недеља, 30. октобар 2016.

"ЈАКА СРБИЈА"Игор Д. Јакшић-ДОК НАС ВУЧИЋ И ЊЕГОВА ЕРГЕЛА ЗАМАЈАВАЈУ СА НЕКИМ САНДУКОМ МУНИЦИЈЕ,ШИПТАРИ НАПАДАЈУ

ШИПТАРИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД СВОГ ПЛАНА "СТВАРАЊА ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ" НА НАШОЈ ТЕРИТОРИЈИ

-ШИПТАРИ ЈУЧЕ ПОСТАВЉАЈУ КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ-„Капија“ између Косова и централне Србије на путу Каменица – Медвеђа.
-А СУТРА ЋЕ ДА ПОРУШЕ СВЕ БАРИКАДЕ КОЈЕ РАЗДВАЈАЈУ КОСОВСКЕ СРБЕ ОД ШИПТАРА ,КОЈИ ЋЕ БИТИ ПРЕПУШТЕНИ НА МИЛОСТ И НЕМИЛОСТ САМИ СЕБИ, ПОТПУНО НЕЗАШТИЋЕНИ
- ИЛИ ИПАК , ОН И ЕДИ РАМА СТВАРАЈУ ТУ ЗАЈЕДНИЧКУ ДРЖАВУ ,ЈЕР КАКО САМ РЕЧЕ ИМАЈУ ИСТОГ ШЕФА ,А РАДЕ НА ИСТОМ ПОСЛУ
У Србији је у току акција "Врела јесен" под командом босанске обавештајне службе (ОБА) КОЈА ЋЕ ТЕРОРИСТИЧКИМ НАПАДИМА и сејањем панике међу становништвом првенствено по Београду и већим градовима започети дестабилизацију и диверзије за циљ одвлачења што већег броја полиције и служби безбедности из реона које намеравају да нападну .
Сукоб и почетак акције за одузимање севера КОСОВА и припајања Великој Албанији.Наше службе све знају , обавештајни рад је недвосмилслено показао да је у припреми прави потпуни рат и ескалација ситуације али због Нато структура у власти , војним министарствима и полицији парализована је комуникација и могућност подизања нивоа одбране на виши ниво званичним путем . Амбасадори УСА-а и Велике Британије су главни оперативци у Београду и искористиће свој утицај да обесмисле сваку акцију наших служби и да спинују сваки догађај везан за осујећивање и спречавање непријатељских деловања. Такође извори из војске и безбедоносних служби дали су уверења да ни наша обавештајна мрежа није без контра мера и поседа битних информација и да је адекватан одговор на било коју врсту провокације и угрожавања безбедности Србије и њених грађана спреман и да су планови за овакав сценарио разрађивани и стављени у погон већ пре извесног времена .Ниво наших служби ,војске и полиције већ је дигнут на највиши ниво и ојачана је структура за хитне интервенције , мобилизацију довољног броја припадника Војске Србије пре свега и специјалних снага МУП-а. Неколико десетина хиљада припадника војске и Муп-а вец су на задацима и на терену .Пренесите информацију свим својим пријатељима и познаницима , вршите притисак на одговорне за одговоре на зло које се спрема и будите и сами спремни да се одазовете у случају да до потребе за тим дође , зато што овога пута опасност по све Српске земље и Србе у неколико држава је заиста извесна и реална и сваки способан човек биће неопходан да би се сачували људи и територије маркиране од стране здружене злочиначке банде потпомогнуте нашим старим непријатељима са запада и југа (АЛБАНЦИМА).
У Рашкој области су спремни за мобилизацију , поделу оружја са већ спремним јединицама нових и старих Муџахедина и списковима за киднаповање и ликвидацију грађана Србије . У сталној комуникацији са УЧК и командантима на Косову и на југу Србије у Прешеву очекује се да ће њихово дејство бити заједничко и у истом тренутку , чим им налогодавци из света дају зелено светло-
А НАШЕ ВЛАСТИ ОДВЛАЧЕ ПАЖЊУ СА СТВАРНИХ ДЕШАВАЊА И ОКУПИРАЊА НАШЕ ТЕРИТОРИЈЕ У ПОКРАЈИНИ КОСОВО , ВЕРОВАТНО И ЈУГА СРБИЈЕ .
ПРЕПУШТАЈУ НАШЕ ГРАЂАНЕ НА МИЛОСТ И НЕМИЛОСТ ШИПТАРСКИМ ТЕРОРИСТИМА

ПРЕДСЕДНИК
ЈАКА СРБИЈА
Игор Д. Јакшић

3 коментара:

Đorđo је рекао...

Nikada mi neće biti jasno o čemu se to radi. Srbija, Makedonija, Grčka i Crna Gora mogle bi celu Albaniju pojesti za doručak, a na račun navedenih zemalja stvoriće se velika Albanija. Kao da su sve te zemlje paralisane i prepuštaju se bez otpora. Taman da iza Albanije stoji cela Evropa i NATO, ove države se po tom pitanju moraju ujediniti i zaista pojesti tu Albaniju za doručak.

Анониман је рекао...

Klasika. Odvlačenje pažnje.
PINK Production

Dragiša је рекао...

Ko da izvrši mobilizaciju i povede Srbe u oslobodilački rat?