петак, 3. фебруар 2017.

Уједињење Србије|Покрети и удружења грађана се масовно прикључују акцији ЗАБРАНЕ ПРИВАТНИХ ИЗВРШИТЕЉА|Rеци и ти НЕ и стани уз НАРОД |Народна Јака Србија



Србија се буди. Уједињење Србије је неизбежно у датом тренутку а тај моменат нам се неумитно приближава.

У акцији ЖИВИ ЗИД за забрану приватних извршитеља .државне мафије, која по закону ЗОИ а ПРОТИВУСТАВНО пљачка народ. Они који су од државе добили судску власт а не само извршну власт .Они који дају себи за право да спроводе закон на бахат и отимачки начин кроз репресију. Они који злоупотребљавају Полицију а закон о  Полицији који је старији од ЗОИ недозвољава асистенцију приватним предузетницима. Полиција је присиљена да им даје асистенцију и то само да их заштити од физичког напада али не и да учествује у репресији.
Улазе у приватни посед без СУДСКОГ НАЛОГА ,где УСТАВ ЗАБРАЊУЈЕ ЧАК И ПОЛИЦИЈИ сем у посебним случајевима ако је угрожен живот грађанима или лишавање слободе извршиоца кривичног дела.

Препознавши циљ народне борбе у акцији ЖИВИ ЗИД ,добили смо подршку Покрета и Удружења .Који су се свом својом снагом и својим капацитетима ставили на располагање НАРОДНОЈ ЈАКОЈ СРБИЈИ у заједничком учествовању и непосредном деловању на територији Републике Србије у свим градовима где поседују своју инфраструктуру у заједништву са Јаком Србијом.
Хвала свима који су нам се придружили у овој Народној борби,који су се осмелили да се са нама заједно раме уз раме боре против донешеног закона ЗОИ који је противан УСТАВУ и који је осмишљен да егзистенцијално уништи грађане Србије.
Позивамо све остале грађане и покрете, да нам се придруже .
УСКОРО ИЗЛАЗИМО НА УЛИЦЕ СВИХ ГРАДОВА  СРБИЈЕ

ДО САДА НАМ СЕ ОБРАТИЛО ПРЕКО 40 000 ГРАЂАНА КОЈИ СУ  ДАЛИ  НАРОДНОЈ ЈАКОЈ СРБИЈИ АПСОЛУТНУ ПОДРШКУ , КОЈА ЈЕ ПОКРЕНУЛА ЗВАНИЧНИ ЗАХТЕВ НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ ЗА ЗАБРАНУ РАДА ПРИВАТНИХ ИЗВРШИТЕЉА. ПРОТИВУСТАВНОМ ДОНЕШЕНОМ ЗАКОНУ О ЗОИ КОЈИ  ПРЕДВИЂА  ОВЛАШЋЕЊА ИЗВРШИТЕЉИМА ,КОЈИ САДА МОГУ ,НЕ САМО ДА СПРОВОДЕ ИЗВРШЕЊА ВЕЋ И ДА ДОНОСЕ РЕШЕЊА О ИЗВРШЕЊУ. ШТО  У СКЛАДУ СА УСТАВОМ  ЈЕ ИСКЉУЧИВО У НАДЛЕЖНОСТИ СУДА. ДАТА СУ ИМ ОВЛАШЂЕЊА ЗОИ ЗАКОНОМ ГДЕ СУ ИСКЉУЧИВО НАДЛЕЖНИ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗВРШЕЊА ГДЕ СУ  ПОВЕРИЛАЦ ДРЖАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ . 

ДОК У СЛУЧАЈЕВИМА ГДЕ ЈЕ ПОВЕРИЛАЦ ФИЗИЧКО ЛИЦЕ А ДУЖНИК ДРЖАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ИЛИ ПРИВАТНА ПРАВНА ЛИЦА ,ТУ НИСУ ИМ ДАТЕ НАДЛЕЖНОСТИ ТИМ ЗАКОНОМ. ТАКО ДА ЈЕ ГРАЂАНИН ЛИШЕН ПРАВА, УКОЛИКО МУ ПОСЛОДАВАЦ ОСТАНЕ ДУЖАН ПЛАТУ ДА АНГАЖУЈЕ ИСТОГ ТОГ ПРИВАТНОГ ИЗВРШИТЕЉА.

 И ПОЗИВАМО СВЕ ГРАЂАНЕ ДА НАМ СЕ ПРИКЉУЧЕ У :

1.ПОТПИСИВАЊУ ПЕТИЦИЈЕ ПОД НАЗИВОМ ( ЖИВИ ЗИД) 
2. ТУЖБА ИСТАВНОМ СУДУ ЗА ПРОТИВУСТАВАН ЗАКОН ЗОИ 
3. ОРГАНИЗОВАЊА ИЗЛАСКА НА УЛИЦЕ У ОДБРАНИ ЉУДСКИХ И СОЦИЈАЛНИХ ПРАВА НАШИХ ГРАЂАНА 
4. ТУЖБА СУДУ ЗА ЉУДСКА ПРАВА У СТРАЗБУРУ ЗА КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

све информације на емаил <<<< jakasrbija.info@gmail.com >>> .


Позивамо Вас да дођете у наше просторије у Београду, Булевар деспота Стефана 105(бивша 29. новембра)или нам се јавите на тел 011-4095-643 од пон-петак од 12'-18 часова, ако сте у могућности.
Народна Јака Србија
Председник
Игор Д. Јакшић



                                                УДРУЖЕЊЕ  РАТНИХ ВЕТЕРАНА


                                                    УВРИ            КОСЈЕРИЋ


                                                        НАЦИОНАЛ РЕАЛИЗАМ


                                                            СРПСКИ НАРОДНИ ФРОНТ



                                               СРПСКО-РУСКО БРАТСТВО СРБИЈА
                                           
                                            УДРУЖЕЊЕ РАТНИХ ВЕТЕРАНА ПОЖЕГА 






                                            

1 коментар:

Darko је рекао...

Danica COlovic iz Kragujevca i njen muz Nenad COlovic advokat koji njoj daje predmete za OTIMANJE imovine od neduznih gradjana i sirotinje,u mom slucaju hoce da mi otmu kucu(koji ni krivi ni duzni nemamo sa tim nista)Zato molimo za pomoc i podrzavamo vase udruzenje gradjana za borbu protiv bahatih i korumpiranih sudskih izvrsitelja.Moji roditelju su se zbog takve situacije psihicki razboleli,em ne radi niko em cela ta situacija oko kuce.U ovoj zemlji samo sirotinja ispasta i bogati se jos vise bogate,posebno da se povede racuna oko sudskih izvrsitelja iz Kragujevca,jel se bogate na tudju muku i nesrecu.Ako neko moze da mi pomogne,ili posavetuje pisite mi na moj email perlui123@outlook.com

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...