петак, 04. новембар 2016.

"НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА" Народна иницијатива за забрану НВО,све инфо на јakasrbija.info@gmail.com

За забрану НВО које финансирају Сорош и ЗАПАДНИ ЦЕНТРИ МОЋИ 


"НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА" поднела је  02. новембра 2016 год. у 11 часова у складу са законом ,
предлог о изменама и допунама закона СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ у којој захтева да у скупштинску процедуру уђе расправа о забрани НВО које пропагирају сепаратизам,баве се политичким деловањем против националних интереса Републике Србије а притом се финансирају од страних донатора са више од 50% свог буџета .

Уз предлог о измени и допуни закона , најављена је и петиција "НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА" Народна иницијатива у којој је потребно сакупити више од 30.000 потписа да би предлог ушао у скупштинску процедуру.

СВАКО КО ЖЕЛИ ДА ПРУЖИ ПОДРШКУ И УКЉУЧИ СЕ У ПОТПИСИВАЊЕ НАРОДНЕ ИНИЦИЈАТИВЕ
ОБРАТИТИ СЕ НА МАИЛ
jakasrbija.info@gmail.com 


СМАТРАМО ДА НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ ДЕЛУЈЕ ВЕЛИКИ БРОЈ УДРУЖЕЊА КАКО ДОМАЋИХ ТАКО И СТРАНИХ КОЈИ ИТЕКАКО ПРОПАГИРАЈУ СТАВОВЕ СУПРОТНЕ НАЦИОНАЛНОМ ИНТЕРЕСУ НАШЕ ДРЖАВЕ.
ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ О ИНТЕРЕСИМА И ЦИЉЕВИМА ТАКВИХ УДРУЖЕЊА КОЈА СЕ СВЕ ВИШЕ ДЕКЛАРИШУ КАО НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ . ИСТОРИЈА НАМ ЈЕ ПОКАЗАЛА ДА ВЕЋИНА TАКВИХ НВО ЗАРАД НОВЦА КОЈИ ДОБИЈАЈУ ВЕЛИЧАЈУ СВОГ ИСПЛАТИОЦА И ПРОПАГИРАЈУ ЊЕГОВЕ ИДЕЈЕ ,НЕ ОБАЗИРУЈУЋИ СЕ ПРЕ СВЕГА НА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕС, НЕГО ИСТИ ПОДРИВАЈУ И УРУШАВАЈУ ЗАЛАЖУЋИ СЕ ЗА ИДЕЈЕ КОЈЕ СУ КОНТРАПРОДУКТИВНЕ КАКО ЗА ДРЖАВУ СРБИЈУ ТАКО И ЗА ЊЕНЕ ГРАЂАНЕ.
СМАТРАМО ДА СЕ ТАКВИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА МОРА ЗАБРАНИТИ ДЕЛОВАЊЕ КОЈЕ ЈЕ СУПРОТНО ИНТЕРЕСИМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.
Народна Јака Србија
Игор Јакшић

Нема коментара: