четвртак, 25. мај 2017.

Игор Д. Јакшић|Расформирати БИА-ова служба ради само у личном интересу Вучића|Народна Јака Србија

Поводом постављења Братислава Гашића на место директора БИА а

Као и питања шта је са свим оним "искусним" радницима ове службе који су завршили адекватне школе, курсеве на Институту за безбедност у Београду, као и друге семинаре и курсеве у земљи и иностранству, да се разумемо, ствари стоје овако:
Правог ”профи” кадра у БИА одавно НЕМА и та служба је одавно већ исполитизована. Та служба, односно бивши ДБ је прво УНИШТЕН  споља уз помоћ домаћих издајника изнутра, јер то је био предуслов да се  РАЗБИЈЕ  држава.
Увек се  прво сломи ”кичма” и угаси ”мозак” па је онда веома лако присвојити остатке органа сломљене државе. Бар оне  делове економије,пољопривреде, индустрије и онај део задужен за безбедност државе (војска и полиција су ипак срце, руке и ноге безбедности; државна безбедност је била мозак и стуб ослонац безбедности државе), а затим се кренуло отвореним путем даљег разбијања државе и слободне отимачине и колонизације уз репресивно уништавање народа, његове воље и мишљења!
Очигледно је да народу још није јасно да су данас, после свих тих дешавања у тој служби углавном остали ”АМАТЕРИ”.
  Иначе, за неупућене,распад је  почео од оног, све али само не способног  страначког кадра на челу РДБ-а РАДЕТА МАРКОВИЋА, ЈУЛ-овац који сада чами у затвору. Тада су ”одбачени” кадрови које је ДБ сама стварала и доведен је човек из МУП-а  тадашњег Ресора Јавне Безбедности (обе фирме су тада биле саставни део МУП-а) да ”научи” тадашњу ДБ како се ”ради посао”.Са њим је  намерно,  отпочео распад ове службе самим тим  и државе.
Затим је опет дошло до неколико постављења "наводно" из службе, али и то су већ били не најбољи и најстручнији кадрови , страначки ГОРАН ПЕТРОВИЋ  из редова ДС-а
 А онда је од постављен РАДЕ БУЛАТОВИЋ (ДСС)
Затим опет из редова ДС-а Саше Вукадиновића и такво страначко постављење траје до данас и устаљена пракса постављења страначких кадрова на чело БИА.
Поменути САША ВУКАДИНОВИЋ, Раде Марковић, итд… су живи доказ да није ГАШИЋ први КЕРАМИЧАР на челу БИА, као и да није први страначки кадар (можда јесте највиши по страначкој функцији до сада, али први није).

Иначе, што се тиче безбедности државе и улоге БИА у њој, ништа се не би променило и да се ова служба угаси јер она већ одавно служи само неколицини директних корисника из редова властодржаца. Народу и држави ова служба више не служи, па јој тако истински није ни потребна док је оваква каква је данас!

О пословима за које би прокламативно требало да буде задужена БИА, више се питају неки аматери који су на  листама неких партија ушли у скупштину, него професионалци.

Дакле, можемо закључити да то место директора БИА и није неко важно место по питању безбедности државе, него више онако…. да се зна шта причају и шта раде политички противници, тако да није спорно – тај и такав посао заиста може да ради и керамичар!

Народна Јака Србија
председник
Игор Д. Јакшић

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...