недеља, 30. октобар 2016.

"ЈАКА СРБИЈА"Игор Д. Јакшић-ДОК НАС ВУЧИЋ И ЊЕГОВА ЕРГЕЛА ЗАМАЈАВАЈУ СА НЕКИМ САНДУКОМ МУНИЦИЈЕ,ШИПТАРИ НАПАДАЈУ

ШИПТАРИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД СВОГ ПЛАНА "СТВАРАЊА ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ" НА НАШОЈ ТЕРИТОРИЈИ

-ШИПТАРИ ЈУЧЕ ПОСТАВЉАЈУ КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ-„Капија“ између Косова и централне Србије на путу Каменица – Медвеђа.
-А СУТРА ЋЕ ДА ПОРУШЕ СВЕ БАРИКАДЕ КОЈЕ РАЗДВАЈАЈУ КОСОВСКЕ СРБЕ ОД ШИПТАРА ,КОЈИ ЋЕ БИТИ ПРЕПУШТЕНИ НА МИЛОСТ И НЕМИЛОСТ САМИ СЕБИ, ПОТПУНО НЕЗАШТИЋЕНИ
- ИЛИ ИПАК , ОН И ЕДИ РАМА СТВАРАЈУ ТУ ЗАЈЕДНИЧКУ ДРЖАВУ ,ЈЕР КАКО САМ РЕЧЕ ИМАЈУ ИСТОГ ШЕФА ,А РАДЕ НА ИСТОМ ПОСЛУ
У Србији је у току акција "Врела јесен" под командом босанске обавештајне службе (ОБА) КОЈА ЋЕ ТЕРОРИСТИЧКИМ НАПАДИМА и сејањем панике међу становништвом првенствено по Београду и већим градовима започети дестабилизацију и диверзије за циљ одвлачења што већег броја полиције и служби безбедности из реона које намеравају да нападну .
Сукоб и почетак акције за одузимање севера КОСОВА и припајања Великој Албанији.Наше службе све знају , обавештајни рад је недвосмилслено показао да је у припреми прави потпуни рат и ескалација ситуације али због Нато структура у власти , војним министарствима и полицији парализована је комуникација и могућност подизања нивоа одбране на виши ниво званичним путем . Амбасадори УСА-а и Велике Британије су главни оперативци у Београду и искористиће свој утицај да обесмисле сваку акцију наших служби и да спинују сваки догађај везан за осујећивање и спречавање непријатељских деловања. Такође извори из војске и безбедоносних служби дали су уверења да ни наша обавештајна мрежа није без контра мера и поседа битних информација и да је адекватан одговор на било коју врсту провокације и угрожавања безбедности Србије и њених грађана спреман и да су планови за овакав сценарио разрађивани и стављени у погон већ пре извесног времена .Ниво наших служби ,војске и полиције већ је дигнут на највиши ниво и ојачана је структура за хитне интервенције , мобилизацију довољног броја припадника Војске Србије пре свега и специјалних снага МУП-а. Неколико десетина хиљада припадника војске и Муп-а вец су на задацима и на терену .Пренесите информацију свим својим пријатељима и познаницима , вршите притисак на одговорне за одговоре на зло које се спрема и будите и сами спремни да се одазовете у случају да до потребе за тим дође , зато што овога пута опасност по све Српске земље и Србе у неколико држава је заиста извесна и реална и сваки способан човек биће неопходан да би се сачували људи и територије маркиране од стране здружене злочиначке банде потпомогнуте нашим старим непријатељима са запада и југа (АЛБАНЦИМА).
У Рашкој области су спремни за мобилизацију , поделу оружја са већ спремним јединицама нових и старих Муџахедина и списковима за киднаповање и ликвидацију грађана Србије . У сталној комуникацији са УЧК и командантима на Косову и на југу Србије у Прешеву очекује се да ће њихово дејство бити заједничко и у истом тренутку , чим им налогодавци из света дају зелено светло-
А НАШЕ ВЛАСТИ ОДВЛАЧЕ ПАЖЊУ СА СТВАРНИХ ДЕШАВАЊА И ОКУПИРАЊА НАШЕ ТЕРИТОРИЈЕ У ПОКРАЈИНИ КОСОВО , ВЕРОВАТНО И ЈУГА СРБИЈЕ .
ПРЕПУШТАЈУ НАШЕ ГРАЂАНЕ НА МИЛОСТ И НЕМИЛОСТ ШИПТАРСКИМ ТЕРОРИСТИМА

ПРЕДСЕДНИК
ЈАКА СРБИЈА
Игор Д. Јакшић

3 коментара:

Đorđo је рекао...

Nikada mi neće biti jasno o čemu se to radi. Srbija, Makedonija, Grčka i Crna Gora mogle bi celu Albaniju pojesti za doručak, a na račun navedenih zemalja stvoriće se velika Albanija. Kao da su sve te zemlje paralisane i prepuštaju se bez otpora. Taman da iza Albanije stoji cela Evropa i NATO, ove države se po tom pitanju moraju ujediniti i zaista pojesti tu Albaniju za doručak.

Анониман је рекао...

Klasika. Odvlačenje pažnje.
PINK Production

Dragiša је рекао...

Ko da izvrši mobilizaciju i povede Srbe u oslobodilački rat?

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...