субота, 14. децембар 2019.

MIGRANTI DIVLJAJU PO BEOGRADU! Napadaju devojke i žene, niko ne reaguje!





U poslednjih nekoliko nedelja sve su učestaliji napadi migranata u Srbiji.

S druge strane, čini se da policija ne samo što ne reaguje, nego ni ne namerava. U pojedinim krugovima može se čuti i da su policiji vezane ruke kada su migranti u pitanju.

O tome su pre nekoliko dana svedočili i vozači šlepera koje je grupa od dvadesetak migranata napala noževima. Policija nije izašla na lice mesta ni nakon dva sata, iako je bilo upućeno više od deset poziva za pomoć.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova kažu da će ispitati zašto policija nije izašla na lice mesta.

U centru Beograda migranti gotovo svakodnevno presreću devojke i žene, napadaju ih i otimaju šta stignu.

Na udaru su im najčešće mlade devojke, koje same idu ulicom u večernjim i noćnim satima. Migranti ih okruže sa svih strana i otimaju torbe i mobilne telefone.

Bilo je slučajeva i da pokušavaju da ih uvuku u haustor ili napuštenu zgradu. Međutim, o ovome se u domaćim medijima tek sporadično nešto objavi.

Osim Beograda, migranti velike muke zadaju stanovnicima mesta uz granicu sa Hrvatskom. U Šidu i Somboru bilo je slučajeva da su osim napada na žene i decu, palili ljudima kuće

1 коментар:

LAKI је рекао...

SRAMOTA VLAST ĆUTI

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...