петак, 23. новембар 2018.

Игор Д. Јакшић: "На Косову је рат картела Вучића и Тачија а НЕ РАТНА ПРЕТЊА СРБИЈИ" - СНС у паници


       Интерпол, таксе, порез, упад "Росу", рафали, сирене, отимање, хапшење, напетост, тензија, предратно стање.... у једној речи хаос.
        Да држава Србија заиста постоји и да јој прети ратни сукоб, прогласила би ванредно стање, дигла борбену готовост на највиши ниво, покренула војне снаге на југ Србије, па и ушла на територију КиМ да стане у заштиту свог народа, што је по Уставу Републике Србије,међутим.....
       Да је вештачки сценарио на делу говори не реакција државних институција Србије, одуговлачењем квази састанцима и замајавањем јавности квази "теоретичарима", силикинском аналитичарима и разним моралним патуљцима доведеним на националне телевизије да заговарају МИР и не реакцију Српског живља на северу КиМ. Који су по свим извештајима доведени у животну опасност и од којих би се очекивала нормална реакција за спас голог жживота, пружањем отпора у одбрани.
      Спиновање у јавности да власт сазива хитне седнице безбедности, нереагујући на инцидент, и то у сазиву ВЕЛИКИХ Српских "познавалаца" безбедносне стратегије Александра Вучића, Небојше Стефановића, Александра Вулина, Бате Гашића, Ребића (саобраћајца) просто не знам да ли да се смејем од муке или да плачем над судбином овог народа. Ово испирање мозгова што се пласира јавности је просто за гађење.
       Пре свега ти људи немају основни осећај припадности Српском народу, ова држава им служи за отимачину. Затим, питам се где су учили војну и безбедоносну доктрину у ванредним ситуацијама. Да ли су они "мајстори за све" као што мењају и министарства, сви све знају. 
     Србија као држава одавно не постоји и ко то до сада није схватио у озбиљном је проблему. Ово што називамо Србијом је само територија под управом криминално политичке мафије, коју интересује искључиво профит, власт и моћ.
       Држава је морала да реагује, ако већ не признајемо ИНСТИТУЦИЈЕ, фантомске ДРЖАВЕ КОСОВА по Уставу Републике Србије да брани и заштити сваког држављанина Србије ма где се он налазио а поготову на својој територији од напада терориста. Не на хапшење, већ на отмицу четири Србина са севера Косова, међутим шта се крије иза позоришне сцене.
   Терористи су отели, намерно то и тако кажем јер не признајем било какве институције непостојеће државе, четири особе.
       Ухапшени су Драгиша Марковић, Саша Ћурчић, Марко Рошић и Недељко Спасојевић.
   Подсећам да је Драгиша Марковић полицајац који је на увиђају Оливеровог убиства покушавао да уклони доказни материјал и између осталог, ставио  једну чауру у џеп и однео је са места догађаја.
      А можемо само да претпоставимо да он то није урадио својевољно већ да је то заташкавање део неке шире завере..

    Данас је 311 дан како Вучић непрекидно и упорно ћути о том убиству али јавност свакако може претпоставити ко је одговоран за тај злочин.

     Отуда и паника у редовима Српске напредне странке и јутрос је хитно сазван састанак коме су присуствао врх овог клана у саставу:
Александар Вучић, директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба ВС Милан Мојсиловић. Дошли су и министар и директор полиције, Небојша Стефановић и Владимир Ребић, као и шеф БИА Братислав Гашић.
Видећемо у наредном периоду да ли ће четворица ухапшених на Косову признају умешаност у Оливерово убиство и да ли ће одати налогодавце, јер би се у том случају и ови горепобројани одмах нашли на црвеним интерполовим потерницама.

      Да ли ће Вучићев клан понудити нешто за откупнину Тачијевом клану, нпр у виду неког новог ауто пута, поклањања неке нове Трепче, поклањање неког новог МТС-а, поклањање позовног броја, НЕКЕ НОВЕ КОАЛИЦИЈЕ СА ТАЧИЈЕМ не с Харадинајем итд.... или ће истина коначно изаћи на видело сумњам али видећемо.
    Зато народе не брини, картели ће "ИСПЛАТИТИ ЈЕДНИ ДРУГИМА ВЕЛИКУ СВОТУ  НЕЧЕГА У НЕЧЕМУ" и остаћемо на истом. У рупи званој Србија, док се сви не освестимо и кажемо ДОСТА БРЕ.


           Игор Д. Јакшић
Живи Зид-Народна Јака Србија
            Председник

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...