петак, 4. новембар 2016.

"НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА" Народна иницијатива за забрану НВО,све инфо на јakasrbija.info@gmail.com

За забрану НВО које финансирају Сорош и ЗАПАДНИ ЦЕНТРИ МОЋИ 


"НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА" поднела је  02. новембра 2016 год. у 11 часова у складу са законом ,
предлог о изменама и допунама закона СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ у којој захтева да у скупштинску процедуру уђе расправа о забрани НВО које пропагирају сепаратизам,баве се политичким деловањем против националних интереса Републике Србије а притом се финансирају од страних донатора са више од 50% свог буџета .

Уз предлог о измени и допуни закона , најављена је и петиција "НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА" Народна иницијатива у којој је потребно сакупити више од 30.000 потписа да би предлог ушао у скупштинску процедуру.

СВАКО КО ЖЕЛИ ДА ПРУЖИ ПОДРШКУ И УКЉУЧИ СЕ У ПОТПИСИВАЊЕ НАРОДНЕ ИНИЦИЈАТИВЕ
ОБРАТИТИ СЕ НА МАИЛ
jakasrbija.info@gmail.com 


СМАТРАМО ДА НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ ДЕЛУЈЕ ВЕЛИКИ БРОЈ УДРУЖЕЊА КАКО ДОМАЋИХ ТАКО И СТРАНИХ КОЈИ ИТЕКАКО ПРОПАГИРАЈУ СТАВОВЕ СУПРОТНЕ НАЦИОНАЛНОМ ИНТЕРЕСУ НАШЕ ДРЖАВЕ.
ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ О ИНТЕРЕСИМА И ЦИЉЕВИМА ТАКВИХ УДРУЖЕЊА КОЈА СЕ СВЕ ВИШЕ ДЕКЛАРИШУ КАО НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ . ИСТОРИЈА НАМ ЈЕ ПОКАЗАЛА ДА ВЕЋИНА TАКВИХ НВО ЗАРАД НОВЦА КОЈИ ДОБИЈАЈУ ВЕЛИЧАЈУ СВОГ ИСПЛАТИОЦА И ПРОПАГИРАЈУ ЊЕГОВЕ ИДЕЈЕ ,НЕ ОБАЗИРУЈУЋИ СЕ ПРЕ СВЕГА НА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕС, НЕГО ИСТИ ПОДРИВАЈУ И УРУШАВАЈУ ЗАЛАЖУЋИ СЕ ЗА ИДЕЈЕ КОЈЕ СУ КОНТРАПРОДУКТИВНЕ КАКО ЗА ДРЖАВУ СРБИЈУ ТАКО И ЗА ЊЕНЕ ГРАЂАНЕ.
СМАТРАМО ДА СЕ ТАКВИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА МОРА ЗАБРАНИТИ ДЕЛОВАЊЕ КОЈЕ ЈЕ СУПРОТНО ИНТЕРЕСИМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.




Народна Јака Србија
Игор Јакшић

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...