четвртак, 12. јануар 2017.

ПОКРЕНУТА ПЕТИЦИЈА ЗА ЗАБРАНУ ПРИВАТНИХ ИЗВРШИТЕЉА|све информације на jakasrbija.info@gmail.com тел. 011/4095643|Narodna Jaka Srbija


СРБИЈА СЕ У ЗАДЊИХ 20 ГОДИНА ТОРТУРЕ ПОКАЗАЛА КАО ЗАВИДНО ТЛО  ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ И ММФ а ЗА РАЗНЕ МУТЉАВИНЕ . ЗАТО ЈЕ УПРАВО И МОГУЋЕ, ДА СЕ ОВДЕ У ЗЕМЉИ КОНТИНУИРАНОГ ОСИРОМАШИВАЊА НАРОДА СА УСПЕХОМ ПРИМЕЊУЈЕ ЗАКОН КОЈИМ  ГРАЂАНЕ ВОДИ У СУНОВРАТ И ДОВЕДИ НА НИВО "ПРОСИЈАЧКОГ ШТАПА".

ЗА 5 ГОДИНА ОД КАДА ЈЕ ЗОИ ЗАКОН НА СНАЗИ ,СА ДОПУНОМ И ПРОШИРЕНИМ ОВЛАШЋЕЊИМА   ОД ЈУЛА.2016 ГОД. НА УДАРУ ИЗВРШИТЕЉА НАШЛО СЕ  ВИШЕ СТОТИНА ХИЉАДА ГРАЂАНА СРБИЈЕ .
НОВИ ЗАКОН ПРЕДВИЂА НОВА ОВЛАШЋЕЊА ИЗВРШИТЕЉИМА ,КОЈИ САДА МОГУ НЕ САМО ДА СПРОВОДЕ ИЗВРШЕЊА ВЕЋ И ДА ДОНОСЕ РЕШЕЊА О ИЗВРШЕЊУ. ШТО  У СКЛАДУ СА УСТАВОМ  ЈЕ ИСКЉУЧИВО У НАДЛЕЖНОСТИ СУДА. ДАТА СУ ИМ ОВЛАШЂЕЊА ЗОИ ЗАКОНОМ ГДЕ СУ ИСКЉУЧИВО НАДЛЕЖНИ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗВРШЕЊА ГДЕ СУ  ПОВЕРИЛАЦ ДРЖАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ . 
ДОК У СЛУЧАЈЕВИМА ГДЕ ЈЕ ПОВЕРИЛАЦ ФИЗИЧКО ЛИЦЕ А ДУЖНИК ДРЖАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ИЛИ ПРИВАТНА ПРАВНА ЛИЦА ,ТУ НИСУ ИМ ДАТЕ НАДЛЕЖНОСТИ ТИМ ЗАКОНОМ. ТАКО ДА ЈЕ ГРАЂАНИН ЛИШЕН ПРАВА, УКОЛИКО МУ ПОСЛОДАВАЦ ОСТАНЕ ДУЖАН ПЛАТУ ДА АНГАЖУЈЕ ИСТОГ ТОГ ПРИВАТНОГ ИЗВРШИТЕЉА.

У СЛУЧАЈЕВИМА КАДА НИЈЕ МОГУЋЕ СПРОВЕСТИ АДМИНИСТРАТИВНУ ЗАБРАНУ ,ЈЕР ГРАЂАНИН НЕМА ПРИМАЊА НИТИ МОГУЋНОСТ ДА ПЛАТИ ДУГОВАЊА ,ПРОЦЕДУРА ЈЕ СЛЕДЕЋА - ПОПИС И ПЛЕНИДБА ПОКРЕТНИК СТВАРИ,ПРОДАЈА НЕКРЕТНИНЕ КАО КРАЈЊА МЕРА ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ И БУДЗАШТО,ШТО ПРОГРЕСИВНО И ВИШЕСТРУКО УВЕЋАВА ТРОШКОВЕ ИЗВРШЕЊА И ПЛЕН ИЗВРШИОЦА.

ПРИМЕР ХРВАТСКЕ ,КОЈУ СУ ПРЕГОВОРИ И ЧЛАНСТВО ЕУ "ОБАВЕЗИВАЛИ" НА УВОЂЕЊЕ ПРИВАТНИХ ИЗВРШИТЕЉА ОД 2012 ГОД.  КОЈА ЈЕ ОДУСТАЛА ОД ПРИМЕНЕ ТОГ ЗАКОНА 2013 ГОД. ПОД ПРИТИСКОМ ЈАВНОГ МЊЕЊА И НАРОДА ХРВАТСКЕ .
ПОКАЗУЈЕ ДА СРБИЈА НИЈЕ У ОБАВЕЗУЈУЋОЈ ФОРМИ ПРИМЕНЕ ОВОГ ЗАКОНА ПРЕД ЕВРОПСКОМ УНИЈОМ. И ДА ТО НИЈЕ УСЛОВ.
ТАКО СУ ПРЕВАГУ НАД ПЉАЧКАШКИМ ЗАКОНОМ У ХРВАТСКОЈ ,МАКАР ОН СТИГАО ИЗ ЕУ ,ДОБИЛА ЉУДСКА И СОЦИЈАЛНА ПРАВА ГРАЂАНА. 

СА СРБИЈОМ ЈЕ ДРУГИ СЛУЧАЈ 
ЗЛОЋУДНА СРПСКА ВЛАДА ВРАТИЛА ЈЕ ИЗВРШИТЕЉЕ У РЕАЛНОСТ НАШИХ ЖИВОТА ,УВЕРАВАЈУЋИ НАРОД ДА НЕМА ПУТА У ЕВРОПУ АКО НЕ ПОСТАНЕМО ДРУШТВО ЛОБОТОМИРАНИХ ЈЕДИНКИ БЕЗ ОСНОВНИХ ЉУДСКИХ И СОЦИЈАЛНИХ ПРАВА ГАРАНТОВАНИХ УСТАВОМ.
ЗАТО ЈЕ ПОТРЕБНО УЈЕДИЊЕЊЕ ,ДА ЗБАЦИМО ОКОВЕ РЕПРЕСИВНИХ МЕРА. 

НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА ЈЕ ПОКРЕНУЛА ЗАКОНСКУ ИНИЦИЈАТИВУ ЗА ЗАБРАНУ И УКИДАЊЕ ПРИВАТНИХ ИЗВРШИТЕЉА И ПОЗИВАМО СВЕ ГРАЂАНЕ ДА НАМ СЕ ПРИКЉУЧЕ У - 1.ПОТПИСИВАЊУ ПЕТИЦИЈЕ ПОД НАЗИВОМ ( ЖИВИ ЗИД) 2. ТУЖБА ИСТАВНОМ СУДУ ЗА ПРОТИВУСТАВАН ЗАКОН ЗОИ 3. ОРГАНИЗОВАЊА ИЗЛАСКА НА УЛИЦЕ У ОДБРАНИ ЉУДСКИХ И СОЦИЈАЛНИХ ПРАВА НАШИХ ГРАЂАНА 4. ТУЖБА СУДУ ЗА ЉУДСКА ПРАВА У СТРАЗБУРУ ЗА КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Уколико сте заинтересовани да учествујете у потписивању петиције за забрану рада и укидање спорног закона ЗОИ,јавите нам се на емаил <<<< jakasrbija.info@gmail.com >>> .

Позивамо Вас да дођете у наше просторије у Београду, Булевар деспота Стефана 105 (бивша 29. новембра) или да нам се јавите на тел 011-4095-643 од пон-петак, ако сте у могућности. Да се организујемо детаљније и представимо како то доликује .
Изузетно је потребно да се укључите у уједињењу и заједничким снагама издејствујемо забрану рада мафији која нас пљачка.
Народна Јака Србија
Председник
Игор Јакшић


7 коментара:

Анониман је рекао...

Поштовани.
Да ли сте у могућности да, овако громко и континуирано, укинете постојање тренутног састава Владе Републике Србије? То јест, да ли сте у могућности да успешно промените комплетан тренутни састав Владе Републике Србије? То је кључ свих успеха, не само овог о укидању судских извршитеља. Ово за шта се Ви залажете је само милиметарски помак ка нечему што се зове "Бољи Живот". Ви, верујете у успех овога што сте започели. И то је нормално, јер да не верујете не би сте ни покретали ово што сте покренули. Међутим, реалност је сасвим другачија. Од свега овога неће бити ништа. Јер извршна власт је у рукама оних на које "пуцате", и било какав покушај њиховог онеспособљавања је атак на њихов плен који ће они веома сурово бранити и одбранити. А актери тог напада ће бити добро санкционисани. Ако већ крећете " голим рукама" на овако крупну "звер", онда бар нек и корист из те борбе буде доста крупна. Да се не излажете толикој опасности зарад кусура од добити.
С поштовањем,
Срба Србиновић.

jakasrbijainfosluzba.blogspot.com је рекао...

Само се ви нама придружите и подржите акцију ЖИВИ ЗИД за укидање ПРОТИВУСТАВНОГ мафијања по СРБИЈИ. А за остало не брините. Када би се мишева плашио,мачку би са собом носио.
С поштовањем
Игор Јакшић

Unknown је рекао...

Ja imam problem sa njima. Mts me je tuzio za racun od 4.000 dinara. Iskljucena kartica. Posle 5 mesexi stize racun od 29.000 dinara. Firmin racun mi blokiraju na 70.000 i uzmu naravno. Zadnjoh godinu ipo dana me zovu i traze jos 24.000 plus kamatu. Bas ti privatni izvrsitelji. Uueli su mi 70.000 bez ikalve tuzbe da sam dobila. I niko nista ne zna. Nisam iz Beograda ali vrlo rado cu da pomognem!

Unknown је рекао...

Ja imam problem sa njima. Mts me je tuzio za racun od 4.000 dinara. Iskljucena kartica. Posle 5 mesexi stize racun od 29.000 dinara. Firmin racun mi blokiraju na 70.000 i uzmu naravno. Zadnjoh godinu ipo dana me zovu i traze jos 24.000 plus kamatu. Bas ti privatni izvrsitelji. Uueli su mi 70.000 bez ikalve tuzbe da sam dobila. I niko nista ne zna. Nisam iz Beograda ali vrlo rado cu da pomognem!

Анониман је рекао...

Gamad.

Unknown је рекао...

Treba svi da se pridruzimo ovoj organizaciji i da se ukine pljackanje naroda!!!

Анониман је рекао...

Vrlo rado cu da pomognem ovo vise nemoze ovako

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...