петак, 3. фебруар 2017.

Уједињење Србије|Покрети и удружења нам дају пуну подршку за заједничко деловање у акцији ЗАБРАНЕ ПРИВАТНИХ ИЗВРШИТЕЉА|Rеци и ти НЕ и стани уз НАРОД |Народна Јака Србија


Србија се буди. Уједињење Србије је неизбежно у датом тренутку а тај моменат нам се неумитно приближава.

У акцији ЖИВИ ЗИД за забрану приватних извршитеља .државне мафије, која по закону ЗОИ а ПРОТИВУСТАВНО пљачка народ. Они који су од државе добили судску власт а не само извршну власт .Они који дају себи за право да спроводе закон на бахат и отимачки начин кроз репресију. Они који злоупотребљавају Полицију а закон о  Полицији који је старији од ЗОИ недозвољава асистенцију приватним предузетницима. Полиција је присиљена да им даје асистенцију и то само да их заштити од физичког напада али не и да учествује у репресији.
Улазе у приватни посед без СУДСКОГ НАЛОГА ,где УСТАВ ЗАБРАЊУЈЕ ЧАК И ПОЛИЦИЈИ сем у посебним случајевима ако је угрожен живот грађанима или лишавање слободе извршиоца кривичног дела.

Препознавши циљ народне борбе у акцији ЖИВИ ЗИД ,добили смо подршку Покрета и Удружења .Који су се свом својом снагом и својим капацитетима ставили на располагање НАРОДНОЈ ЈАКОЈ СРБИЈИ у заједничком учествовању и непосредном деловању на територији Републике Србије у свим градовима где поседују своју инфраструктуру у заједништву са Јаком Србијом.
Хвала свима који су нам се придружили у овој Народној борби,који су се осмелили да се са нама заједно раме уз раме боре против донешеног закона ЗОИ који је противан УСТАВУ и који је осмишљен да егзистенцијално уништи грађане Србије.
Позивамо све остале грађане и покрете, да нам се придруже .
УСКОРО ИЗЛАЗИМО НА УЛИЦЕ СВИХ ГРАДОВА  СРБИЈЕ
Народна Јака Србија
Председник
Игор Д. Јакшић
                                                УДРУЖЕЊЕ  РАТНИХ ВЕТЕРАНА


                                                    УВРИ            КОСЈЕРИЋ


                                                        НАЦИОНАЛРЕАЛИЗАМ                                                    СРПСКИ НАРОДНИ ФРОНТ                                               СРПСКО-РУСКО БРАТСТВО СРБИЈА
                                           
                                            УДРУЖЕЊЕ РАТНИХ ВЕТЕРАНА ПОЖЕГА 


 
                                           1 коментар:

Unknown је рекао...

Svidja mi se ideja o zabrani privatnih izvrsitelja.Gde i kako mogu da Vam dam podrsku i uopste da se bolje informisem o Vasem radu i idejama?

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...