понедељак, 6. фебруар 2017.

AKCIJA "ŽIVI ZID" SPREČITI PROTIVZAKONITO I PROTIVUSTAVNO ISELJENJE PORODICE KOJIMA JE OTETA KUĆA

07. februara (utorak) u 10 casova, ulica Koste Glavinica 20 ugao sa Ruskom (preko puta sajma) Beograd ...

AKCIJA "ŽIVI ZID", VERUJEMO DA CE SE GRADJANI SPONTANO OKUPITI I STATI UZ NAS I SVOJIM PRISUSTVOM SPREČITI PROTIVZAKONITO I PROTIVUSTAVNO ISELJENJE PORODICE KOJIMA JE OTETA KUĆA IAKO NISU DUŽNICI OD STRANE PRIVATNOG IZVRŠITELJA,
- PRIVATNI IZVRŠITELJ se oglušio o Rešenja suda, i nekretninu prodao na javnoj licitaciji. Time je učinjeno nekoliko krivičnih dela od strane PRIVATNOG IZVRŠITELJA i to:
1. PROTIVZAKONITA NAPLATA - čime je izvrsena naplata dugovanja od lica koje nije duznik suprotno Resenju suda da navedena nekretnina ne može biti predmet izvrsenja jer nije vlasništvo dužnika.
2. ZLOUPOTREBA SLUŽBENOG POLOŽAJA koja se ogleda u tome da je PRIVATNI IZVRŠITELJ koristeći svoj sluzbeni polozaj i ovlascenja postupio suprotno ciljevima službe i na taj nacin je naneo štetu vlasnicima nekretnine, suprotno REŠENJU SUDA DA JE IZVRŠENJE NA POMENUTOJ NEKRETNINI NEDOPUŠTENO.
3. NESAVESTAN RAD U SLUŽBI - PRIVATNI IZVRŠITELJ je krsenjem zakona i nepostovanjem sudskog Resenja, znajući da nekretnina ne može biti predmet izvrsenja, suprotno svim pravilima službe nekretninu proglasio sredstvom izvrsenja, cime su povređena prava vlasnika nekretnine.
4. PREVARA - PRIVATNI IZVRŠITELJ je zloupotrebivsi službeni polozaj i ovlascenja izvrsio prevaru lica koja su licitirala pri prodaji nekretnine, jer ih je doveo u zabludu prikrivanjem cinjenica da nekretnina ne može biti predmet izvrsenja.
▶ZABRANA 🚫 PRIVATNIH IZVRŠITELJA ◀(državne mafije).
 ширите даље 
Sve informacije na:
Narodna Jaka Srbija
Bulevar Despota Stefana br.105
11000 Belgrade
011 4095643
email: jakasrbija,info@gmail.com

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...