петак, 16. децембар 2016.

Ksenija Pavlović: "Kao narod izumiremo a primorani smo od drzave da štitimo LGBT populaciju i njihove interese"| Predsednica odbora za socijalna pitanja "Narodna Jaka Srbija"

Kao narod izumiremo za 600 godina ovim tempom, bićemo nacionalna manjina u Srbiji.

Roditelji su diskriminisani na razne načine. Roditeljima se prava oduzimaju, ne pruža im se dovoljno podrške i pomoći. Roditeljima je u našim teškim uslovima života u Srbiji, pomoć i podrška Države preko potrebna.

Kako je moguće da Grad Pančevo formira mrežu za podršku LGBT osobama?, takodje i za njihovu zaštitu od diskriminacije a da pri tom', još uvek nije rešeno pitanje, raznih problema socijalne zaštite, porodica i roditelja kojima je neophodna pomoć u Pančevu .
Da li je moguće da po svaku cenu, treba da štitimo LGBT populaciju i njihove interese? . Da li su oni ispred porodice kao institucije? , da li su bitniji od dece koja teško žive?, da li je LGBT populacija zaista toliko ugrožena?. Ne bih baš rekla....
Gradonačelnik Saša Pavlov potpisao je memorandum, zasnovan na republičkim propisima i strategijama o saradnji u okviru lokalne mreže, za prevenciju diskriminacije i podršku LGBT (lezbejskim, gej, biseksualnim i transeksualnim) osobama. Da li će gradonačelnik Pančeva otići i obići porodice koje u tom istom Pančevu, žive u bedi?, da li će obići i škole? , pa da vidi kako se vrši diskriminacija, ali ona realna a ne njihova izmišljena. Nad decom koja nemaju "markiranu" garderobu, nad decom koja nemaju uslove u kućama, spavaju na polomljenim krevetima, žive u kućama okrečenim jednom u 10godina?!.Takvu decu oduzimaju biološkim roditeljima, zbog loših uslova za život, daju ih hraniteljima. Umesto da pomognu. Najvažnije vrši se diskriminacija, nad onom decom koja tako žive, jer su im roditelji ostali bez posla, zbog nemarnosti države da sačuva preduzeća!.
Država Srbija se sistemski zalaže za rasturanje porodice i moralnih vrednosti. LGBT populacija nije ugrožena, njima se daju prava i zaštita, kao da su Beli Medvedi!.
Ugrožena je porodica, ugrožava se pravo gradjana na rad, upravo uništavanjem fabrika koje traje godinama! . Država se hvali otvaranjem nekih novih fabrika. Dovode strane investitore, koji porobljavaju naše građane i spuštaju cenu rada, na bolesni minimum. Podstiče se razvoj hranitelja, koji imaju od države veće beneficije od bioloških roditelja u ovom trenutku?!.
O čemu mi onda pričamo?, ko je zaista u Srbiji diskriminisan, jasno je kao dan!.
Uz grad Pančevo, potpisnici će biti i policijska uprava Pančevo, više javno tužilaštvo, osnovno javno tužilaštvo, nacionalna služba za zapošljavanje filijala Pančevo, centar za socijalni rad, dom zdravlja, zaštitnik građana, crveni krst Pančevo, savet za rodnu ravnopravnost, udrženje Nova + i ženska mirovna grupa Pančevo (ŽMIG).
Lokalnom mrežom koordiniraće gradski Savet za rodnu ravnopravnost uz stručnu podršku Ženske mirovne grupe Pančevo.
Bravo za Državu koja uništava rodjeni narod, svaka vam čast na tome što sistemski uništavate u Srbiji, sve pred sobom. Posebna pohvala za rad na ubijanju u pojam, mladih ljudi da dobiju volju, za rađanje dece i podsticaj nataliteta!. Samo vi nemojte pomoći onima kojima bi trebalo nego onima, za koje vam se sa Zapada naredi!....Podrazumeva se i lična korist uz ista naređenja ... Sramota...
        Ksenija Pavlović
Predsednica odbora za socijalna pitanja "Narodne Jake Srbije"

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...