уторак, 24. март 2020.

Само нас струка може спасити док лицемерно лудило, умишљене свезналице, мора да престане.



У ситуацији у којој се Србија налази само разум и хладна глава могу нас извући из кризе са најмање последица.
ХИСТЕРИЈА И ПАНИЧНА ШИЗОФРЕНИЈА то сигурно не могу.
Стручни лекарски тимови више држава на свету од Русије, В. Британије, Израела и др су направили студију у којој се види да су ризична група и најугроженији стари и хронично болесни који чине око 20% становништва који морају бити карантински изоловани од осталих грађана. Просечна старост људи који умиру од Короне је 80 година и сви имају друге хроничне болести које доводе до тежих последица и смртног искохода у заједништву са Короном.  
Остатак популације од 80%  морају бити ОСЛОБОЂЕНИ од изолације. Они се морају понашати по упутама медицинске струке од чувања од вируса као и од сваког другог вируса, прање руку, држање одстојања итд. и у случају добијања вируса, самоизолације због заштите преношења вируса на ризичну групу. Јер за њих вирус има блаже облике сличне прехлади и грипу. Уједно један од важнијих разлога ослобађања 80% популације је стварања имунитета и антитела на вирус Ковид-19, који је једини начин да се пандемија смањи и нестане. ПАНДЕМИЈА НЕЋЕ НЕСТАТИ САМА ОД СЕБЕ ЗАТО ШТО СМО ЗАТВОРЕНИ У СВОЈЕ КУЋЕ И СТАНОВЕ ВЕЋ НА ЊУ МОРАМО СТВОРИТИ ИМУНИТЕТ. Сви други типови лечења су ризични од задње намере власти и глобалистичког система фармакомафије да вакцинацијом будете чиповани.

80% грађана која се мора ослободити изолације ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА и ЗАБРАНЕ КРЕТАЊА су мотор државе који одржава привреду и државу и уједно чува ризичну групу.

Тај суицидни потез власт
и АПСОЛУТНЕ ИЗОЛАЦИЈЕ И ЗАБРАНЕ КРЕТАЊА ће уништити домаћу привреду, уништити предузетнике и бацити Србију у рецесију.
НЕ СМЕ нико да забрани својим држављанима да се врате кући и уђу у земљу.
НЕ СМЕ нико да затвори државу у КУЋНИ ПРИТВОР у коме људи остају без посла и примања.
НЕ СМЕ нико на тај начин да води државу која не помаже својим грађанима у тешком времену.
Власт је показала право лице да не уме да руководи државом, држава је морала кренути у припрему против вируса када се Корона појавила у блиском окружењу (Италија). Морала је бити израђена стратегија, начини деловања у кризној ситуацији, спремати објекте,медицинско особље дићи на виши ниво приправности, спремити респираторе, лоцирати ризичну групу и спремати их психолошки шта нас чека ако нас задеси криза, упозорити грађане да се спреме за изолацију на време, да спреме храну.
И држава која би дала сву помоћ свом народу,од бесплатних комуналија за све грађане до ел.енергије да људи не брину како ће да све то поплаћају и да имају да преживе кризу.
ТАКО БИ ТО УРАДИЛА ОЗБИЉНА И ПРАВА ДРЖАВА
Игор Д Јакшић

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...