субота, 29. октобар 2016.

Игор Д. Јакшић-"Јака Србија" -ДА ЛИ ЈЕ ВУЧИЋ ОВИМ ПРИЗНАО КОСОВО?


Полагањем камена темељца данас је почела изградња административног прелаза „Капија“ између Косова и централне Србије на путу Каменица – Медвеђа.

"Да ли је Вучић тиме што није одреаговао сразмерно ситуацији ,својим неделовањем уствари признао да је све то већ потписао у Бриселском споразуму 2013. ?
Да ли својим признајем да у заједничким активностима са Едијем Рамом имају заједничког шефа ,уствари ради против Устава Републике Србије у коме је неотуђива територија Републике Србије.?
Да ли онда на овој слици недостаје први актер разбијања државе Србије?"

Председник
"Јака Србија"
Игор Д. Јакшић




Изградњом овог прелаза грађанима Каменице, Прешева и Медвеђе биће омогућено лакше кретање, изјавила је косовска министарка за дијалог Едита Тахири.

Тахири је додала да је у Бриселу договорено да након што косовска страна изгради овај прелаз, српска је у обавези да изгради прелаз „Извор“ на северу Косова.

Председник општине Бујановац Шаип Камбери, како је пренео РТК 2, рекао је да ће отварање овог прелаза донети добробит за становнике Прешева.

„Овај договор позитивно ће утицати на становнике Прешевске долине, њихово путовање биће скраћено за око сат времена“, казао је Камбери.


Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...