понедељак, 25. фебруар 2019.

ЗАХТЕВ ГРАЂАНА #ДаНародБира |ДОЖИВОТНИ ЗАТВОР ЗА ПОЛИТИЧАРЕ| ПОТПИШИ! ПОДЕЛИ!
ОВО ЈЕ ПОЗИВ И ОБАВЕШТЕЊЕ ГРАЂАНИМА О ПОКРЕТАЊУ АКЦИЈЕ ЗА РАСПИСИВАЊЕ РЕФЕРЕНДУМА ПОВОДОМ НАРОДНЕ ИНИЦИЈАТИВЕ   #ДаНародБИРА

ПОДНЕЛИ СМО ЗАХТЕВ НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ И ПОДНЕЛИ НА УВИД ПРЕДЛОГ ЗАКОНА ГРАЂАНИМА У ВИДУ НАРОДНЕ ИНИЦИЈАТИВЕ ЗА РАСПИСИВАЊЕ РЕФЕРЕНДУМА.
ТО ЈЕ ЈЕДИНИ НАЧИН ДИРЕКТНЕ ДЕМОКРАТИЈЕ У СРБИЈИ
ДА САМИ БИРАМО И УРЕЂУЈЕМО ЗАКОНЕ

 http://mcblack.rs/inicijativa/?fbclid=IwAR1ySYi98ej-z9luu1SGGwuB-o6MCU7Ad1S3b2YydDSp18g-cSxnAtJOxzs
НАШЕ УСТАВНО ПРАВО ЈЕ ДА УКОЛИКО ГРАЂАНИ У ПРЕКО 100,000 ПОТПИСА ПОДРЖЕ НАРОДНУ ИНЦИЈАТИВУ ОНИ МОРАЈУ И ИМАЈУ ОБАВЕЗУ РАСПИСАТИ РЕФЕРЕНДУМ И НЕМАЈУ ЗАКОНСКО ПРАВО УТИЦАТИ НА НАШ ПРЕДЛОГ ЗАКОНА.
ЗНАЧИ ЗАКОН КОЈИ СМО ДАЛИ ГРАЂАНИМА НА УВИД ОНИ НЕ МОГУ МЕЊАТИ ИЛИ ДОРАЂИВАТИ АКО ГА НАРОД УСВОЈИ. 

ПОТПИШИ! ПОДЕЛИ! ОБАВЕСТИ СВАКОГ ГРАЂАНИНА СРБИЈЕ! САДА ЈЕ САМО НА НАМА, ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ


 НАРОД ТРАЖИ ПРАВДУПОХАПСИТИ ПОЛИТИЧКЕ ЛОПОВЕ, ОДУЗЕТИ ИМ ПРОТИВПРАВНО СТЕЧЕНУ ИМОВИНУ И ДАТИ НА КОРИШЋЕЊЕ СОЦИЈАЛНИМ УСТАНОВАМА И БОЛНИЦАМА. 
СТРПАТИ ИХ У ЗАТВОР НА ДОЖИВОТНУ РОБИЈУ. СКИНУТИ ОКОВЕ СА НАРОДА И ДРЖАВЕ СРБИЈЕ. ОСЛОБОДИТИ СРБИЈУ ОД ПОЛИТИЧАРА „БИЗНИСМЕНА“. ДОШАО ЈЕ ЧАС ДА СЕ ДИГНЕМО И БРАНИМО СЕБЕ И СВОЈЕ ПОРОДИЦЕ!


ОВО ЈЕ ПОЗИВ ГРАЂАНИМА

 да се придруже НАРОДНOJ ИНИЦИЈАТИВИ #ДаНародБИРА
Да СВИ ЗАЈЕДНО (потребно је 100 хиљ. потписа) иницирамо РЕФЕРЕНДУМ на коме ћемо изгласати и #УВЕСТИ Посебан закон за ПОЛИТИЧАРЕ. Да сви који су противправно и нелегално стекли имовинску корист заврше у затвору, да им се одузме сва имовина и да сви убудуће, они који имају већа овлашћења имају и већу КРИВИЧНУ ОДГОВОРНОСТ, да се не крију иза имунитета а пљачкају државу и грађане.
"#ДаНародБИРА"
НА РЕФЕРЕНДУМУ
И ТО
ПОСЕБАН КРИВИЧНИ ЗАКОН

"ДОЖИВОТНИ ЗАТВОР ЗА ПОЛИТИЧАРЕ 
(и повезана лица) СА ОДУЗИМАЊЕМ ЦЕЛОКУПНЕ ПРОТИВПРАВНО СТЕЧЕНЕ ИМОВИНЕ."

Многи су тражили начин како #ДаОвиОдуАдаСеОниНеВрате да очистимо Србију од ПОЛИТИЧКИХ ЛОПОВА који нас пљачкају 30 и више година и да онемогућимо будуће-ОВО ЈЕ ПРАВО И ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ НА ЊИХОВО ПИТАЊЕ и ми га покрећемо #УимеНАРОДА.
 
ВРЕМЕ ЈЕ ДА МЕЊАМО СИСТЕМ А НЕ ВЛАСТ.
Да народ кроз "директну демократију", РЕФЕРЕНДУМ, сам предлаже и усваја законе у интересу државе и грађана.ДОКУМЕНТ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ 
- ПРЕДЛОГ ЗАКОНА
ПРОЧИТАЈ И АКО СЕ СЛАЖЕШ УДРУЖИ СЕ СА НАРОДОМ И ПОТПИШИ И ДАЈ СВОЈУ ПОДРШКУ
ДА ОВИ ОДУ А ДА СЕ ОНИ НЕ ВРАТЕ

ИНИЦИЈАТИВНИ ОДБОР
"НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА"
2 коментара:

Анониман је рекао...

Čime dokazujete da je sve istina što ste napisali? Da ne bude kao do sada, ja glasam za Peru, a poturi mi se Mika! Da niste vi poturenida bi lopovi ponovo došli na vlast? Da ne bude kao 2000-te sve obećavaju samo dok ne skinu Vučića,a posle ne mogu da se dogovore pa zemlju vodi 27 lopova!

НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА је рекао...

Доказујемо тиме, што не обећавамо нешто кад доЂемо на власт као што раде сви други.
Већ САД покрећемо иницијативу за расписивање референдума и за усвајање закона ДОЖИВОТНЕ РОБИЈЕ ЗА ПОЛИТИЧАРЕ, сада када и нисмо парламентарни, као што смо и до сад покренули акције за Демографску накнаду мајакама за треће и четврто дете на основу које је и донешен закон о накнади Мајкама. Као што смо покренули укидање извршитеља сад, а не бавимо се тиме да обећавамо када дођемо на власт. ПО ТОМЕ СЕ МИ РАЗЛИКУЈЕМО ОД СВИХ ДРУГИХ И СВОЈИМ РАДОМ ДОКАЗУЈЕМО СВОЈ ИНТЕГРИТЕТ И ЛЕГИТИМИТЕТ.
ПОЗДРАВ И СВАКО ДОБРО

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...