петак, 03. фебруар 2017.

Уједињење Србије|Покрети и удружења нам дају пуну подршку за заједничко деловање у акцији ЗАБРАНЕ ПРИВАТНИХ ИЗВРШИТЕЉА|Rеци и ти НЕ и стани уз НАРОД |Народна Јака Србија


Србија се буди. Уједињење Србије је неизбежно у датом тренутку а тај моменат нам се неумитно приближава.

У акцији ЖИВИ ЗИД за забрану приватних извршитеља .државне мафије, која по закону ЗОИ а ПРОТИВУСТАВНО пљачка народ. Они који су од државе добили судску власт а не само извршну власт .Они који дају себи за право да спроводе закон на бахат и отимачки начин кроз репресију. Они који злоупотребљавају Полицију а закон о  Полицији који је старији од ЗОИ недозвољава асистенцију приватним предузетницима. Полиција је присиљена да им даје асистенцију и то само да их заштити од физичког напада али не и да учествује у репресији.
Улазе у приватни посед без СУДСКОГ НАЛОГА ,где УСТАВ ЗАБРАЊУЈЕ ЧАК И ПОЛИЦИЈИ сем у посебним случајевима ако је угрожен живот грађанима или лишавање слободе извршиоца кривичног дела.

Препознавши циљ народне борбе у акцији ЖИВИ ЗИД ,добили смо подршку Покрета и Удружења .Који су се свом својом снагом и својим капацитетима ставили на располагање НАРОДНОЈ ЈАКОЈ СРБИЈИ у заједничком учествовању и непосредном деловању на територији Републике Србије у свим градовима где поседују своју инфраструктуру у заједништву са Јаком Србијом.
Хвала свима који су нам се придружили у овој Народној борби,који су се осмелили да се са нама заједно раме уз раме боре против донешеног закона ЗОИ који је противан УСТАВУ и који је осмишљен да егзистенцијално уништи грађане Србије.
Позивамо све остале грађане и покрете, да нам се придруже .
УСКОРО ИЗЛАЗИМО НА УЛИЦЕ СВИХ ГРАДОВА  СРБИЈЕ
Народна Јака Србија
Председник
Игор Д. Јакшић
                                                УДРУЖЕЊЕ  РАТНИХ ВЕТЕРАНА


                                                    УВРИ            КОСЈЕРИЋ


                                                        НАЦИОНАЛРЕАЛИЗАМ                                                    СРПСКИ НАРОДНИ ФРОНТ                                               СРПСКО-РУСКО БРАТСТВО СРБИЈА
                                           
                                            УДРУЖЕЊЕ РАТНИХ ВЕТЕРАНА ПОЖЕГА 


 
                                           1 коментар:

Nikola Risteski је рекао...

Svidja mi se ideja o zabrani privatnih izvrsitelja.Gde i kako mogu da Vam dam podrsku i uopste da se bolje informisem o Vasem radu i idejama?