уторак, 24. март 2020.

Само нас струка може спасити док лицемерно лудило, умишљене свезналице, мора да престане.У ситуацији у којој се Србија налази само разум и хладна глава могу нас извући из кризе са најмање последица.
ХИСТЕРИЈА И ПАНИЧНА ШИЗОФРЕНИЈА то сигурно не могу.
Стручни лекарски тимови више држава на свету од Русије, В. Британије, Израела и др су направили студију у којој се види да су ризична група и најугроженији стари и хронично болесни који чине око 20% становништва који морају бити карантински изоловани од осталих грађана. Просечна старост људи који умиру од Короне је 80 година и сви имају друге хроничне болести које доводе до тежих последица и смртног искохода у заједништву са Короном.  
Остатак популације од 80%  морају бити ОСЛОБОЂЕНИ од изолације. Они се морају понашати по упутама медицинске струке од чувања од вируса као и од сваког другог вируса, прање руку, држање одстојања итд. и у случају добијања вируса, самоизолације због заштите преношења вируса на ризичну групу. Јер за њих вирус има блаже облике сличне прехлади и грипу. Уједно један од важнијих разлога ослобађања 80% популације је стварања имунитета и антитела на вирус Ковид-19, који је једини начин да се пандемија смањи и нестане. ПАНДЕМИЈА НЕЋЕ НЕСТАТИ САМА ОД СЕБЕ ЗАТО ШТО СМО ЗАТВОРЕНИ У СВОЈЕ КУЋЕ И СТАНОВЕ ВЕЋ НА ЊУ МОРАМО СТВОРИТИ ИМУНИТЕТ. Сви други типови лечења су ризични од задње намере власти и глобалистичког система фармакомафије да вакцинацијом будете чиповани.

80% грађана која се мора ослободити изолације ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА и ЗАБРАНЕ КРЕТАЊА су мотор државе који одржава привреду и државу и уједно чува ризичну групу.

Тај суицидни потез власт
и АПСОЛУТНЕ ИЗОЛАЦИЈЕ И ЗАБРАНЕ КРЕТАЊА ће уништити домаћу привреду, уништити предузетнике и бацити Србију у рецесију.
НЕ СМЕ нико да забрани својим држављанима да се врате кући и уђу у земљу.
НЕ СМЕ нико да затвори државу у КУЋНИ ПРИТВОР у коме људи остају без посла и примања.
НЕ СМЕ нико на тај начин да води државу која не помаже својим грађанима у тешком времену.
Власт је показала право лице да не уме да руководи државом, држава је морала кренути у припрему против вируса када се Корона појавила у блиском окружењу (Италија). Морала је бити израђена стратегија, начини деловања у кризној ситуацији, спремати објекте,медицинско особље дићи на виши ниво приправности, спремити респираторе, лоцирати ризичну групу и спремати их психолошки шта нас чека ако нас задеси криза, упозорити грађане да се спреме за изолацију на време, да спреме храну.
И држава која би дала сву помоћ свом народу,од бесплатних комуналија за све грађане до ел.енергије да људи не брину како ће да све то поплаћају и да имају да преживе кризу.
ТАКО БИ ТО УРАДИЛА ОЗБИЉНА И ПРАВА ДРЖАВА
Игор Д Јакшић

Нема коментара: