недеља, 11. децембар 2016.

Игор Јакшић: Александар Вучић прави лажну слику напада на Вука Јеремића-"Вучићев Амерички пројекат Јеремић"|"Jака Србијa"|

Вук Јеремић према информацијама које износи Прелевић, нема везе са погинулим гардистима.

У овом тренутку за који Вучић сматра  да је  прави ,пуштена је информација као почетак предизборне кампање. Целокупна слика пресије полиције и државних органа на Јеремића из кухиње је СНС а и Александра Вучића. Приказујући Јеремића својим љутим противником а у исто време великомучеником , Вучић покушава да придобије за Јеремића онај велики део грађана који је по свим истраживањима против његове политике. 
А истине ради целокупна кампања Вука Јеремића за кандидатуру за председника Србије је започета оног тренутка када је испред државе Србије а у име Владе с Вучићем на челу,која га је и номиновала за место Генералног секретара УН.

Иза Вука Јеремића на аплицирано место у УН није само стајала Влада Србије и Александар Вучић ,већ и једна моћна чланица УН и савета безбедности ,САД. 
Кампању је мањим делом финансирала Србија и то само они приказани трошкови наводног путовања Вука Јеремића по свету у износу од 211,570 евра ,док је остатак дошао из непознатих фондова ,разних корпорација. 
Приказујући у домаћим медијима Јеремића као фаворита за место Ген. Сек, УН , извршена је инвазија на умове грађана Србије.Да је Србин безмало кандидат са свеобухватном подршком свих чланица са правом гласа. Уствари ЛАЖ.
На то је Руска Федерација  и њен представник Виталиј Чуркин одмах изашла у јавност са саопштењем и дала изјаву да Русија  неће подржати Јеремића и да желе да виде жену на челу УН. Показујући јасно да знају ко стоји иза овог кандидата и знајући да је представа око Јеремића само за локални ниво Србије ,Руси даље нису полемисали око тога. 
Играјући игранку са својом опозицијом и јавним мњењем Вучић уводи своје адуте у игру.
Квази демократска опозиција не може да се договори око свог заједничког кандидата. Мамац им је бачен  у виду Вука Јеремића, на шта су се они примили.  Имајући у виду да постоји велика подршка народа  про-руској опцији у Србији у изборе Вучић гура и рехабилитованог издајника Шешеља. Тако да себи прави две опције....Двери и ДСС ће сведушно подржати демократског кандидата ,јер су одавно ушли у нови ДОС. Саша Јанковић је компромитована личност без довољно харизме и снаге за борбу са целокупном машинеријом. 
У задњем тренутку ако у другом кругу остану Јеремић и Шешељ ,Вучић ће подржати Јеремића јер су им исти шефови и истим путем заговарају политику Србије. 

Да подсетим ко је и шта је Вук Јеремић :
Господин Јеремић је док је био министар,користио државне фондове за личне потребе а сва та докумнтација и данас постоји у МСП. То што до сада није процесуиран треба да питамо Дачића ,који итекако учествује у целој шаради.
Јеремић је драматично урушио МСП . Обилно награђујући чиновнике министарства који су му лично блиски,а кажањавајући оне који нису.У рад министарства је додатно увео волонтаризам,којим су његови предходници додатно били уздрмани иначе тада веома квалитена структура и организација МСП.
Он и Тадић су  УКИНУЛИ  записнике са састанака које одржавају са странцима. И најважније укинули су БЕЗБЕДОНОСНУ СЛУЖБУ министарства ,СИД.
Јеремић је био главни заговорник тезе 2008. да су КИМ и ЕУ ДВА ОДВОЈЕНА КОЛОСЕКА ,што је угрожавање територијалног интегритета Србије. Потписивање Бриселских споразума је наставак те политике у форми озбиљних кривичних дела.
Када смо чули критички став од Јеремића о Бриселу и политици према Србији.?Никад..
Када смо чули критички став о меморандуму са ММФ ом ? НИкад...
Када смо чули критички став  о споразуму с НАТО? Никад...

Све је то на истој ИЗДАЈНИЧКОЈ линији политике коју данас и  задњих пет година води Вучић.
СРБИ ОТВОРИТЕ УМОВЕ И РАЗМИШЉАЈТЕ СВОЈОМ ГЛАВОМ
НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАС ДОВОДЕ У ЗАБЛУДУ 

Председник 
"Јака Србија"
Игор Јакшић

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...