недеља, 23. април 2017.

Игор Д Јакшић предлаже:Укидање приватних извршитеља и доношење закона о ИМОВИНСКОМ ЦЕНЗУСУ|Народна Јака Србија


Држава ће морати сиромашном делу грађана Србије да отпише дугове.

Грађани који примају социјалну помоћ, имају пензију и зараде испод минималног просека стицаће право на делимичан или потпуни отпис дуга, приоритетно они који живе у стану или кући од 35м', што би требало да се увећава за додатних 10м' за сваког наредног члана домаћинства.
Заправо Игод Д. Јакшић лидер Народне Јаке Србије предлаже увођење закона о имовинском цензусу налик на законе у окружењу са изменама и прилагођене нашој држави у наплати и потраживању која држава има према дужницима и корисницима комуналних услуга, електричне енергије и осталих текућих задуживања грађана Србије. Условно последично би закон о имовинском цензусу био пренет и на примање разних облика социјалне помоћи.
- Ми несмемо дозволити да тренутни закон врши удар на право на живот сиромашних грађана Србије и циљ нам је да се донесе хуман закон за дужнике и да иницирамо доношење закона о имовинском цензусу са социјалним картама породица и грађана Србије. Да онај који нема посао, или има минимална примања, пензију испод минималне потрошачке корпе, они грађани који не могу да плате рачуне, не да добијају социјалну помоћ да би плаћали рачуне. Већ да  ОСТВАРЕ СУБВЕНЦИЈЕ ПО КАТЕГОРИЈАМА ОД 60% ДО 30%  ПОПУСТА на комуналне услуге. електричну енергију, етажно грејање..итд.
Одредбама и законом који су нехумани да мимо Устава и суда приватни извршитељи отимају 2/3 пензије, стављају административне забране на 50% минималца , где извршитељи злоупотребљавају и користе што нико нема контролу над њима и не ретко за дуг од неколико хиљада еура продају некретнине и до 50 пута вредније.
 СВЕМУ ТОМЕ МОРА СЕ СТАТИ НА ПУТ.
Укинути постојање приватних(јавних) извршитеља, док се не усвоји и не донесе ЗАКОН О ИМОВИНСКОМ ЦЕНЗУСУ
Игор Д. Јакшић председник Народне Јаке Србије 

Народна Јака Србија 

Нема коментара:

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...