среда, 02. новембар 2016.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ:Покренута је петиција "НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА" Народна иницијатива за забрану НВО које финансирају Сорош и ЗАПАДНИ ЦЕНТРИ

 


"НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА" поднела је данас 02. новембра 2016 год. у 11 часова у складу са законом ,
предлог о изменама и допунама закона СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ у којој захтева да у скупштинску процедуру уђе расправа о забрани НВО које пропагирају сепаратизам,баве се политичким деловањем против националних интереса Републике Србије а притом се финансирају од страних донатора са више од 50% свог буџета .
Уз предлог о измени и допуни закона , најављена је и  петиција "НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА" Народна иницијатива у којој је потребно сакупити више од 30.000 потписа да би предлог ушао у скупштинску процедуру.

СМАТРАМО ДА НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ ДЕЛУЈЕ ВЕЛИКИ БРОЈ УДРУЖЕЊА КАКО ДОМАЋИХ ТАКО И СТРАНИХ КОЈИ ИТЕКАКО ПРОПАГИРАЈУ СТАВОВЕ СУПРОТНЕ НАЦИОНАЛНОМ ИНТЕРЕСУ НАШЕ ДРЖАВЕ.
ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ О ИНТЕРЕСИМА И ЦИЉЕВИМА  ТАКВИХ УДРУЖЕЊА КОЈА СЕ СВЕ ВИШЕ ДЕКЛАРИШУ КАО НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ . ИСТОРИЈА НАМ ЈЕ ПОКАЗАЛА ДА ВЕЋИНА ЗАКВИХ НВО ЗАРАД  НОВЦА КОЈИ ДОБИЈАЈУ ВЕЛИЧАЈУ СВОГ ИПЛАТИОЦА И ПРОПАГИРАЈУ ЊЕГОВЕ ИДЕЈЕ ,НЕ ОБАЗИРУЈУЋИ СЕ ПРЕ СВЕГА НА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕС, НЕГО ИСТИ ПОДРИВАЈУ И УРУШАВАЈУ ЗАЛАЖУЋИ СЕ ЗА ИДЕЈЕ КОЈЕ СУ КОНТРАПРОДУКТИВНЕ  КАКО ЗА ДРЖАВУ СРБИЈУ ТАКО И ЗА ЊЕНЕ ГРАЂАНЕ.
СМАТРАМО ДА СЕ ТАКВИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА МОРА ЗАБРАНИТИ ДЕЛОВАЊЕ КОЈЕ ЈЕ СУПРОТНО ИНТЕРЕСИМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.Овим чином учињен је први корак у сложеној процедури за строгу контролу и забрану НВО посредством  народне иницијативе што је први пут у историји Србије. 

Документа за потписивање петиције преузмите овде и са унетим подацима пошаљите нам на адресу или скенирано на емаил : (испод слике)


        Narodna Jaka Srbija 

Све информације на контакт телефон централе Јаке Србије
Обратите се маил поруком да вам пошаљемо документ за прикупљање потписа 

email: jakasrbija.info@gmail.com


СОРОШ И ЗАПАДНИ ЦЕНТРИ МОЋИ ФИНАНСИРАЈУ ХАОС У СРБИЈИ


КРОЗ СВОЈЕ ПРОЈЕКТЕ
-АМЕРИЧКА НАЦИОНАЛНА ЗАДУЖБИНА ЗА ДЕМОКРАТИЈУ(НЕД)
-ИНСТИТУТ ЗА ОТВОРЕНО ДРУШТВО ,ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ ЏОРЏ СОРОШ
-САВЕТ ЕВРОПЕ,ШВЕДСКА МЕЂУНАРОДНА АГЕНЦИЈА ЗА РАЗВОЈ И  САРАДЊУ (СИДА)
-ШВЕДСКИ ХЕЛСИНШКИ КОМИТЕТ ЗА ЉУДСКА ПРАВА (СХЦ)итд.
ФИНАНСИЈСКИ ПОДРЖАВАЈУ УМЕТНИЧКЕ ПОКРЕТЕ,ОПОЗИЦИОНЕ ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ,МЕДИЈЕ И НАВОДНЕ "ХУМАНИТАРНЕ" НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ У НАШОЈ ДРЖАВИ. 
У СРБИЈИ ПОСТОЈИ НЕКОЛИКО ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈЕ СУ ВЕЋ ПОЗНАТЕ ШИРОЈ ЈАВНОСТИ И КОЈЕ ДЕЈСТВУЈУ ПРОТИВ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ:НАТАША КАНДИЋ(ФОНД ЗА ХУМАНИТАРНО ПРАВО),СОЊА БИСЕРКО(ХЕЛСИШКИ ОДБОР ЗА ЉУДСКА ПРАВА У СРБИЈИ),ЈЕЛЕНА МИЛИЋ(ЦЕНТАР ЗА ЕВРОАТЛАНСКЕ СТУДИЈЕ ЦЕАС),СТАША ЗАЈОВИЋ(ЖЕНЕ У ЦРНОМ)... У МНОГО ДРУГИХ ЗА КОЈЕ СРПСКА ЈАВНОСТ ЈОШ НИЈЕ УПОЗНАТА А ЗА КОЈЕ ПОСЛЕДЊУ РЕЧ И МОГУЋУ ОСУДУ ТРЕБА ДА ДОНЕСЕ УСТАВНИ СУД РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.


САДА ЈЕ ТРЕНУТАК ДА ГРАЂАНИ СРБИЈЕ ВИШЕ НЕ ГЛЕДАЈУ НА СТРАНАЧКО ОПРЕДЕЉЕЊЕ И ПРИПАДНОСТ ПАРТИЈАМА

САДА ЈЕ ТРЕНУТАК УДРУЖИВАЊА ДА ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА И ЈЕДИНСТВОМ ,СТАНЕМО НА ПУТ СОРОШЕВИМ И ЗАПАДЊАЧКИМ МАРИОНЕТАМА У УНИШТЕЊУ СРПСКОГ НАЦИОНАЛНОГ БИЋА .
МИ НЕСТАЈЕМО КАО НАЦИЈА  И УМИРЕМО КАО НАРОД  И МОРАМО ДА  САЧУВАМО ДРЖАВУ КОЈУ НАМ УЗ ПОМОЋ ДОМАЋИХ ИЗДАЈНИКА УНИШТАВАЈУ ЗАПАДНИ ЦЕНТРИ МОЋИ .

Буди се опет национална свест о нашем опстанку као нацији...
Буди се здрав разум и поимање ситуације која нас води директно у амбис!!!


Ово није време за тишину!!!
Ово је време за револуцију!!!

Председник
Народна Јака Србија
Игор Д. Јакшић

1 коментар:

Nikola Vasic је рекао...

немам скенер и штампач а желео бих да потпишем петицију