четвртак, 26. март 2020.

KO PROFITIRA NA NAMA ZA VREME PANDEMIJA I ZBOG ČEGA MI TO I DALJE DOZVOLJAVAMO?

Sećate li se histerije oko SARSA, kada je po rečima SZO, taj smrtonosni virus  ubio više od 800 ljudi i zarazio skoro 8.500 širom sveta, nakon što se u Kini pojavio u novembru 2002. godine.


Nakon toga švajcarska farmaceutska kuća Roche, rekordnom brzinom, za samo osam nedelja razvija test za SARS!!!


Nova histerija počinje 2009. sa pandemijom virusa tipa H1N1 koji je bio potvrđen u vise u 214 država. Roche ponovo prvi proizvodi test za H1N1 koji će se koristiti u skoro svim laboratorijama širom sveta za detekciju ovog virusa.
Pored testova Roche agresivno promoviše preparat Tamiflu, koji dobija odobrenje za upotrebu od FDA (Američke agencije za lekove) i to na osnovu studija koje je finansirala sama kompanja. SZO,, Centri za kontrolu i prevenciju bolesti, Evropska agencija za lekove preporučuju Tamiflu za lečenje i profilaksu kod raznih tipova virusa influence.
Nakon masovne prodaje Tamiflua širom sveta, korisnici počinju da prijavljuju razna neželjena dejstva kao što su: mučnina, povraćanje , proliv , vrtoglavica,  glavobolja, nesanica, halucinacije, noćne more, neobično ponašanje poput uznemirenosti, tendencije ka samopovređivanju, čak i suicidne ideje...


Pokreće se istraga, a zatim i tužba u kojoj se navodi da je farmaceutska kompanija Roche, ne samo krivitvorila svoje studije i lažno prikazala pozitivne efekte Tamiflua na sprečavanje zaraze influencom, i lečenje zaraženih…već i da je sakrila neželjene efekte, od koji su neki veoma ozbiljni…


I KAO DA SE SADA SVE TO ZABORAVLJA?!?!?! 


13. MARTA 2020.  Roche prvi i jedini za sada, dobija autorizaciju ( i to po hitnom potupku) od FDA za svoj test na COVID-19!!!


Nije li veoma diskutabilno nakon svega verovati ovom testu?
Znate li gde je test prvi put upotrebljen. U Wuhamu, u Kini.

I to nije sve. Pored testova za covid-19, Kina odobrava i uvozi lek pod nazivom Actemra, koji takođe proizvodi švajcarska kuća Roche!!!  I Actemra počinje u Kini da se koristi  kod pacijenata sa agresivnim imunim odgovorom na
covid-19.

LEKCIJA SA TAMIFLUOM SE BRZO ZABORAVLJA. 

Uprkos očiglednoj i dokazanoj prevari, koju su pokrivale FDA, SZO, Evropska agencija za lekove i mnoge druge institucije širom sveta, jedan od najvećih farmaceutskih giganta, Roche i dalje ima REŠENJE U VIDU TESTA ILI LEKA za sve pandemije počevši od 2003. godine.

Prihod koji je Roche holding prijavio za 2019. godinu iznosi 64, 4 milijarde dolara. Dok se za 2020. njihov prihod procenjuje na 66 milijardi dolara.
Prava sitnica, zar ne?!

Jesmo li mi samo pokusni kunići koje lako ubede da je sve to za njihovo dobro. Hoćemo li ikada shvatiti da smo mi njima samo roba koja donosi profit?

Do sada nemamo informacije koji se to testovi koriste u Srbiji i okolnim zemljama. Te informacije se kriju.  Pominju se testovi pristigli iz Kine, a Kina je prva koristila cobas SARS-CoV-2 testove Roche Holdinga.

VAŽNA NAPOMENA je da studije pokazuju da vise od polovine testiranih na covid-19 može imati lažno pozitivan test.  Što znači da pozitivan test ne znači da je osoba zaista zaražena ovim virusom, niti da je mogući prenosilac, pošto je mogućnost pogrešnog rezultata ogromna.

Zato kada poterani strahom stanete prvo u red za testiranje na covid-19, a zatim za vakcinu koja je u pripremi ZAPITAJTE SE KOLIKO njih na tome profitira. Počevši od proizvođača, uvoznika, distributera, onih koji to odobravaju, aminuju…i koliko je putera i na čijoj glavi da to sve glatko prođe, dok  nas ubeđuju da je sve to samo za naše dobro…

   Suzana Đokić
Član predsedništva
Predsednik odbora za zdravstvo stranke
"Narodna Jaka Srbija-
Народная Сильная Сербия "

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...