanje u politiku Republike Srbije. Takve NVO svojim činjenjem urušavaju nacionalni interes direktno propagirajući prozapadne stavove, pa se postavlja pitanje za cije interese se bore takve organizacije. Ispostavlja se da su NVO uvek na spisku neke Vlade, pa umesto da teže očuvanju srpskih nacionalnih interesa, one propagiraju interese svojih nalogodavaca.
Ovo sto rade Sonja Biserko, Nataša Kandić, Jelena Milić, Žene u crnom …..se može smatrati  nacionalnom katastrofom, porazom morala pred nemoralom. Primaju američke dolare i bez stida rade na rušenju Srbije. To su strani agenti kako ih je Putin nazvao. Putin je pametan čovek koji je brzo shvatio šta je to tzv. NVO sektor.
 NVO sektor je obična američka filijala koja prima novac i rovari protiv vlastite države u korist američke imperije. Srbija nema lidera poput Putina, zato je u ovom trenutku neophodno postaviti novu jaku prorusku vladu  koja će imati snage i volje zabraniti ove špijunske grupe.


U Srbiji, nažalost ne postoji Zakon o nevladinim organizacija, već se one osnivaju u skladu sa postojećim Zakonom o udruženjima. Narodna Jaka Srbija se zalaže za izmenu navedenog zakona, putem narodne inicijative o čemu je obaveštena Skupština Republike Srbije. Ovih dana organizovaćemo potpisivanje peticije pod nazivom “ NULTA TOLERANCIJA”, kako bismo uz pomoć naroda prikupili dovoljan broj potpisa da izmene i dopune Zakona o udruženjima uđu u skupštinsku proceduru. Usvajanjem predloženih izmena mnoge NVO biće zabranjene u Republici Srbiji, a to se pre svega odnosi na one NVO koje 50% svojih prihoda ostvaruju iz inostranstva, a pri tome svoje delovanje usmeravaju na urušavanje nacionalnog interesa Republike Srbije. 

Marija  Jokić
                Generalni sekretar
                    "Jaka Srbija"

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...