недеља, 11. децембар 2016.

Игор Јакшић: Александар Вучић прави лажну слику напада на Вука Јеремића-"Вучићев Амерички пројекат Јеремић"|"Jака Србијa"|

Вук Јеремић према информацијама које износи Прелевић, нема везе са погинулим гардистима.

У овом тренутку за који Вучић сматра  да је  прави ,пуштена је информација као почетак предизборне кампање. Целокупна слика пресије полиције и државних органа на Јеремића из кухиње је СНС а и Александра Вучића. Приказујући Јеремића својим љутим противником а у исто време великомучеником , Вучић покушава да придобије за Јеремића онај велики део грађана који је по свим истраживањима против његове политике. 
А истине ради целокупна кампања Вука Јеремића за кандидатуру за председника Србије је започета оног тренутка када је испред државе Србије а у име Владе с Вучићем на челу,која га је и номиновала за место Генералног секретара УН.

Иза Вука Јеремића на аплицирано место у УН није само стајала Влада Србије и Александар Вучић ,већ и једна моћна чланица УН и савета безбедности ,САД. 
Кампању је мањим делом финансирала Србија и то само они приказани трошкови наводног путовања Вука Јеремића по свету у износу од 211,570 евра ,док је остатак дошао из непознатих фондова ,разних корпорација. 
Приказујући у домаћим медијима Јеремића као фаворита за место Ген. Сек, УН , извршена је инвазија на умове грађана Србије.Да је Србин безмало кандидат са свеобухватном подршком свих чланица са правом гласа. Уствари ЛАЖ.
На то је Руска Федерација  и њен представник Виталиј Чуркин одмах изашла у јавност са саопштењем и дала изјаву да Русија  неће подржати Јеремића и да желе да виде жену на челу УН. Показујући јасно да знају ко стоји иза овог кандидата и знајући да је представа око Јеремића само за локални ниво Србије ,Руси даље нису полемисали око тога. 
Играјући игранку са својом опозицијом и јавним мњењем Вучић уводи своје адуте у игру.
Квази демократска опозиција не може да се договори око свог заједничког кандидата. Мамац им је бачен  у виду Вука Јеремића, на шта су се они примили.  Имајући у виду да постоји велика подршка народа  про-руској опцији у Србији у изборе Вучић гура и рехабилитованог издајника Шешеља. Тако да себи прави две опције....Двери и ДСС ће сведушно подржати демократског кандидата ,јер су одавно ушли у нови ДОС. Саша Јанковић је компромитована личност без довољно харизме и снаге за борбу са целокупном машинеријом. 
У задњем тренутку ако у другом кругу остану Јеремић и Шешељ ,Вучић ће подржати Јеремића јер су им исти шефови и истим путем заговарају политику Србије. 

Да подсетим ко је и шта је Вук Јеремић :
Господин Јеремић је док је био министар,користио државне фондове за личне потребе а сва та докумнтација и данас постоји у МСП. То што до сада није процесуиран треба да питамо Дачића ,који итекако учествује у целој шаради.
Јеремић је драматично урушио МСП . Обилно награђујући чиновнике министарства који су му лично блиски,а кажањавајући оне који нису.У рад министарства је додатно увео волонтаризам,којим су његови предходници додатно били уздрмани иначе тада веома квалитена структура и организација МСП.
Он и Тадић су  УКИНУЛИ  записнике са састанака које одржавају са странцима. И најважније укинули су БЕЗБЕДОНОСНУ СЛУЖБУ министарства ,СИД.
Јеремић је био главни заговорник тезе 2008. да су КИМ и ЕУ ДВА ОДВОЈЕНА КОЛОСЕКА ,што је угрожавање територијалног интегритета Србије. Потписивање Бриселских споразума је наставак те политике у форми озбиљних кривичних дела.
Када смо чули критички став од Јеремића о Бриселу и политици према Србији.?Никад..
Када смо чули критички став о меморандуму са ММФ ом ? НИкад...
Када смо чули критички став  о споразуму с НАТО? Никад...

Све је то на истој ИЗДАЈНИЧКОЈ линији политике коју данас и  задњих пет година води Вучић.
СРБИ ОТВОРИТЕ УМОВЕ И РАЗМИШЉАЈТЕ СВОЈОМ ГЛАВОМ
НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАС ДОВОДЕ У ЗАБЛУДУ 

Председник 
"Јака Србија"
Игор Јакшић

Нема коментара: